Windows Lenovo YogaBook Review: Frisk ud af fremtiden, Marred by the Present - Artikler

Windows Lenovo YogaBook Review: Frisk ud af fremtiden, Marred by the Present

Vi har alle hørt forskellige versioner af den samme gamle kliché. "Luck favoriserer den modige." Vi ser det i kontormateriale, der forsøger at inspirere os, gøre mere. Vi hører det kastet rundt af ledere og tycoons hver morgen på forretningsorienterede kabelnytværker. Lenovos ingeniører tog det til hjertet, da de designede Lenovo YogaBook.

Sælger for $ 549.99 begyndende i denne uge, Windows Lenovo YogaBook handler kun om dristige bevægelser. På et tidspunkt, hvor hver enhed leveres med en digital stylus, satser Lenovo på en pen, papir og teknologi løsning. YogaBook tvinge dig ikke til at købe dyre dæk tilbehør i navnet på tilpasning og mode. Sensorpanelet fordobles som tastaturdæksel. På et tidspunkt, hvor alle sælger add-on-tastaturer, er Halo-tastaturet ret risikabelt.Ved at bygge på Real Pen og Halo tastaturkoncepterne, venter Lenovo, at verden er klar til en ny form for tablet til reklamer. Det håber, at en eller anden futuristisk teknologi kan give anledning til en ny generation af Windows 2-in-1. Der er bestemt et marked for en lille Windows-pc, der giver brugerne mulighed for at forblive produktive og skabe på farten, men jeg er ikke helt sikker på, at Lenovos forsøg bliver det, der betaler sig næste gang.

Lenovo YogaBook Review: Design & Internals

For en bestemt person er tegningstabletter og egentlige notesbøger ikke et stykke arcansk teknologi. De har et forhold til deres Moleskine, der genopstår hver gang de løber deres fingre langs ryggen. Lenovos designere forstår det klart, fordi YogaBook føles som en lukket spiral notebook i din hånd.

Meget af den følelse kommer fra de teksturerede aluminium og magnesium omslag på YogaBook's display og sensor panel. Når de er lukkede, lækker deres yderkant på lidt. Der er virkelig intet andet i dette design, som selvfølgelig er tilsigtet. Hvem vil have, at deres digitale notesbog føles mere som en mobil computer? Ingen.Den samme simplistiske æstetik overfører ind i indretningen. Hvor du normalt ser tastaturdækket, er en tom skifer. Halo Keyboard ser usynligt ud i øjet i visse belysningssituationer. En knap over dækket skifter enheden ind og ud af dens skrive- og tastaturtilstande. Udover den knap er YogaBooks 8-megapixel bagudvendte kamera. Det vender kun ud, når du har foldet enheden i halv for tabletmodus.

Interne

Et 2 megapixel kamera sidder over 10,1 tommer 1920 x 1200 displayet. Fordi Lenovo ser YogaBook som en tablet først, har den de ting, du forventer, at en tablet skal have. Det opkræves via en mikro-USB-port på den venstre kant. En MicroSD-slot giver mulighed for op til 128 GB tilføjelseslager. Det er på toppen af ​​64 GB det har internt. Højttalere med Dolby's Atmos-teknologi sidder på både venstre og højre kant. Strømknappen, lydstikket og lydstyrkekontrollerne sidder på højre kant.Ja, det er ret lys på havne, men det er okay. Det skulle være så tyndt som muligt. Fra bagdæksel til frontdæksel måles 0,38 tommer.

Inde er GPS, omgivende lyssensor, kompas og gyrosensor. YogaBook forbinder til netværk med 802.11 ac trådløs teknologi og tilbehør med Bluetooth 4.0. En Intel Atom-processor og 4 GB RAM giver al behandlingskraft. Må være Mobile's review enhed kom i sort og uden LTE mobile data support, fordi det er det eneste design, der har Microsofts Windows-operativsystem indlæst på det. Android-versionen kommer i guld, sort og grå til $ 499.99.

