Samsung Galaxy S8 DeX Dock: 5 ting at vide - Artikler

Samsung Galaxy S8 DeX Dock: 5 ting at vide

Samsungs nye Galaxy S8 og Galaxy S8 + har en imponerende liste over specs og funktioner. For dem der ønsker at gøre endnu mere, meddelte virksomheden Galaxy S8 Dex Dock. Et pænt tilbehør, der gør en allerede i stand til Galaxy S8 til en desktop-lignende oplevelse.

Samsung Dex står for desktopudvidelse. Ideen er en, vi har set fra andre producenter i fortiden. Først med Motorola og nyere Microsoft Continuum. Tillader ejere at docke Galaxy S8 op til en skærm og nyde en kraftfuld desktop oplevelse.

Læs: 13 Spændende officielle Galaxy S8 Tilbehør

Så hvad er Samsung Dex, og hvad har den at tilbyde? Her forklarer vi hvorfor det gør Galaxy S8 til en perfekt telefon til dem, der er på farten, forretningsbrugere eller mobile fagfolk. Dette er hvad du skal vide om Dex Dock. Tjek den hands-on video og læs videre for flere detaljer.

Den 29. marts afslørede Samsung to helt nye smartphones. Den større, bedre og hurtigere Galaxy S8 og S8 Plus. Kommer ind i et stort 5.8 og 6.2-tommers sæt af Infinity-skærme, der er sportsligt næsten ingen bezel. Begge telefoner drives af Android 7.0 Nougat og har funktioner som vandmodstand, microSD-slots, USB Type-C og en 3,5 mm hovedtelefonstik.

Med telefonerne 21 april udgivelsesdato i nærheden, vil købere være på udkig efter alle typer tilbehør. Vi har beskrevet nogle af de bedste tilfælde, nogle holdbare skærmbeskyttere, microSD-kort og meget mere. Men et af de mest spændende officielle tilbehør fra Samsung er Dex Dock.

Læs: Bedste Galaxy S8 Deals

Brug den store 5.8 eller 6.2-tommer skærm til at redigere fotos og video eller surfe på internettet er rart. Men hvad nu hvis du kunne overføre al den strøm til en skærm for at gøre endnu mere? Det er hvad dette har at tilbyde. Derudover samarbejdede Samsung med virksomheder som Microsoft og Adobe for at levere en række kraftfulde værktøjer og apps bygget specifikt til Dex.

Endnu bedre, Samsung Dex dock vil være tilgængelig fra slutningen af ​​april og retails for $ 149. En lille pris at betale, hvis funktioner og muligheder interesserer dig. Med det hele sagt, her er det grundlæggende på DeX og hvad man kan forvente.

DeX Dock er påkrævetMange Microsoft Windows-telefoner har en lignende funktion med Continuum, men der kræves ingen dock. Du skal blot få et bluetooth tastatur og bruge trådløs displayteknologi til at bruge den som en pc. Telefonen bliver en touchpad. Det er ikke tilfældet med Samsung DeX.

For at bruge alt, hvad Samsung Dex har at tilbyde, er docken påkrævet, og sælges separat for $ 149. Uden at tilslutte Galaxy S8 til en computer vil den fungere som den altid har. Tillader filoverførsler og andre ting. Dex Dock er forpligtet til at nyde den store skærm brugergrænseflade og fuld erfaring.

Desuden skal du også bruge nogle eksterne enheder. Som et tastatur og en mus, som begge tilsluttes via USB-porte. DeX Dock har en HDMI-udgang til tilslutning af en skærm eller større skærm. To USB-porte, indbygget trådløs og en dedikeret Ethernet-port til kablet internet og en USB Type-C-port. For ikke at nævne en indbygget blæser for at holde tingene koude og hurtige.

Der er også Bluetooth-forbindelse til en næsten trådløs oplevelse med et tastatur eller en mus, og docken har sin egen strømkilde og en USB Type-C oplader, der holder telefonen opladet, mens du arbejder. Uanset hvad, du kan ikke nyde det uden at bruge $ 150 til dockestationen.