PBS KIDS Plug & Play: Holder børn sikkert, mens de lærer - Artikler

PBS KIDS Plug & Play: Holder børn sikkert, mens de lærer

PBS KIDS Plug & Play er en streaming stang, der giver unge børn adgang til undervisningsspil og shows i et kommercielt frit miljø. PBS KIDS Plug & Play sælger til $ 49 og leveres forudindlæst med 100 timers indhold, hvilket betyder, at det fungerer lige ud af boksen, selvom du ikke har en WiFi-forbindelse.

Den racecar-formede enhed plugger ind i en HDMI-port, mens fjernbetjeningen fordobles som både en visningsvælger og spilcontroller.

Læs: Disse er de bedste matematikapplikationerPBS Plug & Play: En sikker streamingstang til børn

Mens der ikke er nogen mangel på tilsluttede enheder i mange husstande, er nogle gange mindre faktisk mere. Mange enheder og tjenester, som f.eks. Apple TV og Roku, har masser af pædagogisk indhold, men det er for nemt for børn at finde vej til uhensigtsmæssigt indhold. Med PBS KIDS Plug & Play behøver forældrene ikke at bekymre sig om, at deres børn snuble ind i det seneste The Walking Dead episode mens deres forældre henter dem en snack fra køkkenet.

En ting, der er rart om enheden, er, at PBS indeholder gratis alle de forudindlæste og opdaterede indhold. Udover de gratis shows leveres enheden med flere singalongs og originale spil.

PBS KIDS Plug & Play er tilgængelig nu på Walmart.com og vil snart være tilgængelig hos andre forhandlere. Mens PBS markedsfører enheden på 49,99 dollar, sælger Walmart.com i øjeblikket det til 59,95 dollar.

Mens børnelæger og pædagoger generelt fortæller forældrene at holde skærmen til et minimum, bruger mange børn en betydelig del tid foran skærme. Hvis du er en forælder, der giver dine unge børn mulighed for at se shows eller spille spil, er denne PBS-enhed sandsynligvis en bedre indsats end andre enheder eller blot at kaste en iPad deres måde. Mange apps og spil, der kan forekomme uskyldige ved første øjekast, er fulde af indhold og kommercielt indhold af lav kvalitet, som mange familier hellere vil undgå.