Madden 19 Funktioner Ønskeseddel: 9 Ændringer Vi Vil Ønske - Artikler

Madden 19 Funktioner Ønskeseddel: 9 Ændringer Vi Vil Ønske

Hvilke nye Madden 19 funktioner vil EA tilføje i år? Sidste år så vi Longshot tilføj en ny historiemode, nøgleopgraderinger til Madden Ultimate Team og nogle gode ændringer til gameplay, men der er stadig plads til forbedringer. Vi forventer, at EA vil bygge på Frostbite-grafikken og historiemodus for at overbevise spillere om, at Madden 19 er værd at købe, men detaljer er lette på præcise ændringer. Her er de ændringer og nye Madden 19 funktioner, vi vil se i 2018.

EA arbejder på Madden 19 og takket være nogle af kommentarerne til investorer har vi en god ide om nogle Madden 19-ændringer fra Madden 18, i det mindste baseret på, hvor EA vil bruge deres tid. Takket være jobannoncer kender vi også nogle ekstra områder, som EA Sport holdet fokuserer på for Madden 19 og videre.

Vi forventer, at Madden 19 frigives i august, men vi bør lære mere om hvad Madden 19 har at tilbyde i april eller maj og endnu mere i juni under EA Play, der finder sted sammen med E3 2018.

Her er de Madden 19-funktioner, vi ønsker, nøglefikseringer, vi vil elske at se i Madden 19 spiltilstande og andre nye ændringer, som vi håber EA er fokuseret på.

Madden 19 Ultimate Team Grind Mode


Med Madden 18 Ultimate Team-tilstand blev det hurtigt en grind fest for at låse op for alle de ugentlige udfordringer, hvilket ikke ville være så dårligt, hvis der var en hurtig måde at spille gennem en række udfordringer og spil.

I Madden 18 var du nødt til at afslutte en udfordring, gå tilbage ud gennem et par belønningsskærme i slutningen af ​​spillet. Når det var gjort, skulle du nødt til at vælge den næste udfordring og trykke på et par skærme og lytte til en af ​​de få introduktionsindstillinger, før du kunne begynde at spille. Hvis du ønskede at komme igennem et par udfordringer hurtigt, sænket det dig.

Jeg vil gerne se EA tilføjes i en Grind-tilstand, der omfatter spillet, de leverer. Tillad mig at vælge næste udfordring i slutningen af ​​et spil og gå direkte ind i det. Dette ville være endnu bedre, hvis de forudindlæser spillet, så du kan hoppe direkte ind i play-valget i stedet for at håndtere annoncer som foregiver, at det er starten på spillet, når du spiller en 2-minutters øvelse i fjerde.

Dette ville give mig mulighed for at spille mere Madden 19 Ultimate Team Challenges og for brugere, der ønsker at færdiggøre sæt og låse bedre spillere op, ville det være en episk opgradering.