PUBG Mobile Tips og tricks til at vinde kampe - Artikler

PUBG Mobile Tips og tricks til at vinde kampe

Denne vejledning vil gå over nogle nyttige PUBG Mobile tips, tricks eller snyder for at hjælpe dig med at overleve længere og vinde flere kampe. Hvis du ønsker at vinde din første Kyllingmiddag, eller bare vil have flere dræber, har vi dækket dig.

Det kræver mange øvelser at vinde i PUBG, og det er endnu vanskeligere på mobilen, men det er ikke umuligt. Det tog mig fire forsøg på at få min første mobile kylling middag, og den første kamp er imod robotter for at gøre dig komfortabel. Så teknisk, min tredje prøve. Og mens jeg havde hjælp fra vores massive 60 + PUBG Xbox tips guide, er tingene meget forskellige på en smartphone med touch kontroller.

Læs: 10 Bedste PUBG som Battle Royale Spil til mobil

Nu hvor du kan spille PUBG overalt på din telefon, har du hvad der kræves for at vinde? Uanset om du lige er begyndt eller for nylig begyndt at spille på mobil, vil du følge disse tips.Husk, at de første par spil er mod bots, der skyder tilfældigt, så stop med at flytte. Dette hjælper dig med at finde dem, sigte og brand uden bekymring eller stress. Brug disse kampe til at lære kontrollerne, udforske kortet og lære, hvordan våben virker.

Her er en kort liste over nogle generelle PUBG Mobile tips, der hjælper dig med at komme i gang. Så tjek alle vores andre tips, tricks og cheats råd i slideshowet nedenfor.

  • Tilpas kontroller - Gå ind i indstillingen og vælg en ny controllerindstilling, hvis du har problemer med standardindstillingen.
  • Brug Auto Sprint - Når du løber frem, kan du flytte fingeren op for at tænde for automatisk tilstand. Gør dette, når du er i en kamp, ​​så du kan fortsætte med at bevæge dig, mens du sigter.
  • Brug Gyroskopet - Du kan bruge telefonens gyroskop til at kigge rundt eller bare når du bruger anvendelsesområdet. Eksperiment og vælg den mulighed, der passer bedst til din afspilningsstil.
  • Spil cirklen - Når det er muligt, gå til den korteste kant af cirklen, så færre spillere kommer op bag dig. (Vær opmærksom på den krympende cirkel, altid.)
  • Skift følsomhed - En af de bedste måder at forbedre dit spil på er at ændre følsomheden. Dette hjælper dig med at bevæge dig hurtigere og sigte bedre.
  • Lær PUBG-kortet - Brug Pubgmap.io til at se PUBG-kortet, og hvor loot spawner, så du kan lære mere om spillet.

Det er nogle af de grundlæggende. Når du begynder at føle dig mere komfortabel, og du kan stole på dine instinkter, vil du bare være i orden. Husk, at alle andre også spiller på en mobil enhed, så de kæmper for at sigte lige så meget som du er. Faktisk bruger jeg dette til min fordel og springer ofte fjenden, i stedet for at spille det sikkert som jeg gør på en pc. De vil panik, kæmpe for at sigte på berøringsskærmen, og jeg får drabet.

Uden yderligere forsinkelse, her er hvordan man overlever længere og vinder i PUBG Mobile.

Parachute by Buildings og ALONE


Vores første og måske bedste PUBG Mobile tip kommer til at falde ind på slagmarken i begyndelsen. Når du skubber ud, og hvor du vælger at faldskærme i, spiller en stor rolle i, om du vil lykkes.

Parachute i byer eller nær bygninger, og helst falde helt alene. På den måde kan du øjeblikkeligt få dækning, være sikker, og du behøver ikke at håndtere andre spillere i et par minutter.

Dette er din første strategiske bevægelse. Alle forsøger at dræbe dig så hurtigt som muligt, så tag det øjeblik for at spille det sikkert og undgå andre. Derudover indeholder bygninger løv, våben, hjelme og granater. Alle ting du vil have og skal vinde. Indtræng af en bygning og øjeblikkelig løbe op med våben og ammunition.