OnePlus Android 8 Oreo Update detaljer - Artikler

OnePlus Android 8 Oreo Update detaljer

OnePlus Android 8 Oreo opdateringen er let tilgængelig for de fleste telefoner, fra den ældre OnePlus 3 til den nye OnePlus 6. Faktisk har kun få producenter frigivet Android 8.1 Oreo opdateringer, og de er en af ​​dem. Her er alt hvad du behøver at vide om alle OnePlus Android 8 Oreo opdateringer. Herunder den seneste Oxygen 5.0.3 og detaljer på Android P beta.

Googles Oreo-udgivelse er fyldt med nye funktioner, opdaterede meddelelser, bedre batteristyring og endda billedstøtte. Dette er alle tilgængelige for de fleste OnePlus-telefoner lige nu.

Læs: Android 8.0 Oreo vs Android 7.0 Nougat: Hvad er nyt

Derudover fortsætter OnePlus med at tilføje nye funktioner som Face Unlock til ældre telefoner. Den 1. juni ankom Face Unlock en ny opdatering til den aldrende OnePlus 3. Vi ser flere nye softwareopgraderinger for at forbedre stabiliteten, forberede os på Android P og levere nye funktioner.Populære smartphones fra alle større producenter vil få en gratis opdatering til Android 8.0 eller 8.1 Oreo, hvis de ikke allerede har det. For det første leverede Google det til Nexus og Pixel-enheder tilbage i august 2017, og inden for 4-5 måneder modtog de fleste telefoner den nyeste bygning.

OnePlus Android 8.0 Oreo opdateringer (og 8.1)

I begyndelsen af ​​2017 blander OnePlus de to hold, der arbejder med Android-opdateringer til Kina og resten af ​​verden i en gruppe. En indsats for at bringe den nyeste software og funktioner til alle enheder i et hurtigere tempo. Det fungerede også, fordi Android 7.0 Nougat og Oreo opdateringer ankom meget hurtigt. Faktisk er de en af ​​de eneste virksomheder til at skubbe Android 8.1 Oreo ud allerede.Den første officielle opdatering til Android 8.0 Oreo til OnePlus 5 ankom i december. Leverer en masse nye funktioner, forbedringer af kameraet, forbedringer og alt andet, som Google tilføjede til Oreo. Vi så en lille forsinkelse for nogle uger siden, men det startede igen den 10. januar. Download det manuelt her, hvis du har brug for det.

På grund af den populære efterspørgsel kommer Face Unlock til OnePlus 5. Tak for tilbagemeldingen og glædelig jul! 🎅🎄🎁

- Carl Pei (@getpeid) 24. december 2017

Nu, som vi sagde ovenfor, er Face Unlock og de fleste af de populære funktioner fra OnePlus 5 tilgængelige for 3 og 3T. Klik her for at få den seneste juni 1st Oxygen 5.0.3 opdatering.

Desværre bekræftede firmaet også opdateringen til Android 8 Oreo er den sidste opdatering til OnePlus 3 og 3T. Disse telefoner vil stadig få vedligeholdelses- og sikkerhedsopdateringer, men de vil ikke se Android P. En lignende situation for OnePlus 2 Nougat-opdateringen, som har brugere frustreret. Forhåbentlig vil OnePlus ændre denne politik i den nærmeste fremtid.Inden udgangen af ​​januar formåede virksomheden at opdatere hver sin telefon fra de sidste par år til Oreo. Slår næsten alle andre producenter til opdateringer. Det er bestemt et godt tegn på fremtiden, og noget ejere kan sætte pris på.

Du skal allerede have den nyeste software. Hvis ikke, gå til Indstillinger> Om telefon> Check for opdateringer og få det nu. Plus, den nye OnePlus 6 ankom kører den nyeste Android 8.1 Oreo, og hvis du har en du kan prøve Android P beta i dag.

OnePlus Android P Beta

Hvis du er interesseret i at prøve Android 9.0 P eller nye funktioner foran alle andre, klik her for at deltage i den åbne beta. Dette er kun for OnePlus 6, men vi kunne se enheder som OP5 eller OP5T få tilsat senere i sommer. Husk at dette er beta-software, så nogle ting fungerer måske ikke 100%.

Så er der Android 8.1 beta-kanaler til nogle ældre telefoner. Bare gå til fora for at komme i gang.

Hvad er nyt i Android 8 Oreo

Der er masser af nye Android O-funktioner, som du kan bruge til at gøre mere med din telefon og tablet. Brugere vil nyde bundne underretninger, der er nemmere at administrere eller den nye billed-i-billedtilstand til video. I det væsentlige giver dig mulighed for at se en video (eller videochat), mens du laver andre ting på telefonen på samme tid. Der er ændringer i ikonerne, et nemt tekstvalgværktøj og automatisk udfyldning af apps som Google Chrome. For ikke at nævne hurtigere ydeevne og store ændringer, så batteriet varer længere.Nogle af hvad der er nyt i Android 8.0 Oreo

Her er en detaljeret liste, der forklarer nogle af de mange nye funktioner. Dybest set forventer en hurtigere oplevelse med dynamiske ikoner, smartere meddelelser og alle former for små tweaks. En potentiel bonus er, at OnePlus bruger en smuk lager Android-oplevelse. Det er ikke dækket af en hud som Samsung eller LG, så det skal komme hurtigt og løbe glat.

Forvent Oxygen OS opdateringen at have et par forbedringer, fejlrettelser og nye funktioner, der er specifikke for OnePlus-enheder oven på alt andet i vores link ovenfor. Nogle af dem omfatter notifikation prikker i launcher, en ny hurtig indstillingsmenu og direkte adgang til "shot on OnePlus" fotoprogram for at nævne nogle få. Vi kan godt lide, at Face Unlock langsomt rammer alle telefoner.Igen er det sandsynligvis den sidste store opdatering til ældre enheder som OnePlus 3 og 3T. Når det er sagt, holde øje med flere nye versioner til nyere telefoner i løbet af sommeren, da vi forbereder os på Android P.

Afsluttende tanker

Lige nu har næsten alle OnePlus-telefoner fra de sidste to år kørt Android 8,0 Oreo-opdatering eller den nyere Android 8.1 Oreo-udgivelse.

Når det er sagt, opdateringer er et komplet mysterium for næsten alle andre smartphone-producenter. Samsung og LG lever stadig langsomt den oprindelige Android 8.0 software, og vi tvivler på, at de vil skubbe 8.1 til alle telefoner. I de kommende uger ser du ud til mere information fra alle større Android-producenter. Nu da 2018 er et par måneder dybt, forventer vi en masse meddelelser og forberedelser til Android P. Som de gør, opdaterer vi med de nyeste oplysninger.

I mellemtiden, hvis du oplever problemer på Oreo, er der en oversigt over nogle potentielle rettelser. Det skal hjælpe med eventuelle større problemer, der opstår. Vi opdaterer så snart vi ved mere.