OnePlus 7 udgivelsesdato, lækager, nyheder og rygter - Artikler

OnePlus 7 udgivelsesdato, lækager, nyheder og rygter

Med OnePlus 7-udgivelsesdatoen nærmer sig hurtigt, nyheder og rygter begynder at dukke op mere hver dag. Nu hører vi, at de slipper to telefoner for at prøve at tage Galaxy S10 og kommende iPhone 11. Med det i tankerne er her alle de seneste OnePlus 7-nyheder, rygter, lækager, renders og frigivelse af detaljer for spændte købere. Herunder tale om en anden større OnePlus 7 Pro.

OnePlus 6T var en af ​​vores foretrukne telefoner i 2018, og dens efterfølger (e) i 2019 vil blive endnu bedre. Sporting en større virkelig bezel-fri display, pop-up selfie kamera og triple kameraer på bagsiden, det er klar til at være en af ​​de bedste enheder i året.OP7 kunne komme i fancy nye farvegradienter, Pro-model

Hvis du spørger dig selv, hvornår kommer OnePlus 7? "," Skal jeg vente på OnePlus 7? "Eller spørger mig selv, hvor meget billigere det vil blive sammenlignet med Galaxy S10, som vi har dækket.

 • OnePlus 7 Udgivelsesdato: RumoredMay 14th Release Date (Early May launch event)
 • Hvad er OnePlus 7 ?: Selskabets nyeste high-end telefon med en overkommelig pris
 • Hvad kan man forvente: Regelmæssig OnePlus 7, så en større ægte bezel-fri skærm (ingen hak eller hul), tredobbelte bagkameraer, fingeraftrykføler (2-3 forskellige telefoner i 2019)
 • OnePlus 7 Pris: Overalt fra $ 499 - $ 649 afhængigt af modellen

Nu hvor du kender et par af det grundlæggende, og vi har besvaret nogle vigtige spørgsmål, er her alle de øvrige nitty-gritty detaljer.

OnePlus 7 Udgivelsesdato

Første ting først er ventetiden på OnePlus 'nye telefon næsten forbi. Desværre ændres udgivelsesdatoen hvert år lidt, så vi ikke har en konkret køreplan at følge. Når det er sagt, tror vi, at denne telefon vil blive annonceret i slutningen af ​​april og være tilgængelig for at købe et par uger senere.

https://twitter.com/petelau2007/status/1117799910559105029

Faktisk foreslår nye oplysninger fra betroede leker Ishan Argarwal OnePlus 7 udgivelsesdato er 14. maj. Det er dagen du kan købe det, hvilket betyder, at lanceringsbegivenheden er en hvilken som helst dag nu. Og med OnePlus egen administrerende direktør driller lanceringen, er det kun et spørgsmål om tid.

Vi har set flere OP-telefoner ankommer i maj, så disse oplysninger stemmer overens med tidligere år. Selv om de tilføjer 5G til OP7, kan lanceringen se en lille forsinkelse. Plus, vi så bare en prisfald for OnePlus 6T, der muligvis signalerer en udgivelse af de syv.

OnePlus 7 Lækager og rygter

Nyheder og rygter om denne telefon er overalt. En del af problemet er, at vi har modtaget flere lækkede billeder, der viser to helt forskellige stilarter. Oprindeligt troede vi, at OnePlus 7 ville have et glidende design, hvor frontfladen glider ned for at afsløre en front-facing kamera bag skærmen. Men nu er vi helt sikre på, at virksomheden vil tage en anden tilgang.

For første gang i OnePlus 'korte historie frigiver de to telefoner på samme tid. Lækage tyder på en mindre 6,1 eller 6,2-tommers OnePlus 7 med et lille tårnhak. En enhed, der ligner meget OnePlus 6T. Men så løser de også en større, bedre OnePlus 7 Pro uden nogen indskæring. En ægte bezel-fri skærm som enheden i de fleste af disse billeder.

