Omni Mobile 12.800 mAh Review: Oplad op til en 15 "MacBook Pro + trådløs opladning - Artikler

Omni Mobile 12.800 mAh Review: Oplad op til en 15 "MacBook Pro + trådløs opladning

Omni Mobile 12.800 mAh bærbar oplader kan se ud som en normal batteripakke, men den pakker to funktioner, der tager det til et nyt niveau. Øverst på dette lille bærbare batteri er en trådløs oplader, der hurtigt oplader din telefon eller andet tilbehør, og USB C-udgangen kan sende strøm ved 60 W, hvilket er nok til at oplade selv den 15-tommers MacBook Pro. Ja, det er rigtigt, du får en standard batteripakke, en trådløs oplader, og det kan også give din bærbare computer et boost.

På $ 69,99 for early bird ordrer, er Omni Mobile 12.800 mAh en god aftale i forhold til dyrere opladere. Virksomheden har en historie om at levere opladere, og byggekvaliteten af ​​denne revisionsenhed er førsteklasses.

Jeg har testet Omni Mobile 12.800 mAh for den sidste måned som en telefon oplader og for at holde min 15-tommers MacBook Pro toppet op, når jeg arbejder udenfor huset. Evnen til at få lidt mere strøm til min MacBook Pro er den største træk for mig, da batterilevetiden bare ikke er, hvad det plejede at være, da jeg købte det for næsten tre år siden.

Omni Mobile opladeren slukker strøm ved 60W, hvilket ikke er den fulde 85W, som den 15-tommers MacBook Pro kan trække, men det oplader faktisk batteriet, mens jeg bruger det med skærmen i en lav lysstyrkeindstilling, og det kan holde opladningen på min MacBook Pro stabil ved højere lysstyrke. Det er også praktisk at tilslutte MacBook Pro, når jeg lukker det op og sætter det i min taske.

De fleste USB C batteripakker, som jeg ejer med Power Delivery, kan oplade en 13-tommers MacBook Pro eller en MacBook Air, men har ikke output til at holde trit med en 15-tommers MacBook Pro. Det er den mest spændende del af testen af ​​Omni Mobile 12.800 mAh-modellen. Der er også en 25.600 mAh version til $ 99, hvis du vil have mere strøm i en lidt større pakke.Oplad din MacBook Pro med Omni Mobile 12.800mAh.

Øverst på enheden er der en 10 W trådløs oplader, der bruger Qi opladningsstandarden. Dette opkræver min iPhone XS Max så hurtigt som de andre trådløse opladere jeg ejer. Hvad der er godt om denne opsætning er, at du kan tilslutte dette på dit skrivebord, så det bliver altid opladet, når du skal gå, og nu har du en trådløs oplader på dit skrivebord. Denne samme opsætning gør det lettere at oplade, når du rejser med en trådløs oplader, som du kan indstille på din natstand.

Til opladning af andre enheder kan du bruge USB C-porten til hurtigt at oplade en iPhone eller oplade en Nintendo Switch, iPad Pro eller andre strømforsyede enheder. Den leveres med et flot USB C kabel, der indeholder en velcro wrap for at holde tingene kompakte.Du får trådløs opladning, en USB C-port og en USB 3.0 Hurtigladningsport.

Der er også en USB 3.0 Quick Charge-port, der bruger et standard USB-kabel, så du kan oplade alle dine tilbehør, uanset om de har brug for et lynkabel, mikro USB eller USB C. Batteriet tilbage afgifter over USB C understøtter op til 30 W input, så det er nemt at oplade hurtigt, når du har adgang til strøm. Da det er USB C, kan jeg bruge min bærbare computer til at oplade, eller min yndlings lille USB C PD oplader.

Det er lille nok, at jeg kan lægge det i lommen, men det viser en udbulning, når den bæres på den måde. Jeg har brugt det et par gange i min baglomme tilsluttet min telefon, men jeg holder det normalt i min rygsæk, når jeg er på farten.

Omni Mobile 12.800 mAh bærbar oplader er en fantastisk batteripakke, der omfatter hurtig trådløs opladning og kan strømføre bærbare computere til og med den 15-tommers MacBook Pro. Du kan bestille det direkte fra Omni Mobile med leverancer fra april.