Samsung ATIV Odyssey Review: Budget Windows Phone 8 på Verizon - Artikler

Samsung ATIV Odyssey Review: Budget Windows Phone 8 på Verizon

Samsung ATIV Odyssey er en budget Windows Phone 8-smartphone på Verizon Wireless, som konkurrerer mere med budget Android-enheder som LG Lucid 2 og Droid RAZR M end andre Windows Phone 8-enheder som HTC 8X.

Samsung fokuserer specifikt på en billig enhed med et plastikdesign, der ikke ser ud eller føler sig så godt som Galaxy S3 eller matcher opførelsen af ​​HTC 8X.

Selvom enheden ikke tilbyder flair fra konkurrenterne, leverer den en god smartphone oplevelse for $ 50 på en toårig kontraktspris.

Læs: HTC 8X Review

Når det er sagt, er der bedre muligheder for Verizon-shoppere at tjekke ud, ligesom Verizon HTC 8X vi gennemgåede sidste år og Android-enheder som Samsung Galaxy S3 til brugere, der ønsker at bruge mindre end $ 100 på en ny smartphone.

Fordele

 • Kører Windows Phone 8 godt, med snappy ydeevne.
 • Langvarig batterilevetid.
Ulemper

 • Skærm med lav opløsning.
 • omfangsrige plastik design.
 • Bedre muligheder til rådighed for lignende priser.Samsung ATIV Odyssey | $ 50 | Verizon

Samsung ATIV Odyssey Review Guide
 • ATIV Odyssey Hands On Video
 • Design
 • Skærm
 • Ydeevne og hardware
 • Batteri liv
 • Opkaldskvalitet
 • Kamera: Video- og fotosampler
 • Apps
 • Er det værd $ 50
 • Galleri
Relaterede Samsung ATIV Odyssey Review artikler
 • Samsung ATIV Odyssey Hands-On
 • Samsung ATIV Odyssey kommer til Verizon
Køb Samsung ATIV Odyssey
 • $ 9,99 hos Amazon
 • $ 49,99 på Verizon

Samsung ATIV Odyssey Hands On Video

Vi går i hånd med Samsung ATIV Odyssey på CES 2013. Denne korte Samsung ATIV Odyssey hands-on video viser nogle af softwaren på smarttelefonen og et hurtigt kig på hardware.

Design

ATIV Odyssey har et plastikdesign, der ligner den overordnede stil til Galaxy S3, men er større og ikke så visuelt tiltalende som flagskibet Android-smartphone. Telefonen måler 4,82 tommer høj, 2,5 tommer bred og er næsten halv tommer tyk.Samsung ATIV Odyssey har et to-tone design med et sølvplastbånd, der løber langs kanterne af telefonen og en del af bagsiden. Størstedelen af ​​telefonen er en mørkegrå med en let børstet metalfinish, selvom ingen vil forveksle det til det egentlige metal.

Plastdesignet indeholder en aftagelig ryg, så brugerne kan bytte i et andet batteri. Der er også en Micro SD-kortspor på siden af ​​enheden for at tilføje mere lagerplads. Telefonen har en standard Micro USB oplader og sætter hovedtelefonstikket øverst.Der er en lydstyrke på venstre side af ATIV Odyssey samt power og kamera hardware knapper på højre side af enheden.

Mens Samsung ATIV Odyssey mangler den visuelle styling af nye Samsung-enheder, ser det godt ud, men undlader at skille sig ud i et hav af farverige Windows Phone 8-enheder.

Samsung ATIV Odyssey Display

Samsung ATIV Odyssey har en 4-tommers Super AMOLED-skærm, der leverer en WIndows Phone 8-oplevelse komplet med Live Tiles og tilbyder en ok oplevelse.I sidste ende er ATIV Odyssey begrænset af 800 x 480-opløsningen på skærmen, som gør sig kendt under tekstkvalitet på skærmen, mens du læser e-bøger eller surfer på internettet. Når iPhone 4 er tilgængelig gratis med en nethinden, der ser godt ud, er det svært at skifte til et 4-tommers display med en sådan lav opløsning.

