Skal jeg købe Anthem? 1 grund til at købe i dag og 4 grunde til ikke - Artikler

Skal jeg købe Anthem? 1 grund til at købe i dag og 4 grunde til ikke

Skal du købe Anthem eller vente på mere information, opdateringer og rettelser, før du køber dette store åbne verdensspil. Anthem ankom i februar til pc, Xbox One eller PS4 til indledende ros, men det ramte en mur med massive Anthem-problemer, herunder murede PS4-systemer på grund af Anthem-nedbrud.

Vi hjælper dig med at beslutte, om det er værd at købe Anthem endnu, eller hvis du skal vente eller springe det helt til fordel for at spille et andet spil i 2019. Division 2 bringer en åben verdens spiloplevelse til mixet denne måned.

Der er to Anthem-udgaver, som du kan købe, med de dyrere, herunder nogle ting i spillet, der giver dig en start. Du kan købe Anthem Anthem hos Best Buy, Newegg, GameStop og digitalt via Xbox, PlayStation eller Origin for $ 59,99 eller $ 79,99, og du får den inkluderet med Origin Access Premier.

Mange spillere kigger på Anthem og forsøger at afgøre, om det er værd at tage tid væk fra favoritter som Red Dead Redemption 2, Destiny 2, PUBG og andre spil. Indtil der er en løsning for Anthem crashes, skal nye spillere holde af, og det vil være interessant at se, hvilken indflydelse dette har på spillet som helhed.

Vi deler årsagerne til, at du bør placere en Anthem pre-order i dag, og årsagerne til, at du holder af og venter på flere oplysninger, anmeldelser og andre detaljer.

Køb ikke indtil Anthem Problemer og nedbrud er faste

Anthem crashes har plaget spil for den sidste uge, og i nogle tilfælde gjort konsoller ubrugelige. Spillere tog til fora og Reddit til at klage over Anthem crashes og nogle hævdede at Anthem problemerne bricked deres PS4 konsoller.

BioWare siger, at ingen konsoller blev muret på grund af nedbruddet og fortæller spillere i en Twitch-stream, at konsoller kan "drives igen, hvis du ved, hvordan du bare tænder strømmen igen og cykler den ordentligt", ifølge Ben Irving's førende producent af Anthem at Bioware. Vi for nylig delte en potenital muret PS4 fix for Anthem nedbrud, men BioWare siger, at spillere simpelthen nødt til at slukke for konsollen og tilbage på.

Udvikleren lover en løsning for Anthem crashes, som skal ankomme i løbet af ugen den 11. marts. Dette bør løse problemet, og BioWare siger, at hvis du kører ind i nedbrud inden hånden, kan du genstarte din konsol for at fortsætte med at spille.

Selv om dette er et bedre resultat end forventet, bør du ikke købe Anthem, før denne patch kommer, og spillere, der allerede ejer spillet, rapporterer en god oplevelse. Dette er en vigtig test i, hvordan BioWare kan reagere på problemerne og hvordan dette spiller ind i fremtiden for spillet. Det handler ikke kun om problemet i dag.