LG G7 ThinQ Udgivelsesdato Opdeling - Artikler

LG G7 ThinQ Udgivelsesdato Opdeling

Denne LG G7 ThinQ release dato nedbrydning vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide om LGs nye telefon. Fra hvad du kan forvente, når du kan købe en, og for hvor meget. Efterfølgende måneders lækager og rygter er den store 6,1-tommer LG G7 endelig officiel. Med den 1. juni udgivelsesdato nær er ventetiden næsten forbi.

Den 2. maj i New York City afslørede LG sin nyeste smartphone til at tage Galaxy S9 og iPhone X på. Det er selvfølgelig en stærk ny telefon med en stor, høj og lys skærm med en iPhone-stilhak. Du får også tonsvis af AI smarts, standby dobbeltbagekameraer og blomstrende stereolyd.

Læs: 10 Bedste LG G7 Etuier til beskyttelse af din telefon

Som forventet bekræftede LG straks en udgivelsesdato omkring den 1. juni, men det er bare en generisk lanceringstid. Og nu ved vi, at det koster lidt mere end Galaxy S9. Når det er sagt, ser vi allerede nogle spændende LG G7 tilbud og rabatter. For de interesserede, her er alle LG G7 udgivelses detaljer, så du kan få din egen.Hvad betyder ThinQ?

Før vi begynder at tale om den imponerende og lyse 6,1 tommer skærm eller den skøre højttaler, vil vi tale om "ThinQ". Dette er et udtryk, du vil se mere og mere på LG produkter.

ThinQ er LGs kraftfulde nye kunstige intelligensplatform, der forbinder alle sine enheder sammen. Alt fra smartphones, tabletter, tv'er, køleskabe eller endda vaskemaskiner. Det er, hvad der forbinder LGs smarte hjemmeprodukter til din telefon. På den måde kan du øjeblikkeligt oprette forbindelse til, styre og styre alle LG-enheder med lethed.

LG G7 udgivelsesdato

Første ting først, LG G7 ThinQ udgivelsesdato er officielt sat til 1. juni. LG bekræftede datoen på scenen, og du ser det tydeligt på pressebilleden nedenfor. Men nogle luftfartsselskaber som T-Mobile vil tilbyde det fra 25. maj.T-Mobile til side, bærere som Verizon og Sprint vil have denne telefon i butikker og på hylder fra 1. juni. Når det er sagt, vil AT & T ikke tilbyde LG G7. I stedet lancerer de en anden avanceret LG-telefon senere i sommer. Og mens det ser ud som de fleste er rettet mod 1. juni, vil præbestillinger og faktisk tilgængelighed variere.

LG G7 ThinQ Pre-Orders & Carrier Info

Med en 1. juni udgivelsesdato forventer vi forudbestillinger den 25. maj fra operatører som Verizon. Selvom T-Mobile vil springe forudbestillinger og øjeblikkeligt tilbyde telefonen fra 25. maj for at få en kant op over konkurrencen.

 • Verizon LG G7 - Forbestillinger fra 24. maj (udgivelsesdato omkring 1. juni)
 • Sprint LG G7 - Forudbestilling 25. maj, 1. juni udgivelsesdato
 • AT & T - Vil ikke sælge LG G7 (tilbyder en lignende enhed senere i sommer)
 • T-Mobile LG G7 - 25. maj udgivelsesdato, køb en få en gratis aftale
 • US Cellular LG G7 - 1. juni udgivelsesdatoT-Mobile er den eneste, der har tilbudt en aftale indtil videre. Og mens prissætningen er under, ved bare, at T-Mobile har den bedste deal.

Fra 25. maj kan du købe en LG G7 og få en anden gratis fra T-Mobile. Du betaler $ 30 for begge dele, så få månedlige regningskreditter, der gør det andet håndsæt gratis.

LG G7 ThinQ Specifikationer og funktioner

Bortset fra en stor skærm og det hak, hvad gør LG G7 værd at overveje? Nå, en masse ting, faktisk. Denne telefon har masser at byde på og er et godt alternativ til Pixel 2 XL, Galaxy S9 eller endog iPhone X. Hvor LG G6 ikke kunne konkurrere med konkurrencen sidste år, sammenligner LG G7 sig nemt med alle de bedste enheder tilgængelig i 2018 hidtil.

