NHL 18 Udgivelsesdato, funktioner og detaljer - Artikler

NHL 18 Udgivelsesdato, funktioner og detaljer

EA er med i en treårig plan for NHL-spil, og det hele starter med NHL 18-udgivelsesdatoen den 15. september. Dette hvad du behøver at vide om det nye NHL-spil i 2017 og hvilke nye funktioner det bringer.

Connor McDavid er NHL 18 omslagsstjernen, og hvis du køber en specialudgave, kan du spille tre dage tidligt uden behov for EA Access. Der er også en NHL 18 beta, der giver dig mulighed for at afprøve spillet før udgivelsen for at se om dette er det år, NHL spil klikker med dig.

Mens Madden 18 flytter til Frostbite, sker det ikke for NHL 18. I stedet skal du vente på NHL 19 eller senere for at få det til at hoppe og se en historiemode med off-the-ice-interaktioner i NHL-spil fra EA.

Vi ved mere om NHL 18 release dato, hvordan du kan spille tidligt, beta detaljer og andre vigtige oplysninger om spillet.

 • NHL 18 Udgivelsesdato
 • NHL 18 Gameplay
 • NHL 18 Demo eller Beta
 • NHL 18 Graphics
 • NHL 18 funktioner

Lad os tage et hurtigt kig på NHL 18-udgivelsesdatoen, mulige funktioner, og når du kan forvente at se NHL 18 screenshots og gameplay.

NHL 18 Udgivelsesdato

Den tidlige NHL 18-udgivelsesdato er den 12. september, og standardversionen af ​​spillet ankommer tre dage senere den 15. september.

Efter Madden 18's ledelse er der to udgaver af NHL 18, og med en af ​​dem kan du spille tre dage tidligt. NHL 18 Young Stars-udgaven er $ 79,99 og inkluderer $ 60 værd for Golf Plus Hockey Ultimate Team-pakker, en Connor McDavid HUT-spiller, Adidas Custom HUT Jersey og EASHL-fest så godt som en Rookie HUT-spiller fra dit yndlingshold. Det og du kommer til at spille tre dage tidligt. Det koster $ 20 mere end standardversionen af ​​spillet.

Dette er cirka to uger efter Madden 18 udgivelsesdato og to uger før FIFA 18 udgivelsesdato.

NHL 18 Gameplay & Screenshots

Vi kigger på indspilning i spillet til NHL 18, men der er lidt aktuelt gameplay som dig, og jeg vil opleve, mens vi spiller det. Videoen ovenfor er den seneste fra EA, men vi bør se mere snart, da EA begynder at sætte fokus på NHL 18 beta.

NHL 18 Demo & BetaForvent muligheden for at spille NHL 18 tidligt, en NHL 18 beta og sandsynligvis en NHL 18 demo.

Mens EA Sports ikke længere leverer en Madden-demo, leverer virksomheden rutinemæssigt en demo, og vi har også set mange NHL-betas. Vi så NHL 18 beta tidligere i sommer. .

NHL 18 beta løb fra 26. juli til 2. august med Online Versus, EA SPORTS NHL THREES og EA SPORTS Hockey League spiltilstande i betaen. Der er også en chance for at du vil se en NHL 18-demo ankomme om to eller tre uger før NHL 18-udgivelsesdatoen.

EA Access-abonnenter vil kunne spille NHL 18 fem dage tidligt, sandsynligvis for 10 timers total gameplay uden ekstra omkostninger. I modsætning til en beta eller demo overfører denne adgang til det endelige spil. Tæl på denne NHL 18 prøveudgivelsesdato den 7. september om eftermiddagen.

NHL 18 GraphicsForvent nogle NHL 18 grafikopgraderinger selv uden Frostbite.

Der er ingen tegn på, at NHL 18 vil skifte til Frostbite i år. Dette er den grafiske motor, der driver FIFA 18 og Battlefield 1. EA skifter Madden 18 til Frostbite i år, og vi oplevede en stor fornyelse af NHL for to år siden. Mens der er planlagt en NHL Frostbite-konvertering, lærer teamene fra Madden 18 og FIFA 18, før de implementeres.

Selv uden en fuld switch til Frostbite til NHL 18, kan du forvente grafiske forbedringer og potentielt bedre gameplay på PS4 Pro og Xbox One X.

NHL 18 funktioner

Her er hvad vi ved om de nye NHL 18 funktioner, som du kan bruge i betaen og i september når spillet kommer på konsoller. Der er vigtige ændringer, der påvirker gameplay, men vi venter stadig på at se dem i aktion i ægte gameplay.

 • Defensive Skill Stick - Mere kontrol over poke checks, hold din pind ud for at ødelægge et angreb eller feje det frem og tilbage til dækning.
 • Creative Attack Dekes - Enhåndsbevægelser, mellem-ben-skævheder, ryghænede tå-drag, hæl-træk, puckflip og mere.
 • Smartere AI - Dine holdkammerater vil bruge disse nye hævninger og pindkontroller til bedre at støtte dig og vil gøre smartere overordnede spiller.
 • 3 på 3 EASHL - Du kan spille fulde 3 vs 3 kampe i EASHL for at vise dine færdigheder endnu mere.

Der er en ny NHL 18 Hockey Training Camp, der vil lede dig igennem bevægelserne, herunder hvordan og hvornår de skal bruges, komplet med virkelige fordele på video. Der er også opgraderinger til Franchise Mode med Expansion draft, der leverer følgende funktioner.

 • Kør et unikt udvidelsesudkast, bygg en unik roster og administrer dit team, virksomheden og spillene.
 • Vælg dit holds hjemby fra byer i hele Nordamerika og Europa, og brug Creation Zone til at vælge et område, designe en uniform og logo, og - for første gang nogensinde - designe din egen tilpassede teammascotte.
 • Hvis du foretrækker det, kan du bruge Expansion Draft til at opleve den helt nye Vegas Golden Knights, som kommer med deres egen roster, arena, uniform og logo.

NHL 18 tilføjer udkast til udvidelse til Franchise-tilstand, og du kan tage kontrol over det 31. NHL-hold, Vegas Golden Knights. Du kan spille som dem før det rigtige hold tager selv isen. Du kan også udarbejde dit eget 32. NHL-team. Hvis du laver dit eget hold, kan du oprette logo, jersey, maskot og arena.