5 grunde til at vente på 2018 MacBook Pro & 3 grunde til ikke at - Artikler

5 grunde til at vente på 2018 MacBook Pro & 3 grunde til ikke at

Apple arbejder på en 2018 MacBook Pro. Mens mange købere håbede, at Apple ville annoncere en ny MacBook Pro i juni, annoncerede virksomheden ikke ny hardware. Du skal stadig vente på 2018 MacBook Pro i de fleste tilfælde, selvom du skal vente til efteråret.

Køb 2018 MacBook Pro nu

Opdatering: Apple annoncerede den nye 2018 MacBook Pro, læs mere om, om det er værd at købe.

Næsten hvert år begynder Apple at sælge en ny MacBook Pro, og det er ikke sandsynligt, at det vil ændre sig i år. Derfor skal du vente på 2018 MacBook Pro udgivelsesdato for at købe en ny bærbar computer, og de få grunde til at du skal købe en MacBook Pro i dag.

Hvis du er på udkig efter en ny MacBook Pro, skal du købe en top af den linje, der blev brugt 2015 MacBook Pro med tonsvis af porte, købe en 2017 MacBook Pro eller vente på at se, hvad Apple gør for den nye 2018-model.

MacBook Pro er Apple laptop til de fleste brugere med to størrelser og en bred vifte af prispunkter. Apple ændrede designet dramatisk i 2016, og det overgår til den nuværende model. Apple understøtter bærbare computere i meget lang tid, så selvom du køber 2017-modellen, kan du forvente en lang periode med support.

Her er grundene til at vente på 2018 MacBook Pro;

  1. Vent så længe du kan købe
  2. Bedre ydeevne
  3. Vent til en ny farve
  4. Vent til et nyt tastatur
  5. Vent, hvis du kigger på 13-tommer uden TouchBar

Du kan fortsætte med at læse for at finde de seneste rygter og også tjekke grundene til, at du ikke bør vente på 2018 MacBook Pro.

  1. Vent ikke på en 17-tommer 2018 MacBook Pro
  2. Vent ikke på et nyt design
  3. Vent ikke på MacBook Pro-tilbud

2018 MacBook Pro Rumor Roundup

Vi forventer at se, at Apple tilbyder et hurtigere og mere kraftfuldt 2018 MacBook Pro i år. Ming Chi Kuo fra KGI Securities nævner specifikt en model med 32 GB RAM til krævende professionelle brugere. Kuo troede oprindeligt, at vi ville se denne model i 2017, men det blev aldrig materialiseret. Der er en god chance for, at vi vil se denne model ankomme sammen med nye Intel-processorer.

Apple lancerede et reparationsprogram til MacBook Pro-tastaturet, hvilket er et tegn på, at Apple planlægger at levere en mere robust version af tastaturet i en 2018 MacBook Pro.

Apple registrerede for nylig nye MacBook-produkter i Eurasien, og modelnumrene viser, at disse kunne være nye MacBook Pro-modeller. Typisk sker denne registrering en måned før udgivelsesdato, så dette er et tegn på, at udgivelsen er tæt. Rapporten nedbryder fem modeller, herunder den 13-tommer MacBook uden Touch Bar, 13-tommers MacBook Pro og 15-tommers MacBook Pro. De andre modeller tyder på en MacBook-model på entry level og muligvis 2018 MacBook med en 12-tommers skærm.

Vi har hørt mange rapporter, at Apple vil skifte til deres egne processorer, men det vil sandsynligvis ikke ske i 2018. Bloomberg rapporterer, at dette sandsynligvis vil ske i 2020.

DigiTimes siger, at Apple ikke planlægger en massiv 2018 MacBook opdatering, hvilket er i tråd med det, vi forventer designvis. Dette stemmer også med rapporter, at Apple fokuserer på en 13-tommers MacBook, der erstatter MacBook Air som en entry level model, og udfylder den 13-tommers MacBook Pro uden TouchBar.

For mange brugere er 2017 MacBook Pro stadig værd at købe i 2018, men der er betydeligt flere grunde til at vente på 2018 MacBook Pro-udgivelsesdatoen, inden du køber en ny Apple-bærbar computer.

Vent til en 2018 MacBook Pro Release Date, hvis du kan


Apple annoncerede ikke en ny MacBook Pro i juni som potentielle købere håbede. Det betyder ikke, at du bliver nødt til at vente for evigt, men det tyder på, at 2018 MacBook Pro udgivelsesdatoen kommer tættere på efteråret.

Du kan vente på evigt for en ny bærbar computer, men hvis du planlægger at bruge 2018 MacBook Pro som din hovedcomputer i mange år fremover, er det en god idé at vente så længe du muligvis kan opgradere til en ny model.

de nyeste tegn tyder på 2018 MacBook Pro udgivelsesdato er inching tættere som Apple preps at annoncere de nye modeller og arbejder på at fuldføre macOS Mojave.

Ved at vente får du den bedste værdi ud af at købe en ny MacBook Pro. Du får en bedre processor, der sandsynligvis er mere batterevenlig og i sidste ende en computer, der vil vare dig længere. Der er også en chance for, at du ender med et forbedret tastatur og andre små opgraderinger.

Gør det, du har brug for, for at gøre din gamle MacBook Pro længere. Det kunne være en ren installation af MacOS High Sierra, eller hvis det er gammelt nok at installere mere RAM eller en SSD>