13 Bedste Nintendo Switch Batteripakker & Opladere i 2019 - Artikler

13 Bedste Nintendo Switch Batteripakker & Opladere i 2019

De bedste Nintendo Switch batteripakker og opladere giver dig mulighed for at køre, kæmpe og udforske længere på Nintendos nye videospilkonsol. Faktisk er de den eneste måde, din Nintendo Switch vil vare en lang flyvning eller en hel dag væk fra sin dock, da konsolens batterilevetid varierer.

Her er de bedste Nintendo Switch batteripakker og opladere. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt nogen af ​​dem ikke fungerer korrekt med din nye konsol. Hver batteripakke blev testet med en switchkonsol eller lavet specielt til den.

12 Bedste Nintendo Switch Batteripakker & Opladere

 1. Anker PowerCore + 26800
 2. Mophie PowerStation XXL
 3. RAVPower 45W USB C PD oplader
 4. Nyko Power Pak til Nintendo Switch
 5. Nyko Boost Pak til Nintendo Switch
 6. Bionik Power Plate Duo til Nintendo Switch
 7. UNU Superpak
 8. REXIAO Nintendo Switch Batteri Taske
 9. Nintendo Switch Joy-Con opladningsgreb
 10. Nintendo Switch Joy-Con batteripakke
 11. Nintendo Switch AC Adapter
 12. Hori Nintendo Switch High-Speed ​​Bil Adapter
 13. B & A Nintendo Switch Joy-Con opladningsstation
 14. Netspænding til Nintendo Switch

Du kan spille en lille titel, somrime, i 5 timer eller mere. At spille konsolets mest spændende spil bringer batterilevetiden ned på halvdelen. Nintendo Switch holder i 3 timer, når du spiller mere krævende spil somLegenden om Zelda: Breath of the Wild eller Super Mario Odyssey. SpilleMario Kart 8, Splatoon 2, Våben eller Fortnite Battle Royaleonline, og du kan forvente mindre batterilevetid end det.

Tjek de bedste Nintendo Switch-sager og de bedste Switch skærmbeskyttere til at fuldføre din bærbare spilstation.

Anker PowerCore + 26800 PD


$ 99,99 fra Amazon

Anker PowerCore + 26800 PD er en smartphone oplader, der udbyder tilstrækkelig strøm til at oplade din Nintendo Switch.

Denne opdaterede Anker PowerCore + har højere spændingsgrænser end den model, den erstatter, og et 26800 mAh batteri inde. To USB-porte i fuld størrelse giver dig mulighed for hurtigt at oplade en smartphone eller tablet. Det er den indbyggede USB Type-C-port, der har den spænding, som Nintendo Switch kræver til opladning og spil. Batteriet oplader konsollen på bare 4 timer.

Der er kun en ulempe ved at bruge Anker PowerCore + 26800 PD for at holde din Nintendo Switch opladet. Du skal holde 1-pund batteriet i dit skød som du spiller. Bortset fra det er det absolut værd at den $ 99,99 det koster fra Amazon.