Sonys Outdoor Portable Party Speaker Packs Beer Cup Holders & Bass - Artikler

Sonys Outdoor Portable Party Speaker Packs Beer Cup Holders & Bass

Sony annoncerede en række nye produkter og højttalere på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, og måske er den mærkeligste, men sejeste en den nye GTK-PG10 outdoor party speaker.

Denne $ 250 udendørs højttaler gør lidt af alt, og det omfatter pakning af 4 koppholdere, der er perfekt dimensioneret til at passe solo kopper fulde af øl, sodavand eller endda nogle Gatorade. Det er et ubeskriveligt terningformet Bluetooth-højttaler ved første øjekast, men fold åbent toppen, og du vil hurtigt få festen startet.Ud af boksen har højttaleren en høj cube form med en massiv højttaler i front center og to bass reflex ventiler til high-end lyd. Så øverst opdager du tonsvis af kontroller og to nedadrettede diskanter for bedre højder og vokaler. Der er indbyggede håndtag, og Sony tilføjede endda en højttalerfatning på bunden, hvis du vil hæve et par rundt om i gården.

Men sjoven starter, når du folder de to paneler øverst på højttaleren åben. For den ene er de indbyggede diskantere nu vendt opad og udad og leverer en bedre og bredere lyd til hele festen. Plus, den stænkfaste og teksturerede top har fire indbyggede kopholdere. Perfekt til øl pong.Denne ting er perfekt til enhver fest. Sony siger den indbyggede DPS (digital signalprocessor) "tilpasser automatisk lydindstillinger til optimering af udendørs ydeevne", hvilket er godt. Derudover har du masser af andre muligheder og 13-timers batterilevetid for at holde festen hele natten lang.

Sony har bekræftet, at GTK-PG10 udendørs højttaler har en FM-radio inde, men du får også Bluetooth, en kablet USB-forbindelse, AUX, Mic Echo, Mega Bass og en indbygget XLR mikrofonindgang, hvis nogen vil synge karaoke og Afslut festen tidligt.

Det lille display viser kilden, FM-stationer til tuning eller kunstnerinformation afhængigt af musikens kilde, og der er flere andre soft touch-knapper til at styre alt og alt, hvad denne part-boy-højttaler har at byde på. USB-porten i fuld størrelse vil endda genoplade din telefon i en klemme.

Du kan få festen startet med Sonys udendørs bærbare højttaler i foråret til 249 dollar.