Mass Effect Andromeda Early Release: Spil med Origin & EA Access - Artikler

Mass Effect Andromeda Early Release: Spil med Origin & EA Access

Tanker om at spille Mass Effect Andromeda har tantaliserede spillere i årevis, selvom de ikke kendte spillets officielle titel og var usikre på, hvor udvikler Bioware ville tage serien næste gang. Det Masseffekt serie af spil fanger millioner med sine rollespilelementer, handling og løfte om en verden støbt af deres beslutninger. Det Mass Effect Andromeda Udgivelsesdato er først i næste uge, men smart spillere behøver ikke at vente så længe. Mass Effect Andromeda tidlig frigivelse ankommer i dag.

Spillere kan få deres hænder på den nye titel før udgivelsen takket være to stadig nye tjenester. EA Access debuterede på Xbox One i 2014. Origin Access ankom til Windows-pc'er meget senere. Begge tjenester tilbyder videospil rabatter og spil downloads fra deres vaults. Hver tjeneste omfatter også et forsøg på de fleste nye EA-udgivne spil i nærheden af ​​udgivelsen til Xbox One eller PC.Mass Effect Andromeda tidlig frigivelse ankommer denne uge.

Læs: De 9 mest spændende 2017 Xbox One-spil

Takket være EA Access og Origin Access, Mass Effect Andromeda tidlig frigivelse er ankommet. Her er de ting, du skal vide.

Når Mass Effect Andromeda Early Release begynder

Mass Effect Andromeda's Officiel udgivelsesdato er 21. marts i Nordamerika og 23. marts i Europa og andre områder. Udgiver Electronic Arts og udvikler Bioware bekræftede udgivelsesdatoen efter en massiv forsinkelse, der så spillet savner sit oprindelige 2016 lanceringsvindue.

Abonnenter på EA Access og Origin Access får adgang til spillet den 16. marts. Der er ingen andre krav end et gyldigt abonnement på Xbox One. Både Xbox One og Xbox One S gør brug af de samme titler. Origin Access-abonnenter vil have brug for en pc, der er stærk nok til at spille spillet.

Læs: Er EA Access på Xbox One Worth Buying?

Grænserne for masseffekten Andromeda Early Release

Det Mass Effect Andromeda tidlig frigivelse er ikke ubegrænset. Det vil sige, at abonnenter ikke kommer til at opleve hele spillet, så længe de ønsker det før lanceringen. På den måde er dette meget forskelligt fra, hvad andre udgivere gør for at få deres spil i hænderne på spillere tidligt. 2K Games Early Tip-Off Weekend har fået hele NBA 2K16 og NBA 2K17 i hænderne på hardcore fans i weekenden før offentliggørelsen.Mass Effect Early Release er en del af EA Access og Origin Access.

EA Access og Origin Access får brugere 10 timer med spillet for at afgøre, om det er noget, de ønsker at hente via Xbox Store eller på en disk. Efter at have nået denne frist, låser spillet.

Hvad kan du gøre under Mass Effect Andromeda Early Release

Under Mass Effect Andromeda tidlig frigivelse, kan du starte spillet. Spillets single player og multiplayer niveauer er stort set låst op.Læs: Mass Effect Andromeda: 6 fantastiske grunde til at blive spændt

Mass Effect Andromeda fortæller historien om Ryder-familien, som de tager på Pathfinder-mantelen. 600 år efter begivenhederne i det første sæt af Masseffekt spil, Andromeda-initiativet er ankommet til Andromeda for at begynde at opbygge et nyt hjem for arter fra Melkevejs Galaxy. Spillere kan bruge hele deres 10 timers spilletid gennem historien og tilpasse deres karakter. Imidlertid er kun den første af spilets planeter tilgængelige. Resten bliver ikke tilgængelig, før du køber den endelige version af spillet på udgivelsesdagen.

Spillets multiplayer-del har ingen begrænsninger på det. Du kan bruge dig hele 10 timers tildeling der og gøre hvad du vil.

Hvor skal jeg tilmelde mig EA Adgang og Oprindelse Adgang

Da EA Access udelukkende er tilgængelig på Xbox One, er din Xbox One-konsol det bedste sted at tilmelde dig. Xbox Store har en dedikeret EA Access-app. Gå videre og download denne app for at komme i gang. Tjenesten koster 4,99 dollar om måneden eller 29,99 dollar for et helt år. Xbox Live Gold er ikke påkrævet for tjenesten, men du skal bruge det til multiplayer-spil, som du downloader via tjenesten. Det omfatter Mass Effect Andromeda's multiplayer. Du kan også købe et abonnement online på Microsoft Store.Oprindelig adgang er tilgængelig for køb gennem Origin Store. Du skal bruge en Oprindelse konto for at komme i gang, som er gratis for alle. De samme gebyrer gælder. Oprindelse Adgang er $ 29,99 om året eller $ 4,99 om måneden.

Læs: Den virkelige årsag Der er ingen PS4 EA-adgang

Sådan redder du på spillet efter Mass Effect Andromeda Early Release EndsDet er op til dig, om du vil gå væk fra spillet efter den tidlige adgangsperiode eller fortsæt med titlen. Hvis du beslutter dig for at fortsætte, inkluderer tjenesten 10% rabat på de endelige versioner af spillet. Men du skal købe en digital kopi. Tegn og spil gemmer overførsel til den endelige version af Mass Effect Andromeda. En standard kopi af Mass Effect Andromeda koster $ 59,99 uden rabatten.

Læs: Mass Effect Andromeda Pre-Orders & Editions Breakdown

Det bliver en meget interessant uge. Vilje Mass Effect Andromeda være den efterfølger, at fans af franchisen ventede på? Hvordan vil spillere tage til nye mekanikere, en ny galakse og en ny hovedperson? Vi får at se.

Mass Effect Andromeda: 6 fantastiske grunde til at blive spændt

Andromeda-initiativet


Mennesker og andre arter ankommer i Andromeda-galaksen takket være Andromeda-initiativet. Startet under de tidlige begivenheder Masseffekt titler, Andromeda-initiativet eksisterer for at skabe et sted i Andromeda-galaksen for mennesker og andre arter at ringe hjem. Hvorfor dette skridt var nødvendigt er lige fremad. Mennesker og andre arter i Melkevejs galaksen kom farligt tæt på indånding. At skabe en anden civilisation længere væk gør det mere sandsynligt, at de arter, der blev truet, vil overleve, hvis de nogensinde skulle komme over en sådan krise.

Andromeda spillere vil gå fra planeten til planeten udforske helt nye verdener. Ligesom den ægte Andromeda-galakse, vil denne in-game version være vært for et fantastisk udvalg af planeter og planetariske miljøer. Nogle af disse planeter vil være helt fjendtlige over for mennesker. Måske vil også arten, der allerede bor på dem.