Mass Effect Andromeda DLC Udgivelse: 4 ting at vide - Artikler

Mass Effect Andromeda DLC Udgivelse: 4 ting at vide

Mass Effect AndromedaDLC og Apex Missions kan ikke komme hurtigt nok. Heldigvis har vi nok information til at lave uddannede gæt om, hvad nyt indhold kan være på vej til Xbox One, PS4 og PC-spillere.

Mass Effect Andromedahar en enorm verden med mange quests at afslutte. Dette har ikke stoppet hardcore fans fra at brænde gennem missionerne allerede i spillet, og det er derfor Mass Effect AndromedaDLC er vigtigt. DLC er ekstra indhold, som udviklere sælger til titler, som spillere allerede har. Tilføjelser kan introducere nye mekanikere og tilføje tilAndromeda skampagne. Andromedaspillere kunne få nye figurer og nye områder at udforske med et lille ekstra køb.

  • Hvorfor betaler du for masseffekt Andromeda DLC
  • Mass Effect Andromeda DLC Price
  • Mass Effect Andromeda DLC Release Window
  • Mass Effect Andromeda APEX missioner ruller ud

Her er hvad vi ved om Mass Effect Andromeda DLC udgivelse.

Læs: 7 Mass Effect Andromeda Problemer og løsninger

Hvorfor betaler du for masseffekt Andromeda DLC

Mass Effect Andromeda lanceret den 21. marts i Standard, Super og Super Deluxe udgaver. Ingen udgave af spillet kom med et sæsonkort, hvilket er sådan, vi ved Mass Effect Andromeda DLC vil koste spillere, hvis det nogensinde er frigivet. Særlige udgaver næsten altid låser op for ekstra indhold, der kommer efter spillets lancering. Når de ikke gør det, sælger spiludgivere nyt indhold separat.Læs: Mass Effect Andromeda Tips til Level Up Faster

Dette er ikke første gang, at et Bioware rollespil har lanceret uden et sæsonkort. 2014 s Dragon Age Inquisition havde heller ikke en. Electronic Arts solgte alt dette spils add-on-indhold separat. Når alt indhold var tilgængeligt, oprettede Bioware et Game of the Year Edition, der bundtede basisspillet med tre stykker DLC.

Mass Effect Andromeda DLC Price

Mass Effect Andromeda DLC kunne koste omkring $ 15. inkvisitionen, Det sidste spil studiet lancerede, havde tre DLC-udvidelser: Trespasser, Hawon Kæber og Nedstigningen. Hver tilføjede store nye steder og en historiehistorisk fortælling for $ 14,99. Det er sikkert at påtage sig store udvidelser til Mass Effect Andromeda vil følge denne prisstruktur også.Mass Effect Andromeda DLC kunne tilbyde nye verdener at udforske.

Spillere kan se frem til opdateringer, der forbedrer eksisterende funktioner gratis. Nylige opdateringer fra Bioware har udjævnet skarpe scener og givet spillere en hurtig måde at afvise e-mails på og indsamle belønninger. En anden opdatering tilføjede nye romantiske muligheder for nogle tegn. Ejere kunne få opdateringer, der pakker mere end det snart.Dragon Age Inquisition: Black Emporium var en del tilføjelsesindhold, der tillod brugere at købe udformning af genstande og ændre udseendet af deres karakter. Bioware gav denne DLC væk fri for spillere også.

Fremtid Mass Effect Andromeda DLC kunne også indeholde nyt indhold til multiplayer. inkvisitionen modtaget en række gratis udvidelser til sin multiplayer-oplevelse. Multiplayer og de valutaer i spillet, som den stoler på, hjælper med at puste nyt liv i singleplayerspil, længe efter at de har lanceret. Andromeda s multiplayer mode har en in-game valuta som Dragon Age: Inquisition gjorde. Bioware skal give nye kort til at holde spillerne interesseret i det multiplayer.

Læs: Mass Effect Andromeda Romance Guide

Mass Effect Andromeda DLC Release Window

inkvisitionen giver en anstændig skabelon til, når vi måske ser Mass Effect Andromeda DLC ankommer. Det spil ankom på butikshylder i november 2014. Dens første store udvidelse kom omtrent fire måneder senere i marts 2015. Nedstigningen, en anden af ​​sine store udvidelser, ankom fem måneder senere i august 2015. september 2015 bragte det med trespasser DLC.

Vi kunne se store Mass Effect Andromeda DLC udgivelse i august 2017. Det er, hvis Bioware holder samme tidsplan, det gjorde forDragon Age.Lige nu er det stadig muligt, at dette er deres plan.

Mass Effect Andromeda APEX missioner ruller udGratis APEX missioner tilføjer mere historie til Mass Effect Andromedaregelmæssigt. Disse missioner er tilgængelige for alle med en internetforbindelse og en kopi af spillet. Apex Missions udløber, om spillere fuldender dem eller ej, og derfor er de så spændende.

Den seneste mission, "Chasing Roekaar Intelligence" lanceret den 16. juni, og den udløb den 19. juni. Bioware frigivede ikke en APEX-mission i juli, og studiet har endnu ikke afsløret sin August Apex mission.

8 Bedste gratis Xbox-spil: januar 2018

Warframe


Mange fri-til-play-spil drejer sig om strategi eller civilisationsbygning. Warframe er et af de gratis Xbox-spil, som du kan downloade nu, der ikke gør det. Det er en tredje person shooter.

Tenno har lige vågnet efter århundreder af at sove i stasis. Warframe tager sit navn fra de dragter, som Tenno bruger til at kæmpe med spillets andre løb. Der er Greiner, som er kloner af mennesker. Corpus tilhører et teknologibedrift med masser af robot innovation til deres rådighed. Sentienter består af en fremmed race, der er tilbage til kamp.

Warframe har både spiller-vs-player kamp og en single player oplevelse.

Download Warframe fra Xbox Store