Razer Project Valerie er en Badass Triple Monitor Gaming Laptop - Artikler

Razer Project Valerie er en Badass Triple Monitor Gaming Laptop

Razer Project Valerie er et tredobbelt monitor laptop koncept, der tåler fantasi til at levere uovertruffen mobil laptop gaming og utrolige produktivitetsfordele til kreative fagfolk.

Razer beskriver dette som det første automatiserede triple monitor display i en mobilpakke. Displayene glider ud, så de er perfekt tilpasset hinanden til en problemfri multi-monitor gaming opsætning hvor som helst du er.

Projekt Valerie leverer 180-graders NVIDIA surround-spil med NVIDIA G-SYNC teknologi på farten samt massiv skærm fast ejendom til kreative fagfolk med tre 17,3 tommer 4K IGZO skærme, der leverer 100 procent Adobe RGB farve nøjagtighed.Razer Project Valerie er en triple monitor gaming notesbog med tre 17,3-tommer 4K skærme.

Projekt Valerie bygger på Razer Blade Pro, der anvender et aluminium chassis og hængsler, der kombinerer at levere en stærk, men bærbar gaming notesbog med tre skærme. Multimedie spil notebook er 1,5 tommer tykt, eller omkring to Razer Blade Pro enheder stablet oven på hinanden. Det vejer mindre end 12 pund, hvilket er en forpligtelse til at bære, men stadig bærbar.

Det integrerede design betyder ingen kabelføring, når du forbinder flere skærme på dit skrivebord eller samtidig forsøger at styre flere skærme på farten.

Når skærmen er udvidet, lyser LED-lysene ned for at skabe en smuk glødende effekt, som vi ser i mange spilopsætninger. Dette styres via Razer Chroma, som også styrer belysning på tastaturet og mousepad. I en separat meddelelse annoncerede Razer rumskalkontrol af Razer Chroma med en imponerende projektor og forbindelse til smart belysning.Razer Project Valerie åbner og justerer automatisk skærmene, så du er klar til at spille eller arbejde.

Tastaturet bruger Razer Ultra-Low-Profile Mekaniske kontakter, der findes på Razer Blade Pro. Disse aktiveres med 65 gram kraft og er designet til at efterligne følelsen af ​​et større mekanisk tastatur.

Uanset om du er en gamer eller en kreativ professionel, leverer Project Valerie skærmmæglerne og den kraft, du har brug for til at tackle krævende spil såvel som komplekse forretningsopgaver og kreative applikationer.

Project Valerie er klar til VR med en NVIDIA GeForce GTX 1080, der mere end opfylder minimumskravene til HTC Vive og Oculus Rift.Selv om det pakker tre 17,3 tommer 4K viser notebooken er kun 1,5 inches tyk og vejer mindre end 12 pounds.

Multi-monitor desktop opsætninger bliver mere nødvendige for professionelle, skabere og spillere, "siger min-Liang Tan, medstifter af Razer og CEO. "For første gang har vi udviklet en løsning, som brugerne kan tage med dem. Projekt Valerie lover alle funktionaliteterne i tre skærme og ingen af ​​besværet. "

Der er ingen Razer Project Valerie pris endnu, da dette er en koncept enhed. Vi ser ofte Razer forhåndsvisning enheder som denne i en koncept fase for at indsamle feedback før leverer et ægte produkt til markedet. Med det i tankerne ville det ikke være en overraskelse at se en Razer Project Valerie udgivelsesdato i 2017.