Sådan ses 2013 OSCARS på iPhone og iPad - Artikler

Sådan ses 2013 OSCARS på iPhone og iPad

OSCARS 2013 vil blive afholdt søndag klokken 19:00, og de, der ikke kan tune ind på deres fjernsyn, kan se alle handlingen på OSCARS mobilappen fra deres iPhone eller iPad. Årets OSCARS vil være den 85. begivenhed af arrangementet, og værten bliver Seth MacFarlane.

Nogle af de film, der er til bedste billede i år, er Argo, Lincoln, Django Unchained og Les Misérables. Mens appen giver dig mulighed for at se arrangementet live, er det også fantastisk til ekstra indhold, mens du ser arrangementet live på tv. Nogle af funktionerne i appen vælger hvem du synes vil vinde kategorierne, se bag scenerinterviews og læse nyheder om arrangementet.

Læs: $ 1,99 "Instagram for Video" App gemmer en OSCAR-nomineret film.

Sådan ses 2013 OSCARS på iPhone.

Gå til App Store og download OSCARS appen til enten din iPhone eller iPad.

Når du har downloadet appen, skal du trykke på OSCARS-ikonet for at åbne det. Første gang brugere åbner appen, vil den bede om adgang til Twitter-konti. Tryk let på OK for at aktivere social deling inde i appen.Efter at have åbnet appen, hilser et diasshow af billeder fra OSCAR-nominerede film brugere.Tryk på den gule pil for de seneste OSCAR-nyheder og detaljer.Der er mange forskellige kategorier i appen at vælge imellem. For at se dem tydeligere se appen i landskabspositionen.Tryk på Backstage Pass for at se interviews med berømtheder, se dem gå på det røde gulvtæppe og meget mere.En anden cool funktion af appen er afsnittet My Picks. Denne del af appen giver brugerne mulighed for at vælge, hvem de tror vil vinde bestemte kategorier og dele det med deres Facebook-venner.Et af de vigtigste afsnit i appen er fanen Video. Der er allerede nogle bagved scenen videoer til at se og under arrangementet vil der blive mere video uploadet. Brugere kan også live stream OSCARS, men i modsætning til mange officielle begivenhed apps ABC gjort dette som en ledsager app.

Brugere kan se backstage og andre feeds, men det ser ud som om de vigtigste meddelelser vil være begrænset til tv-feed. Vinderne vises på backstage-kameraer, for at levere mere på, hvad vinderen betyder for dem. Brugere kan også vælge de kameraer, de ønsker at se i Director mode.