LG G7 Specs

 • 6,1-tommer 3120 x 1440 Quad-HD Fuld-Vision LCD-skærm
 • 8-Core Snapdragon 845-processor med 4 GB RAM (samme som Galaxy S9)
 • 64 GB opbevaring med microSD udvidelse
 • Android 8.0 Oreo med LG UI og AI 2.0
 • 16-megapixel f / 1.6 hovedkamera, 16 MP f / 1.9 vidvinkelobjektiv
 • 8 megapixel front selfie kamera
 • Hi-Fi Quad DAC, Boombox-højttaler, Google Assistant-knap, FM-radio
 • 3.000 mAh batteri med hurtig og trådløs opladning
 • IP68 Vand og støvbestandig, USB Type-C
 • Platinum Grey, Black, Blue og Rasberry Rose Gold farve muligheder

Som du kan se, har LG G7 ThinQ alt, hvad man ønsker fra en avanceret smartphone i 2018. Du får også mulighed for at få en model med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads afhængigt af hvilken region du er i . Vi forventer dog basismodellen i USA.

Læs: LG G7 vs Galaxy S9 +: Hvilken køber man?

Et aspekt af specifikationerne, der er virkelig spændende (bortset fra AI-kameraet) er boombox-højttaleren. LG tilbyder typisk god lyd ved hjælp af hovedtelefoner takket være HiFi Quad DAC i nyere smartphones. Når det er sagt, har LG G7 en boombox bottom-firing højttaler, der bliver utrolig højt. LG hævder, at den tilbyder dobbelt bas af de fleste telefoner, og tilføjer en ekstra 6 decibel af basvolumen sammenlignet med andre. For ikke at nævne hele telefonens krop fungerer som et resonanskammer eller "sub box" på en måde, hvilket giver hele telefonen en boombox bas-ryster lyd, brugerne vil elske.

Skærmen bruger et langt og skinnende aspektforhold, ligesom Galaxy S8, LG G6 og LG V30. Men at være 6,1-tommer er det endnu højere og skinnier end de fleste. LG smed kameraet, sensorer og ørestykke i haket over skærmen også. Du skal dog ikke bekymre dig om software tweaks vil lade dig helt skjule haket eller tilpasse det med sjove farver eller regnbuer, hvis du vil.

LG G7 pris og endelige detaljer

Til sidst, ved bare, at LG G7 ThinQ er en overbevisende flagskibs smartphone med et underligt navn. ThinQ til side, dette er en kvalitetsfølger til LG G6 eller LG V30, og en telefon der kan konkurrere med Samsungs Galaxy S9 over hele linjen. Du får lignende specs og funktioner, dobbelte kameraer på bagsiden med AI smarts, fremragende lyd, og hvad LG kalder den lyseste skærm på markedet.

Så hvor meget er denne telefon? Vi venter stadig på meddelelser fra de enkelte luftfartsselskaber, men T-Mobile bekræftede, at det koster mere end Galaxy S9.

Det T-Mobile LG G7 ThinQ er $ 750 fuld pris eller $ 30 per måned efter en $ 30 nedbetaling. Til sammenligning er Galaxy S9 $ 719, men har en mindre skærm. Dybest set er det den pris, vi forventede, og vi bekræfter andre luftfartsselskabers prisfastsættelse som det blev annonceret. Hvis du får LGs nye telefon, er du velkommen til at købe en skærmbeskytter fra vores roundup nedenfor.

7 Bedste LG G7 Skærmbeskyttere

amFilm Tempered Glass 2-Pack


Mens billige film fra din lokale Best Buy eller Verizon-butik vil gøre et godt stykke arbejde, slår intet over en højkvalitets holdbar hærdet glasskærmbeskytter. Og en af ​​de bedste virksomheder i løbet af de sidste par år er amFilm.

amFilm bruger kemisk hærdet og forstærket glas, der er ultra-tyndt, kommer ind på kun 0,03 mm tykt. Det er slidstærk, ridsefast og har også anti-fingeraftryk.

AmFilm til LG G7 har en lille kant rundt hele glasset for øget holdbarhed, så det passer ind i siderne af G7-kroppen. Giver dig et usynligt lag af beskyttelse. Selv udskæringerne omkring hakket og det fremadvendte kamera er perfekte. Og endelig sætter de kun klæbemiddel på kanterne til en boblefri installation.

Du får to til en lav pris på den måde, hvis du får en ridse eller rydder op på installationen, har du en ekstra.

Køb det nu på Amazon for $ 7,99