PS4 Call of Duty: Black Ops 3 Udgivelse: 5 Nødvendige detaljer - Artikler

PS4 Call of Duty: Black Ops 3 Udgivelse: 5 Nødvendige detaljer

Dette er hvad du behøver at vide om PS4 Call of Duty: Black Ops 3 udgivelsesdato og samlet udgivelse for at gøre dig klar til det nye Call of Duty-spil.

I sidste uge lærte vi 10 ting, der ændrede sig fra Call of Duty: Black Ops 3 beta til den endelige udgivelse, og nu undersøger vi de specifikke detaljer, som PS4-ejere skal vide.

Dette er nyttigt for brugere, der køber en ny PS4, og måske overvejer et bundle eller for brugere, der nærmer sig år to i PS4 ejerskab og kan løbe tør for plads.

Hvis du spillede Call of Duty: Black Ops 3 beta på PS4 får du et gratis tema som en belønning eller feedback og test, du har givet, men der er vigtige detaljer, du skal vide om.

Call of Duty: Black Ops 3 forudbestillinger har været i live i flere måneder, og de er stadig tilgængelige som led i Black Ops 3-tilbudene, der kan spare dig op til $ 25.

Hvis du vil spille Black Ops 3-kampagnen, bør du overveje PS4-versionen, da PS3 Black Ops 3-udgivelsen slet ikke omfatter singleplay-mode.

Med mindre end en måned indtil den 6. november Call of Duty: Black Ops 3 udgivelsesdato, her er et kig på, hvad PS4 ejere skal vide.

PS4 Call of Duty: Sort Ops 3 Bundle


Der er en særlig Call of Duty: Black Ops 3 PS4-pakke, der indeholder en begrænset PS4-version med Black Ops 3-logoer og en speciel controller, der har et Black Ops 3-malearbejde.

Du vil enten elske eller hader farveskemaet i denne Black Ops 3 PS4 bundle og controller. Hvis du elsker det, udsender PS4 Black Ops 3-bundlen den 6. november samme dag som spillet.

Som led i denne pakke får du en 1TB harddisk, hvilket er en 50% stigning fra den nuværende PS4. Kombineret med PS4-prisfaldet, der er effektivt nu, betaler du 429 dollar for den begrænsede udgave Call of Duty: Black Ops 3 PS4 med dobbelt lagerplads og en kopi af Call of Duty: Black Ops 3.

En standard PS4 er $ 349 og Call of Duty: Black Ops 3 er $ 59,99 for standardudgaven. Det er svært at finde de særlige udgaver.