Nightingale Sleep System Review - Artikler

Nightingale Sleep System Review

Nightingale Sleep System skaber et tilpasset tæppe af hvid støj til dit soveværelse, der lover at holde irriterende lyde ud, hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og blive i søvn gennem natten. Det er et dristigt løfte, og der er ingen mangel på søvnhjælpemidler, der gør lignende krav.

Efter at have brugt Nightingale i tre måneder som en del af mit smarte hjem, er det blevet en vigtig del af min sovende rutine. Jeg forsøgte for nylig en uge uden at se om jeg ville se en forskel, og det gjorde jeg bestemt. Her er hvorfor jeg kan lide Nightingale Sleep System fra Cambridge Sound Management.

Dette system er utrolig nemt at bruge. Du tilslutter det til stikkontakten eller udgange på dit soveværelse. Brug iPhone eller Android app til at vælge, hvilken type lydtæppe du vil have baseret på dit værelse, og hvis du har brug for systemet til at håndtere tinnitus eller snorken, skal du vælge en søvnplan, og du er klar til at gå.Nightingale Sleep System er dyrt, men det hjælper mig med at sove bedre.

Nightingale kommer i enten en eller to udgangsmodeller. Du vælger den pakke du har brug for baseret på størrelsen på dit værelse. Udgange stikkes ind i en normal stikkontakt og omfatter strømforsyning, så du ikke behøver at opgive en stikkontakt. Vi kører et natbord er værd af opladere, lys og en varmepude på den ene og brug den anden med en fejemaskine, når vi fejer soveværelset. de arbejder selv i hjørnet, delvist bag et natbord.

Hvis du vil, kan du bruge Nightingale som et natlys med grøn, gul, rødt, blåt eller hvidt lys. Min kone og jeg brugte ikke denne funktion, da det var for lyst til vores smag.

Nightingale Sleep System Nightingale Sleep System hjælper mig med at få en bedre nattesøvn, den er diskret og den er nem at bruge. Den største forhindring er prisen. Det er nemt at opsætte og bruge Works med forskellige soveskemaer og vaner. Små og du kan stadig bruge udløb. Komplet dækker soveværelset i lyd. Det er et dyrt sovehjælp.4Køb The Nightingale på Amazon

For at oprette Nightingale downloader du appen og besvarer nogle spørgsmål om det rum, du bruger det i. Ud over rumtypen indtaster du oplysninger om materialer i rummet, så lydtæppet er indstillet til dit soveværelse. Det er en anden lyd, hvis du bruger den i et soveværelse med masser af absorberende materialer, end hvis du bruger det i et betonggulvrum eller et med trægulve og højt til loftet.

Der er over et dusin forskellige lydtæppe muligheder. Efter at have kigget igennem dem og indtastet oplysninger om vores soveværelse valgte jeg Snoringstæppet, men jeg testede også det generelle tæppe under denne gennemgang. Begge arbejder godt for at hjælpe mig med at falde i søvn og sov i søvn.

Brugere kan også vælge en række naturlyde, herunder en regnvejr. Mens jeg kan lide regnvejr, var det ikke noget, vores to hunde elskede. De deler soveværelset med os og har ikke noget imod den hvide støj, men de tilfældige bit af torden tendens til at vække dem op.Brug appen til at oprette din Nattergale for at passe til dit værelse og dine behov.

En af de ting, jeg elsker om Nightingale Sleep System, er at det virker uden at bede dig om at ændre dine vaner, bære en særlig enhed eller ændre vaner hos en anden i soveværelset. Mange af de søvnhjælpemidler, jeg bliver bedt om at gennemgå, kræver en ændring fra ikke kun mig, men også min kone. Med Nightingale er der ingen anden ændring end at få bedre søvn.

Det virker også godt, selv om vi har en meget anden søvnplan. Mindst to eller tre gange om ugen går jeg i seng et par timer senere end min kone. Jeg har Nightingale oprettet til at tænde om den tid, hun normalt går i seng, og det går stadig, når jeg går i seng. Klokken 6 bliver den slukket, så vi nemt kan vågne op.

Systemet giver dig mulighed for at styre lydstyrken. Jeg bor på kanten af ​​byen, men tæt nok til et interstate byggeprojekt, som jeg har skiftet mellem 3 og 5 for mængden af ​​den hvide støj. Det gør et godt stykke arbejde med at blokere lyde i nabolaget og bygningslydene på nætter, hvor besætningen arbejdede hele natten. Skarpe høje lyde vil stadig gøre det igennem, som naboens hund gøer 8 meter fra soveværelsesvinduet kl. 11 hver torsdag.Du holder alle dine forretninger, og du kan endda bruge dem som lys.

Jeg finder, at når jeg sover med Nightingale på, sover jeg bedre, og jeg vågner mindre. Det er ikke en magisk løsning, der skal afhjælpe dårlige vaner som at bruge en iPhone i sengen, men fordi den er på og i baggrunden virker det, selv når jeg bruger en time på at se min iPad i sengen med hovedtelefoner. Der er ingen fiddling med muligheder om natten efter det er oprettet, så jeg lægger mig simpelthen ned og falder i søvn. Når jeg går tilbage til at sove uden det i en uge, er det bestemt noget, som hjælper mig med at sove bedre. Der er stadig tider, hvor en af ​​vores hunde vækker mig op for at gå ud midt om natten, men generelt sover jeg bedre hver nat. Du kan tjekke kliniske undersøgelser på systemet, hvis du vil lære mere om statistikken.

Ved $ 149 for den ene enhed (150 sq ft dækning) og $ 249 for en to enhed bundt (op til 300 sq ft dækning) Nightingale Sleep System er ikke billigt, men det giver en masse værdi til prisen .

12 Bedste Smart Home Gadgets til 2019

Lenovo Smart Display med Google Assistant

Lenovo Smart Display med Google Assistant er en fantastisk ny måde at bruge Google Assistant i dit hjem - og med en skærm.

Væsentligt Lenovo Smart Display er en langt bedre version af Amazon Echo, der ligner det, bør være i dit hjem og med masser af funktioner, som Alexa ikke leverer.

Smart Display er et Google Home med en skærm, der kommer i 8-tommers og 10-tommers størrelser. Ud over standard Google Assistant-kontroller kan du også interagere med kontakt, og du kan se dine resultater på skærmen. Dette fungerer godt med YouTube og andre video resultater, opskrifter, retninger og andre aktiviteter.

Lenovo Smart Display med indbygget Google Assistant er $ 199 for 8-tommers model og $ 249 for 10-tommers model med Bamboo-ryg. Smart Display ankommer i begyndelsen af ​​sommeren 2018.