Lenovo YogaBook Review: Oplev

Det egentlige formål med ethvert stykke teknologi er at give dig mulighed for at få tingene gjort. Problemet er, at Windows-pc'er næsten aldrig falder i baggrunden. Nogle gange skyldes det at hæfte. Andre gange er det batteriets levetid og konstruktionsfejl. Lad os tale mere om de vanvittige væddemål, som Lenovo har lavet.

CreatePad

Vises, Lenovo har et navn fra sensordækket modsat skærmen i YogaBook. De kalder det CreatePad. CreatePad er i stand til at opdage 2.048 forskellige niveauer af tryk fra den medfølgende Real Pen. Det er en betydelig mængde mere end enheder, der bruger andre teknologier. Du kan skrive direkte på CreatePad ved hjælp af pegepinden.Du kan også rive et ark papir fra den medfølgende papirkurv og lægge den over CreatePad. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, skal du skifte til et af de fire tip, som Lenovo indeholder med maskinen. Der er ikke noget særligt med papiret, så du kan bruge ethvert stykke papir du ønsker. Du skal sørge for, at du har papiret justeret i sensorområdet på CreatePad. Justeringsprocessen går meget lettere, hvis du blot tilføjer genfyldninger til den pad, som Lenovo giver dig. Det har magneter til at guide dig gennem processen.Uanset hvad du skriver på CreatePad-overfladerne i OneNote og andre apps på enhedens display. En OneNote genvej automatisk overflader. Volumenknapperne er også dobbelt som en genvej til appen. Du kan også skrive direkte på displayet. Jeg har aldrig haft nogen problemer med CreatePad-registrering af pennestrøg. Forglemmelse for at få justeringen lige rigtigt, når du brugte papirstrimler, resulterede i nogle afskårne tekst et par gange.

Real Pen

Det største problem, jeg har med CreatePad, er ikke selve puden, men den pen, du bruger til at interagere med det. Real Pen føles billig og forurener, hvad der skal være en ren skriveoplevelse.Før du skifter mellem digital- og papirskriften, skal du udskifte spidsen af ​​selve pennen. For at gøre dette skal du tage Real Pen-hætten og låse den påfyldning, du vil udskifte. Så skal du trække på den. Processen føles mærkelig. Du skal gøre det igen for at skrive på enhedens skærm, men Lenovo indeholder smart AnyPen-teknologi. Det betyder, at du kan bruge blæktipene på skærmen uden bekymring.

En fordel for Lenovo ved hjælp af Wacom Feel-teknologien til pennen er, at der ikke er batterier til udskiftning hver tredje måned. Jeg - og de fleste der tager digitale noter - sætter pris på det. Intet ødelægger en kreativ session som at skulle løbe til et par apoteker, der søger efter et batteri, som ingen synes at lagre. Lenovo giver dig ikke et rigtigt sted til at gemme penen, men det er forståeligt i betragtning af, hvor tynd enheden er.

Halo tastatur

Halo tastaturet er Lenovos største gamble. Det er også den, der betaler mindst. Den slukker, når du folder den over bagsiden af ​​skærmen.

Som en stabil forfatter forbliver jeg på udkig efter dårlige tastatur advarselsskilte. Normalt er det største advarselsskilt mangel på nøglerejse. Halo tastatur er bygget på et berøringspanel. Der er absolut ingen vigtige rejse og ingen måde at føle, hvor dine fingre skal være, når du skriver et ord. Lenovo gør det argument, at dette fysiske tastatur foretrækker et tastatur på skærmen, der ville have de samme problemer og ikke vibrere, når du trykker på. Det er et retfærdigt punkt.Tastaturafstand er fint, men du er virkelig glad for automatisk korrigering i Windows. Heldigvis har operativsystemet stor automatisk korrigering i apps som Word. Det tog dage at få et håndtag på Halo Keyboard nøjagtighed. Selv da var fejlene almindelige. Det er bedre end intet tastatur overhovedet, men jeg er ikke sikker på, at de fleste vil være tilfredse med det.

