March Black Ops 3 Update: 4 ting at forvente og 3 ikke til - Artikler

March Black Ops 3 Update: 4 ting at forvente og 3 ikke til

Den første marts Black Ops 3 opdatering ankom i begyndelsen af ​​marts efterfulgt af flere hotfixes til at håndtere andre problemer og problemer. Her er et kig på, hvad du behøver at vide, og hvad du stadig kan forvente fra marts Black Ops 3 opdateringer.

Den første marts Black Ops 3 opdatering tilføjer våbenændringer, scorestreak ændringer, kortrettelser og mere. Her er hvad der er nyt i marts Black Ops 3 1.07 opdatering på PS4, PC og Xbox One.

Der er en ny marts Black Ops 3 1.08 opdatering, der ruller ud den 21. marts. De officielle ændringer er her, og der er masser af rettelser og ændringer.

Efter denne fist store opdatering har vi set flere hotfixes ankommer, hvilket er grundlaget for fremtidige March Black Ops 3 opdateringer, eller en April Black Ops 3 opdatering. Disse større opdateringer omfatter ændringer fra de hotfixes, som Treyarch skubber direkte til konsollen eller pc'en, når den starter op.Hvad du kan forvente fra marts Black Ops 3 opdatering.

Vi har set en Black Ops 3 opdatering muliggør nye Black Ops 3 våben i Supply Drops, og der er en chance for, at vi vil se yderligere muligheder i marts. Der er også en teaser for en ny Black Ops 3 Specialist, som sandsynligvis kommer til Xbox One, PC og PS4 samtidig - hvis denne specialist virkelig kommer til spillet.

Vi ved ikke alt om marts Black Ops 3 opdateringen, men der er nogle ting, vi kan dele for at hjælpe dig med at sætte dine forventninger.

Forvent en anden marts marts Black Ops 3 Update


Treyarch og Activision har allerede leveret den første marts Black Ops 3 opdatering. Hver måned siden Call of Duty: Black Ops 3 release har vi set mindst en større opdatering og mange hotfixes - og marts falder lige i kø.

Med ankomsten af ​​Awakening Black Ops 3 DLC på Xbox One og PC, ankom den første opdatering i begyndelsen af ​​måneden. PS4 Black Ops 3-opdateringen bruger 1.07-nummeret. PC Black Ops 3 Update TU7 ankommer den 2. marts. Xbox One opdateringen bruger en lidt anderledes indentifier.

På dette tidspunkt er det meget muligt, at vi vil se et andet marts Black Ops 3 opdateringsland i slutningen af ​​måneden forud for Black Ops 3 DLC 2-udgivelsen. Selv om dette er noget, vi forventer, er der en chance for, at Treyarch helt enkelt vil stole på hotfixes og skubbe enhver større patch til april med en Black Ops 3 1.08-opdatering for at forberede PS4 Black Ops 3 DLC 2-udgivelsen.

Der er to måder, hvorpå Treyarch løser Black Ops 3 problemer; hotfixes og opdateringer. Hurtigtilpasningsprocessen muliggør hurtigere rettelser, men der er nogle problemer og problemer, der kun kan løses med en vigtig opdatering.

Derfor ser vi disse på mindst en månedlig basis ud over hotfixes.