I stedet for et hak som Apple og en kameraudskæring på skærmen som Samsung, vil OnePlus 7 være udstyret med en ægte bezel-fri skærm og et pop up-front-kamera. Ja, en lille mekanisk motor popper kameraet op, hurtigt, når du er klar til at tage en selfie eller bruge Snapchat.Personligt synes jeg det er en god ide. Jeg vil meget hellere have et popup-kamera end et hul i min skærm, så længe popupen er hurtig og ikke går i stykker over tid. Plus, mange mennesker bruger aldrig frontkameraet, så det gavner dem også. Derefter henviser rapporter til forbedrede tredobbelte kameraer, en ny processor, 8-10 GB RAM eller endda 12 GB, en forbedret og endnu hurtigere fingeraftrykføler, 5G-understøttelse og en større 6,5-tommers skærmfri skærm.

Vi forventer også det største batteri nogensinde i en OnePlus-telefon, hurtigere opladning, Android 9 Pie, støtte til Android Q beta og mere. Desværre ser det ud til, at telefonen ikke har en 3,5 mm hovedtelefonstik, ingen trådløs opladning og stadig ikke vil tilbyde en IP-vandbestandig vurdering.

Tilføjelse af brændstof til lækager og rygter er et stort OnePlus 6T prisfald. Foreslå OnePlus 7 vil være her snarere snarere end senere.

OnePlus 7 Pro rygter

I flere måneder har vi sagt, at OnePlus ville frigive to forskellige versioner af OnePlus 7 i år for bedre at konkurrere med Samsung og Apple. Og vi taler ikke om OnePlus 7T senere i år. Det er en anden lancering helt og fremdeles i efteråret. Men sammen med 7 kunne vi få en større eller lidt anderledes OnePlus 7 Pro, og nye lækager foreslår præcis det.

OnePlus 7 Pro er heller ikke en større skærm. Det er angiveligt en Quad-HD Super AMOLED skærm med en 90Hz opdateringshastighed. Noget selv Galaxy S10 + tilbyder ikke.Det ser ud til, at firmaet kunne frigive en regelmæssig OnePlus 7, så en endnu større 6,4 eller 6,6-tommers OnePlus 7 Pro med en stor bezel-fri skærm, buede kanter som Galaxy-telefoner, pop-up selfie-kamera og en endnu mere kraftfuld 48MP kamera på bagsiden for at fuldføre trioen på bagkameraer.

Hvis billedet ovenfor er rigtigt, vil telefonen have en buet skærm, der ligner Samsungs Galaxy-telefoner, mere end kurven på andre OnePlus-telefoner og nogle kraftfulde internals, der ligner Galaxy S10 +. Desuden bekræfter dette billede af en detailboks "Pro" moniker og en ny "Go Beyond Speed" tagline.Lækket billede af Ishan Agarwal

Det betyder, at vi faktisk kunne se en OP7, OnePlus 7 Pro og en 5G-variant inden for de næste par måneder. Det er alt sammen før det uundgåelige OnePlus 7T senere i år.

OnePlus 7 Specifikationer og funktioner

Det er selvfølgelig stadig for tidligt at vide præcis, hvad der kommer, men vi begynder at få en god ide. OnePlus følger en lignende opgraderingsvej som Samsung, Google og andre, så vi er ret sikre på de fleste af nedenstående oplysninger.

OnePlus 7 Specs (Rumored)

 • 6,4-tommers 2440 x 1080p Full HD Optic AMOLED-skærm (buede kanter, ingen indslag) (eller mindre, så en større Quad-HD Pro-model)
 • Snapdragon 855 Processor med 8-10 GB RAM eller mere
 • 128 eller 256 GB lagerplads, ingen microSD slot
 • Triple 16MP + 16MP + 20MP Bagkamera opsætning (f / 1.7 blænde, OIS, EIS, 4K) Dual optisk billedstabilisering (på to af de 3)
 • 20 Megapixel f / 2,0 Front-facing Pop-up Selfie-kamera
 • Android 9 Pie med Oxygen OS 9
 • Screen Fingerprint Unlock med en ny ultralyd sensor (som Galaxy S10)
 • 4.000 mAh batteri med Super Fast 30w Warp opladning
 • Splash-Resistance
 • BT 5.0, NFC, 4G LTE, alarmglider, 3,5 mm hovedtelefonstik
 • 5G teknologi og meget mere

Igen er dette rent spekulativt, men det er meget realistisk i betragtning af OnePlus 'tidligere enhedsudgivelser, hvad der er til rådighed, og hvilke rygter tyder på. De eneste mulige ændringer er skærmstørrelsen og opløsningen, hvor meget RAM telefonen har, batteristørrelse, og kameraets MP-vurderinger kan variere. Uanset hvad, det er en premium, hurtig og high-end telefon med alle klokker og fløjter. OnePlus 7 vil give Galaxy S10 et seriøst løb for sine penge.