Farver på ATIV Odyssey-skærmbilledet ser meget godt ud, men den samlede lysstyrke på skærmen er lavere end konkurrencen, som f.eks. HTC 8X og mange ikke-Windows Phone 8-enheder.

Samsung ATIV Odyssey Performance

Samsung ATIV Odyssey har en 1,5 GHz Qualcomm dual core processor med 1 GB RAM, hvilket er mere end nok til at levere god ydeevne til grundlæggende smartphone opgaver. Denne smartphone indeholder endda de specifikationer, der er nødvendige for at afspille kommende Xbox Live-titler som Modern Combat 4, og det håndterer Windows Phone 8 Apps, vi smidede med lethed.

Med 4G LTE om bord indlæsning af websider og videoer på YouTube er hurtig, og skift mellem apps er også snappy. Selv med budgetprisen er det godt at vide, at brugerne ikke vil blive efterladt med træg ydelse.

Selv om det ikke kommer til at erstatte en smartphone med en højere ende, er det en stand smartphone.

Samsung ATIV Odyssey batterilevetid

Samsung ATIV Odyssey har et 2.100 mAh batteri, der leverer tilstrækkelig strøm til at holde os igennem dagen under den gennemsnitlige brug af smartphone.Brugere, der har brug for mere batterilevetid, som dem, der kommer fra en flip-telefon, der plejede at vare en uge, kan se længere batterilevetid og kan altid bære et ekstra batteri i bilen for at bytte ud.

Samsung ATIV Odyssey Ringkvalitet og lyd

ATIV Odyssey leverer meget god lydkvalitet, mens du taler i telefon, men højttalertelefonen er ikke en bruger bør regne med i lange samtaler. På taleren lød opkaldsmedarbejdere temmelig klare, men rapporterede, at vi ikke lykkede godt.Lytte til musik eller film på ATIV Odyssey er sjovt, med klar lydende musik, selvom vi ønsker, at lydstyrken blev højere.

Samsung ATIV Odyssey-kameraer

Samsung ATIV Odyssey har et 5MP bagkamera og et 1.2MP frontkamera. Disse kameraer er i stand, men ligger under gennemsnittet for smartphones, og leverer gennemsnitlige resultater.De følgende prøver viser, hvad ATIV Odyssey-kameraet er i stand til. Telefonen kan også optage 1080P HD-video og leverer anstændige resultater.

Samsung ATIV Odyssey Foto Prøver

Software og Apps

Samsung ATIV Odyssey kører Winsows Phone 8 med Live Tiles og adgang til et stigende antal apps. Der er stadig en række manglende apps, som Instagram for Windows Phone, men Microsoft leverer flere apps for at hjælpe med at konkurrere med Telefon og Android.Windows Phone 8-oplevelsen leverer Live Tiles med løbende opdatering af oplysninger og fotos, men desværre tapping på hver af disse bruger ikke brugeren til, hvad de så. Dette er potentielt forvirrende og ofte frustrerende.

Alligevel er der mange gode funktioner i Windows Phone 8 som grupper, der giver brugerne mulighed for at se deres venners opdateringer på ét sted på tværs af en række sociale netværk og en børnemodus, der låser ned, hvad børnene kan gøre.

Er Samsung ATIV Odyssey det værd?

Mens Samsung ATIV Odyssey er tilgængelig til så lavt som $ 9,99 med en toårig kontrakt, er der bedre smartphone muligheder til rådighed.

Den gode nyhed er, at ATIV Odyssey leverer i performance, men når det kommer til kameraer, display og design falder telefonen i forhold til konkurrencen.

Brugere, der leder efter en Windows Phone 8-smartphone på Verizon, bør tjekke HTC 8X, som sælger til $ 99 på en toårig kontrakt, men er tilgængelig for $ 50 på Amazon med en toårig kontrakt. Der er også bedre Samsung muligheder som Galaxy S3 og den kommende Samsung Galaxy S4 til brugere, der ser på Android. IPhone 4 er også gratis på Verizon og er en bedre mulighed for mange brugere.

Samsung ATIV Odyssey Gallery

Samsung ATIV Odyssey, den eneste Samsung Windows Phone tilgængelig på Verizon.