Hvorfor vil alle stadig købe en $ 1000 iPhone 8 - Artikler

Hvorfor vil alle stadig købe en $ 1000 iPhone 8

Der er mange rygter om, at iPhone 8-prisen vil hoppe op til $ 1.000 eller højere, når det kommer ud senere i år. Selv om det sker, går det ikke langsomt i salget af iPhone 8 på grund af hvor meget købsprocessen er ændret.

Selvfølgelig er $ 1000 meget for en smartphone eller noget, men det er ikke som om du går ind i Best Buy, Apple, Verizon, AT & T, T-Mobile eller Sprint og slap $ 1000 på disken for at købe den nyeste iPhone.

Øverst på linjen iPhone 7 Plus koster allerede $ 940, og det er en, der sælger godt nok til, at Apple fortsat kan tilbyde det og gøre det til en del af produktet (RED) iPhone 7 Plus.

UBS analytiker Steven Milunovich deler i en ny note, at de forventer at prisen skal være under $ 1.000, men der er andre rapporter, herunder Fast Company der rapporterer en iPhone 8 pris over $ 1.000.En $ 1.000 iPhone 8-pris er ligegyldigt, når de fleste betaler for telefonen månedligt.

Når det kommer til at købe iPhone 8, vil den nye iPhone pris ikke være den, som de fleste kunder kigger på. Selvom Apple opkræver $ 1.000 eller $ 1.100 for den nye iPhone 8 i år, så er det ikke hvad du vil se foran og center på prislappen i en butik.

I stedet for en $ 1000 iPhone 8 vil du se en $ 41 pr. Måned iPhone 8 eller $ 45 pr. Måned iPhone 8. Det lyder stadig dyrt, men 256GB iPhone 7 Plus er allerede $ 40,41 om måneden, og Samsung Galaxy S8 + er $ 35 pr. Måned.

En ubegrænset plan på Verizon er $ 80 med automatisk løn og inkluderer kontoadgang. Tilføj på en iPhone 8 med månedlige betalinger, og du betaler $ 120 til $ 125 om måneden. Det er ikke uden for mange planer, som købere bruger og betaler lige nu.

Folk betaler allerede Apple $ 40 til $ 45 for iPhone 7 og iPhone 7 Plus med AppleCare + og mulighed for at opgradere efter 12 betalinger. Med en iPhone 8-pris på over $ 1.000 kunne disse planer stige til $ 50 pr. Måned for telefonen, hvilket ikke er uoverensstemmende, men det går ikke til at bryde banken for en person, der allerede er villig til at bruge 45 dollar om måneden.

Tag vores afstemning

Vil du betale $ 42 til $ 45 om måneden for den nye iPhone 8? Eller er det for meget for en smartphone, når du kan købe en computer til den pris?

Se, hvad du kan forvente fra iPhone 8-udgivelsesdatoen og mulige iPhone 8-specifikationer og funktioner.

7 iPhone 8 funktioner, vi ønsker i 2017

Ny iPhone 8 Design til at aktivere funktioner


Alle ønsker et nyt iPhone 8 design, men de fleste mennesker ved ikke, hvilke ændringer de egentlig vil have. Vi leder vores iPhone 8 funktion ønskeseddel med et nyt iPhone 8 design, fordi det er en vigtig del af aktivering af nye iPhone 8 funktioner.

Efter at have holdt et meget lignende design i tre år, er der en forventning om større ændringer for iPhone 2017, og her er de ting, vi gerne vil se Apple gøre med et nyt design.

Skru den samlede størrelse af iPhone 7 Plus uden at sænke skærmstørrelsen. Apple kunne gøre dette ved at krympe kantene på siderne og bunden af ​​iPhone nogle til at tilbyde en mindre samlet pakke. Den seneste lækage fra Apple viser, hvordan dette kunne ske.

Apple kunne vælge at ændre, hvor du bruger Touch ID, og ​​hvordan hjemmeknappen fungerer på nye måder for at få dette til at ske. De nyeste designs viser ikke en hjemme knap. Vi kunne se en ændring til Touch ID eller en switch til ansigt oplåsning.

Vi vil bestemt ikke have en telefon, der er slank bare for at være slank, især ikke til prisen på batteriets levetid, men der er noget at sige om et iPhone 8-design, der pryder noget fedt.

Jet Black iPhone 7 føles anderledes end alle de andre farver. Selvom det er mere modtageligt for ridser, er det nemmere at greb, hvilket er noget, vi helt sikkert kan se, at Apple tilføjer til den nye iPhone 8.

KGI Værdipapiranalytiker Ming-Chi Kou forudsiger, at iPhone 8-designen vil se med en helt glasfront og ryg med rustfrit stål metal på kanterne af premium-modeller. Dette kunne komme sammen til et iPhone 8-design, der ligner et kryds mellem iPhone 4s og Jet Black iPhone 7.