Det, jeg ikke havde forventet, var, at tastaturets vibration skulle være så højt, eller at du ikke ville kunne justere det. I hvert fald på Windows er det enten til eller fra. Sluk gør det endnu sværere at skrive. Teksten i CreatePad er fantastisk til skrivning, men ikke nødvendigvis fantastisk til at rulle med den indbyggede touchpad. Touchpad-knapperne genererer slet ingen vibrationer.

Enheden selv slår tastaturet fra, når den er foldet tilbage, men fortæller ikke, at Windows skifter til Tablet Mode, hvilket er uheldigt.

Ydeevne

Intel Atom-processorer er perfekte til en enhed som YogaBook. De producerer ikke meget varme og kan håndtere de fleste opgaver godt. Mere vigtig end alt dette er deres batterikompetencer. De er utroligt gode til at lade dig få mere tid på skærmen. Med mellemstore indstillinger varede YogaBook cirka 11 timer mellem afgifter. Faktisk var batterilevetiden så god, at da den faktisk døde, tog det mig et par minutter at finde ud af, hvorfor enheden ikke var tændt.Jeg kan med absolut sikkerhed sige, at du ikke vil gerne redigere video med denne maskine, men produktivitets apps, video watching og lytte til musik er bare fint. Webbrowsing har nogle problemer, men det skyldes, at Microsoft's Edge-browser er et noget temperamentligt rod. Jeg har oplevet de samme Edge-problemer på andre enheder, der kører Windows 10. Andre programmer og browsere udføres fint, selv om der var en vis mærkbar forsinkelse i indlæsningen af ​​dem.

Enhedens kameraer kan bruges, men du kan ikke regne med dem for de bedste billeder. Det gælder dog for de fleste Android- og Windows-tabletter.Lenovo YogaBook Review: Specifikationer

Processor og grafikOp til 2,4 GHz Intel ATOM x5-Z8550, Intel HD 400-grafik
Hukommelse og opbevaring4 GB RAM, 64 GB Storage
Skærm10,1 "FHD IPS 1920 x 1200 display
Porte og ekstraudstyrMicroSD Card Slot, 8 megapixel bagudvendt kamera, 2 megapixel front-facing kamera, Micro-HDMI, Micro USB, Headset jack, 802.11 AC trådløs, G-sensor, E-Kompas, Hall sensor, Omgivende lysføler, GPS og A-GPS
Batteri liv12 timer
Dimensioner & Vægt 10,1 tommer x 6,72 tommer x 0,38 tommer. 1,52 pounds.

Lenovo YogaBook Review: Skal du købe?

Der er meget at godt lide om Lenovo YogaBook. Dens størrelse og ydre skal er fremragende. Det føles som noget, en skaber ville bære rundt for, når inspiration rammer dem. Jeg ville kun ønske, at når det var tid til at gøre denne inspiration til noget håndgribeligt, havde YogaBook ikke så mange kompromiser.

At blive vant til Halo tastaturet vil tage nogle tunge tastaturbruger uger, måske endda måneder. Real Pen-oplevelsen har absolut brug for noget arbejde. Jeg kunne godt lide det mindre end jeg kunne lide tastaturet.Når det er sagt, tror jeg ikke, det er en enhed, som brugerne ikke bør tage chancen for. Det er spændende, anderledes og frisk. Det føles som en mere naturlig enhed til at udtrykke din kreativitet med end mange enheder, jeg har set rettet mod den samme skare. Kunstnere og dem, der kun foretager en lille mængde skrivning, kan vokse til at elske det.

I fremtiden vil vi alle skabe med noget som dette. Lenovo bliver nødt til at holde forbedring på tastaturet og Windows integration, før det faktisk sker.