Lume Cube Air VC: Ultimativ måde at lyse op på dine videosamtaler og egenskaber - Artikler

Lume Cube Air VC: Ultimativ måde at lyse op på dine videosamtaler og egenskaber

Lume Cube Air VC er et nyt sæt, der er designet til at gøre dine videokonferenceopkald skarpt ud med bedre belysning og superbelastning af dine selfies i svagt lys. Det er også en fantastisk måde at se bedre ud på din Twitch stream.

Dette kombinerer en Lume Cube Air med en lille sugekop mount, som du kan bruge til at montere Lume Cube Air på bagsiden af ​​din bærbare computer, telefon, tablet, skærm eller næsten enhver anden overflade. Du kan dreje Lume Cube rundt for at få den bedste belysning, og det er nemt at installere, fjerne og installere på en anden enhed.Lume Cube Air VC er en fantastisk måde at oplyse dine videosamtaler, selfies og vandløb på.

Hvis du arbejder hjemme og beskæftiger sig med typisk dårlig belysning på et hjemmekontor, find dig selv altid på videosamtaler på hoteller, vil strømme på Twitch uden at lyse op i hele lokalet eller tage bedre selfies om natten, det er en enhed til dig.

Lume Cube Air er et lille 1,6 "x 1,6" x 1,1 "LED-lys, der indeholder en magnet, du kan bruge til at montere den på andre overflader. LED-lysene er 5700k dagslys afbalanceret, og du kan indstille Lume Cube på fire forskellige lysstyrke muligheder. Den medfølgende varme og hvide diffuser hjælper med at fjerne kanten af ​​det lysere lys for at give et mere smigrende blik på din næste videokonference.

Du kan bruge appen til at styre lysstyrke, lysindstilling, stroboskophastighed og kontrollere batteriets levetid over en Bluetooth-forbindelse til din telefon, eller tryk blot på knappen øverst for at ændre indstillingerne. Det opkræves af Micro USB og kan bruges under opladning.

Vi har brugt de sidste par uger til at teste Lume Cube Air VC, og elsker de funktioner og funktionalitet, det bringer. Det får os ikke kun til at se bedre ud på et videoopkald, det er fantastisk til selfies og til belysning af andre fotografier.

Lume Cube Air VC review videoen overgår dig gennem funktionerne, hvad der følger med i boksen og viser, hvordan det ser ud, når du er i et videoopkald med kameraet på en MacBook samt en selvstændig sammenligning.

Lume Cube Air VC fås nu fra Lume Cube til 79,95 dollar.