Star Wars Battlefront Tips til Level Up Faster - Artikler

Star Wars Battlefront Tips til Level Up Faster

Nivellering hurtigt er ikke påkrævet i Star Wars Battlefront, men hvis du beslutter dig for at gøre et stærkt skub i retning af rank 70, er det værd (for emnerne og måske din skønhed), er der nogle måder at placere hurtigt op. Her beskriver vi nogle tips, der kan hjælpe dig med at rangere hurtigere i Star Wars Battlefront på pc, Xbox One eller PS4.

Star Wars Battlefront er endelig her, og tusindvis af spillere over hele verden har hoppet i massive multiplayer-kampe på nettet, der sætter Rebels mod Empire, Tie-Fighters versus X-Wings og Darth Vader versus Luke Skywalker.

DICE's nye spil fungerer som dets andre massive multiplayer spil. Du vælger et tegn, vælger en belastning og hopper i store kampe. Mens du starter med en lille samling gear, opbygger du langsomt dit arsenal ved at vinde kampe, dræbe fjendens spillere og fuldføre mål.Når du står op (niveauhætten er i øjeblikket 70 efter frigivelsen af ​​Bespin DLC), vil du optjene credits for at sætte i retning af nye kort og våben. Level up din karakter og Star Wars Battlefront bliver meget mere tilgivende. Disse lavere niveauer kan være hårde.

Ikke alle vil skubbe op i rækken, men der er nogle, der bliver trætte af at blive dræbt af bedre rustede fjender igen og igen. Hvis du beslutter dig for at få et skub, er der nogle strategier, der kan hjælpe dig med at komme tættere på rang 70.

Læs: 7 Bedste Gratis Xbox One Spil

Vi har spillet spillet siden beta, og vi har kommet med nogle nyttige tips til dem, der ønsker at niveauere hurtigere.

Nogle af disse tips er grundlæggende, andre er lidt mere involverede, men alle skal hjælpe dig med at bevæge dig hurtigt op ad stigen og muligvis også leaderboardet.

Brug et headset og kommunikereDu kan kæmpe det ud på Hoth og Endor alene, eller du kan holde op med venner eller folk du møder i spillet for at øge dine chancer for at vinde kampe og tage ud fjender. Kommunikation og teamwork er afgørende for din succes i Star Wars Battlefront.

Hvis du opretter forbindelse til en gruppe, kan du fange mål og fjerne fjender mere effektivt. I spil som Supremacy kan et lille teamwork tage en lang vej mod at tage ud eller forsvare nogle af de hårdere mål.

Brug dit headset til at kommunikere, men brug også det til at lytte til fodspor og blaster brand. Hvis du lytter op, får du fat på fjender, før de kan fyres.

At dræbe fjender og nå mål er navnet på spillet her, og et headset kommer til at gøre underværker for din rang.