myCharge AdventureUltra Review: Bærbar Oplader Outlet & USB - Artikler

myCharge AdventureUltra Review: Bærbar Oplader Outlet & USB

Der er bærbare batterier, og så er der myCharge AdventureUltra. Denne backup strømkilde kan oplade din telefon eller tablet, men den kan også køre et 32-tommers tv i tre timer, en lanterne eller en fan i næsten et dusin timer og endda oplade din bærbare computer ved hjælp af standard stikkontakten på siden af ​​opladeren.

Dette er det ultimative tilbehør til camping og til backup under en nødsituation, hvor du er uden strøm. Batteriet på 13.400mAh oplader din telefon mange gange og kan tænde din bærbare computer, hvis du skal fortsætte med at arbejde, mens du er på farten eller når strømmen er ude.

Vi satte myCharge AdventureUltra på prøve, mens de var ude på hospitalet og gennem travle arbejdsdage hvor afsætningsmuligheder var få og langt imellem. Den bærbare oplader til $ 129 er kompakt, nem at bruge og MyCharge AdventureUltra er en uundværlig del af vores gear. Her er hvorfor du bør overveje at tilføje en til din taske.

myCharge AdventureUltramyCharge AdventureUltra Review SummaryThe myCharge AdventureUltra er den bedste universallader, vi har fundet, den er tilgængelig til en fantastisk pris, og det er en vigtig del af vores daglige gear samt en fremragende strøm backup til nødsituationer.ProsCan plugger næsten alt sammen med en AC plug2 USB-porte og USB C! Kompakt og nem at bære med digGiver meget god batteribackup (13.400mAh) Masser af værdi til prisen. Du har brug for den medfølgende adapter til opladning (Ingen USB-opladning)4.8Køb hos myChargeKøb hos Best Buy

MyCharge AdventureUltra handler om størrelsen på en walkman, hvis du er gammel nok til at huske, hvordan de så ud. Den glider let ind i vores rygsæk og tilføjer ikke betydelig vægt.Du kan hurtigt se, hvor meget strøm enheden har ved at trykke på en af ​​knapperne på forsiden af ​​enheden. Du kan oplade eller strømme næsten alt sammen med denne bærbare batterioplader, men der er en begrænsning. Alle havne er dækket af gummi for at holde støv og snavs ude.

Når du oplader en bærbar computer ved hjælp af stikkontakten, er den kun klassificeret til bærbare computere, der kræver mindre end 45 watt. Det betyder, at 12 "MacBook og mange Windows notebookbøger er helt fine. Forvent omkring en afgift for en bærbar computer med denne sikkerhedskopi. Husk at bruge den bærbare computer, mens opladningen vil bruge mere strøm.Du kan bruge myCharge AdventureUltra til at oplade en bærbar pc og meget mere.

De 13-tommers og 15-tommers MacBook Pro-modeller trækker mere strøm, men vi havde ingen problemer med at oplade dem med den USB C-port, der er inkluderet, så du kan stadig bruge dette til at oplade større bærbare computere. Opladeren virker på to måder med bærbare computere. Det kan give strøm til at køre enheden og oplad batteriet, eller det kan simpelthen oplade batteriet, når den bærbare computer er lukket. Vi var i stand til at oplade 15-tommer MacBook Pro med et USB C-kabel, mens du bruger den bærbare computer uden problemer, og også bruge 85W Apple opladeren.

Ud over USB C-porten og stikkontakten er der to standard USB-porte, som du kan bruge til opladning og styring af smartphones og andet tilbehør. Hvis du oplader noget med et USB-kabel, kan du oplade det med myCharge AdventureUltra.

Du kan forvente følgende genopladningsrater og strømfrekvenser med myCharge AdventureUltra;

  • Oplad en telefon 8 gange
  • Oplad en Bluetooth-højttaler 8 gange
  • Oplad en bærbar 1 gang
  • Oplad en tablet 1,2 gange
  • Strøm et 32-tommers LED-tv i tre timer
  • Tænd en LED-lampe i 8 timer
  • Tænd en lille blæser i 8 timer

I stedet for at trække rundt om en større generator, der ofte er uhåndterlig, kan du tage denne camping eller tailgating til strøm til et tv eller andet gear. MyCharge AdventureUltra kan også give den nødvendige strøm i en nødsituation, hvor strømmen er ude i længere tid.Du kan nemt se, hvor meget strøm der er tilbage ved at kigge på forsiden af ​​enheden.

Vi ønsker, at vi havde denne gadget, da vi gik uden strøm i en uge, og er glade for at det er en del af vores normale gearkasse såvel som i standby med vores nødsituationer.

AdventureUltra oplader hurtigt, så du kan få den klar til at gå hurtigt, når du har adgang til en stikkontakt. En ulempe er, at du skal bruge den medfølgende oplader til at teste den igen, så du kan ikke oplade den med en Micro USB eller lignende kabel, der er let at finde under rejsen. Opladeren er lille, og du behøver det ikke til weekendrejser, men det er endnu et kabel til at tage på længere ture. Opladeren virker i passthrough-tilstand, så hvis du tilslutter dine gadgets til den, vil de blive opkrævet såvel som dit backup-batteri.