Red Dead Redemption 2 Ønskeliste: 10 Things We Want - Artikler

Red Dead Redemption 2 Ønskeliste: 10 Things We Want

Red Dead Redemption 2-udgivelsen kommer nærmere, men spillet er stadig et ret stort mysterium, da vi skubber mod sin udgivelsesdato i oktober. Med det for øje ønsker vi at tage dig gennem et par ting, vi ønsker fra Red Dead Redemption 2 og dens udgivelse.

Det er svært at tro, men det har været over syv år siden Rockstar udgav Red Dead Redemption, den ikoniske open-world-titel, der satte spillerne i skoene for forbryder John Marston. I mange menneskers øjne er Red Dead Redemption et af de bedste spil af all-time, og efterfølgeren har nogle store sko til at udfylde.

I 2016 bekræftede Rockstar efter flere års rygter og spekulation endelig en efterfølger. Efter flere forsinkelser er Red Dead Redemption 2-udgivelsen endelig sat til oktober.Spillet er i øjeblikket slated for at ankomme til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober.

Siden den første annoncering udgav Rockstar en teaser trailer og nogle skærmbilleder til at holde fansen over, indtil det er behageligt at afsløre hele spillet.

Nylige rygter har afsløret et par potentielle træk, men vi ved stadig ikke meget om Red Dead Redemption 2 og dens gameplay.

Mens vi venter på, at Rockstar frigiver en ny runde officielle detaljer, her er et kig på et par ting, vi ønsker fra Red Dead Redemption 2, spillet og et par ting, vi ønsker fra spillets udgivelse.

Red Dead Redemption 2 til PC


Da Rockstar annoncerede Red Dead Redemption 2, bekræftede den spillet for to platforme og kun to platforme.

Når spillet slippes om efteråret, kommer det til Xbox One og PlayStation 4. Vi har ikke hørt noget om Nintendo Switch eller Windows PC. Det er overflødigt at sige, at folk er frustrerede. Mange mennesker.

Der er masser af spekulationer om Red Dead Redemption 2-udgivelsen. Mange mennesker, herunder analytikere, tror, ​​at Rockstar vil frigive spillet på pc med nogle forudsige en udgivelse, efter at den kommer til konsol, svarende til GTA 5-lanceringen.

Forsinket eller ej, vi håber, at Red Dead Redemption 2 gør det over til Windows-pc'en og Nintendo Switch, på et tidspunkt ned ad vejen.

PC-spillere, der har været loyale overfor Rockstar gennem årene, bør ikke blive fremmedgjort og tvunget til at købe en konsol for at kunne spille Red Dead Redemption 2.

Ikke efter succesen med GTA 5 og GTA Online. Ikke efter et syv år vent på Red Dead Redemption 2, og endnu bedre, vent en lang ventetid på at spille den oprindelige Red Dead Redemption på pc.

Intet er officielt, før det er officielt, og vi håber Rockstar får denne rigtige.