Moshi symbus Review: Imponerende USB C Dock til MacBook Pro - Artikler

Moshi symbus Review: Imponerende USB C Dock til MacBook Pro

Moshi symbus er en lille USB C dock, som giver dig mulighed for at forbinde din Mac til en skærm og andet tilbehør med en enkelt forbindelse til din Mac. Symbus'en arbejder med 12-tommer MacBook, 13-tommers MacBook Pro og 15-tommers MacBook Pro, og oplader endda din MacBook, mens du bruger den.

Brugere vil sætte pris på $ 124.95 prisen på Moshi symbus, som er omkring halvdelen af ​​prisen på mange dokker, uden at skære mange funktioner. Med denne opsætning kan du hurtigt oprette forbindelse til en skærm, kabelforbundet internetforbindelse, harddiske og andre USB-tilbehør med en enkelt forbindelse til din MacBook. Dette er især praktisk på 12-tommer MacBook og 13-tommers MacBook uden TouchBar, som har begrænsede USB C-porte, men også ret praktisk på Mac'er med flere forbindelser.Moshi symbus USB C DockProsCompact, smuk design.4K Support.Nice blanding af porte til mange brugere. God pris og værdi. Ingen 3,5 mm hovedtelefonstik. Lad ikke 15-tommer MacBook Pro på fuld hastighed oplade4.5Moshi symbus er en lille, kapabel USB C dock, der er perfekt til mange MacBook og MacBook Pro-ejere. Køb på Moshi

Med Moshi symbus får brugerne følgende forbindelser, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en række enheder med en enkelt ledning.

  • HDMI-port med 4K-understøttelse (4k @ 30hz, 1080p @ 60Hz)
  • Gigabit Ethernet
  • 2 USB A-porte (USB-porten bruger de fleste af dine ting)
  • USB C Opladning ved 65W

En af USB-A-portene gør 2.1A hurtig opladning, så du hurtigt kan oplade din telefon med den forbindelse, men vi brugte det hovedsagelig til at forbinde til harddiske og andet tilbehør, som vi har brug for, mens du er ved et skrivebord. Der er ikke 3,5 mm hovedtelefonstik i docken. Det betyder, at vi skal forbinde det direkte til MacBook Pro. Det betyder endnu en ting at afbryde, før vi går i mobil. Det er ikke en deal breaker, især til denne pris, men det er noget, vi gerne vil se med i en anden generation af denne USB C dock.Tilslut alt dit tilbehør til MacBook Pro med Moshi symbus og et kabel.

Vi bruger Moshi symbus til at forbinde vores 2016 MacBook Pro 15-tommer til en 34-tommers Ultrawide Monitor, forskellige harddiske, kortlæsere og tilbehør med et enkelt kabel. Vi tilsluttede vores skærms USB-hub i Moshi USB C-docken, så vi kan forbinde andre harddiske og tilbehør. Dette giver dig mulighed for at bruge mere end kun to USB-enheder med MacBook og symbus dock. Vi har to harddiske, en kortlæser og et webkamera tilsluttet det. Moshi tilbyder et gratis USB C Dock-værktøj i Mac App Store, som automatisk kan skubbe harddiske ud, før du trækker stikket ud, så du sikkert kan fjerne din opbevaring, inden du går i mobilen.

En af de eneste ulemper ved at bruge symbusen med den 15-tommers MacBook Pro er, at den opkræves langsommere end den 87W MacBook Pro USB C-adapter, der leveres sammen med din MacBook. For prisen er dette et kompromis, som mange brugere vil være villige til at acceptere. Det afhænger af, hvor hurtigt du har brug for at slukke din MacBook Pro, mens du bruger den. Det meste af tiden, når vi forbinder hjemme, vil vi arbejde der i timevis. Hvis vi skal oplade hurtigere, kan vi tilslutte Apple-opladeren.


Det er en lille dock, der ikke tager meget plads på dit skrivebord. Du kan endda montere den på bagsiden af ​​en skærm ved hjælp af 3M strimler, hvis du vil have en super ren opsætning, der skjuler dine ledninger. USB C-kablet til din MacBook er cirka to meter lang og er ikke en ledning, du kan udskifte. Hvis du har brug for en længere ledning, skal du kunne bruge et forlængerkabel. USB C dockingen ser rigtig flot ud i et poleret aluminium, og der er en LED på forsiden, der giver dig mulighed for at kende din ladestatus.

Moshi symbus byder på en masse værdi til $ 124,95 og er perfekt til brugere, der har brug for at forbinde MacBook og MacBook Pro til en skærm og et antal tilbehør. Der er USB C dockingstationer med flere porte og support til dual displays, men de er dyrere. For mange brugere er Moshi symbus den perfekte blanding af havne, funktioner og pris.

16 Bedste MacBook Pro sager og omslag

Moshi iGlaze$ 54,95 og $ 64,95 på Moshi

Moshi iGlaze er en slank, hård MacBook Pro sag, der dækker din nye MacBook i en klar, men let glaseret, beskyttende skal.

Denne 2016 og 2017 MacBook Pro-case klipper til din nye bærbare computer og giver beskyttelse til toppen og bunden. Jeg har brugt en version af denne til 12-tommer MacBook og elsker, at det ikke viser slid nemt takket være den glaserede finish.

Med lidt hævede fødder på bunden forbliver det på plads, når du arbejder på det, og alle åbninger forbliver åbne. Enhver ekstra vægt eller masse er minimal og værd at afvige for den beskyttelse, det giver.

Dette er tilgængeligt for både den 15-tommer MacBook Pro med TouchBar og den 13-tommers MacBook Pro med TouchBar og uden.