Derefter kunne Pro-modellen have en lidt større skærm (eller bare en buet skærm) for ikke at nævne mere RAM og intern opbevaring og bedre bagkameraer.

OnePlus 7 kameraer

Måske er den største og mest spændende nye funktion bortset fra den frie display, den nye triple kamera opsætning på bagsiden. En af de eneste ulemper ved hver OP-telefon er kameraet. Og med alle de konkurrenter, der tilbyder to, tre eller endda fire bagkameraer, vil OnePlus endelig tilføje et tredje kamera og forhåbentlig yderligere broere kløften mellem sit kamera og likesæt af Samsung eller Google. • Triple 16MP + 16MP + 20MP Bagkamera opsætning (f / 1.7 blænde, OIS, EIS, 4K) Dual optisk billedstabilisering (på to af de 3)
 • 20 Megapixel f / 2,0 Front-facing Pop-up Selfie-kamera

De sidste flere telefoner fra firmaet pakket dobbeltkameraer på bagsiden, men i forskellige konfigurationer. Et år var det et dybde kamera til at samle mere information, og et år havde det faktisk en anden megapixel vurdering og brændvidde. I år tror vi, at OnePlus vil gøre noget, der ligner Samsung, og tilbyder et almindeligt kamera, vidvinkel og en teleobjektiv. Det bedste af alle tre verdener.

Derefter tilbyder det samme 20MP fremadvendte kamera, de har brugt i årevis i den pop-up mekaniske del. Der er dog en god chance, det betyder, at virksomhedens hurtige ansigtlåsningsfunktion går væk.

En rygte foreslog endda, at de vil tilføje en 48MP sensor til et af de tre bagkameraer på Pro-modellen.

OnePlus 7-pris

Her er ting, der bliver interessante, spændende, og hvad gør dette firma så vildt succesfuldt. De tilbyder nogle af de bedste Android-telefoner, som penge kan købe til hundreder mindre end konkurrencen. Alt, hvad du har set og hørt her, vil sandsynligvis koste omkring $ 579 eller $ 599, hvilket er langt billigere end Galaxy S10. Og realistisk skal sammenligningen være imod $ 999 Galaxy S10 +, hvilket gør OnePlus 7 næsten 50% billigere end den nærmeste konkurrence.OnePlus 7-prissætningen vil se sådan ud

Men nu, når vi hører, vil de tilbyde en mindre OnePlus 7 og en større 7 Pro med en fancy skærm, prisstrukturen fra tidligere år kunne gå ud af vinduet. Hvis lækager er korrekte, tror jeg, at den mindre OnePlus 7 starter med $ 499, mens den større high-end-model starter fra $ 599 eller $ 649. Uanset hvad vi ved, vil vi helt sikkert vide om nogle få uger.

Derefter vil de sandsynligvis tilbyde forskellige lagrings- og RAM-konfigurationer og forskellige prispunkter. Alligevel vil den dyreste model ende med at blive væsentligt billigere end Galaxy S10 +.

Det er bare en af ​​flere grunde, du bør nok vente på denne nye OnePlus-telefon.

Andre OnePlus 7 Detaljer, Nyheder og rygter

Det handler om alt, hvad vi kender hidtil. Der er et par andre rygter, der flyder rundt, men intet er sikkert, sat i sten eller fjernt bekræftet. Overraskende har denne telefon ikke lækket alt så meget. Når administrerende direktør gør sin meddelelse, vil spændingen virkelig afhente.

I øjeblikket ser du ud til flere lækager, rygter og billeder i de kommende dage og uger. Derefter forventer en form for meddelelse inden for den næste uge eller så bekræfter lanceringsbegivenheden. Når det sker, deler vi alle de seneste oplysninger her.