LG V30: 6 grunde til at vente & 4 grunde til ikke - Artikler

LG V30: 6 grunde til at vente & 4 grunde til ikke

Venter på LG V30-udgivelsesdatoen bliver ikke let, men den vente er næsten forbi. Her deler vi nøgleoplysninger om telefonen og hjælper dig med at beslutte, om ventning er den rigtige ting for dig.

Der er mange gode Android-smartphones til rådighed lige nu, så vi skylder dig ikke for ikke at vente. Populære enheder som Galaxy S8, LG G6 eller den kommende Galaxy Note 8. Disse er faste smartphones, men de er ikke din eneste mulighed i anden halvdel af 2017.

Vi ved, at en ny LG V30 kommer snart, virksomheden bekræftede for nylig en dato for meddelelsen. Og selvom den faktiske udgivelsesdato er et mysterium, kommer det højst sandsynligt inden for de næste to måneder. Tidligere ankom LGs flagskibs V-serier i september eller oktober.Så hvad har den at tilbyde, og hvorfor vente på det? Nå, LG bekræftede for nylig nogle spændende oplysninger. Denne uge meddelte virksomheden, at V30 vil anvende en massiv 6-tommers Quad-HD OLED-skærm. En af sine første high-end telefoner med en P-OLED skærm til at tage Samsung. For ikke at nævne dobbelte kameraer på bagsiden, vandmodstand og meget mere. Alle er funktioner købere bør være interesseret i.

Med store telefoner som Galaxy S8 + eller endda den 5,7-tommers LG G6, der er let tilgængelig, venter LG V30 et hårdt træk, men det er det værd. For det meste fordi ifølge LG denne telefon vil have en endnu større bezel-fri skærm og tonsvis af opgraderinger.

Når det er sagt, hvis du er på hegnet, vil vi hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Denne vejledning tager dig gennem nogle grunde, at LG V30 er telefonen til dig. Potentielle funktioner og ændringer værd at vente på. Vi vil også detaljere, hvorfor nogle af de telefoner, der er til rådighed i dag, er lige så gode.

Vent, hvis du vil have en stor skærm


De interessante i at få en telefon med en stor skærm vil gerne vente på 6-tommers LG V30. Tidligere i år debuterede virksomheden LG G6 med en skærm, som strækker sig næsten til kantene på telefonens krop. I stedet for store sorte søjler eller indslag på alle sider. Det er en smuk telefon, og V30 vil bygge videre på den ide, samtidig med at man tilbyder en større bedre skærm på samme tid.

Det er velkendt, at Samsungs AMOLED-skærme er nogle af de bedste med hensyn til smartphones, men LG er ikke for langt bagud. I år kan de faktisk komme ind. V30'en kommer med et plast-OLED display, der er buet som en Samsung. Det er også mere holdbart, er lavet af plastik, og vil stadig have glas på toppen for ekstra styrke.

Alt sagt og gjort, hvis du vil have en stor 6-tommers Quad-HD kant-til-kant-skærm med masser af plads til apps, spil eller arbejde, kan LG V30 være værd at vente på. At være lidt mindre end Galaxy S8 + eller kommende Note 8, betyder, at det kunne være den perfekte mellemplads for de fleste brugere.

Endelig havde de to første LG V-serier en sekundær skærm til appgenveje, favoritter, brugerdefinerede meddelelser og meget mere. Det er noget mange kærlighed, men andre hader. Vi mener, at LG V30 ikke vil have den sekundære skærm, selv om den kunne have en lignende funktion med en softwarebaseret altid-on-display sektion, der flyder.

Billedet ovenfor kommer direkte fra LG. Driller det slanke metal design og små øreringe omkring sin enorme 6-tommer skærm. Disse indvendinger kan ende op mindre end Galaxy Note 8.