Lego Boost Robot vil lære børn at kode - Artikler

Lego Boost Robot vil lære børn at kode

Den nye Lego Boost-bygning og kodningssæt vil hjælpe med at lære børn robotik og hvordan man kode. Lego Boost-sætet på 160 $ ​​kombinerer traditionelle Lego-blokbygninger, elektroniske komponenter og programmering, der giver Lego kreationer til liv. Først introduceret på CES 2017 i Las Vegas, sigter Lego Boost på at få børn så unge som syv interesserede i kodning.

Lego Boost-kittet leveres med 843 stykker, en legemad og en gratis app. I stedet for at tvinge børn til at bygge og spille med en enkelt robot, kommer Lego Boost med planer om at bygge fem modeller: Vernie Robot, Frankie the Cat, Guitar 4,00, Multi-Tool Rover 4 og Autobuilder.

Når børnene opbygger en Lego-skabelse med Lego Boost-kittet, kan de bringe det til liv ved at bruge en iPad eller Android-tablet og den gratis Lego-app. Appen indeholder digitale byggesten, der beordrer kreationerne til at flytte, skyde objekter og meget mere. Fra forhåndsvisning af appen ser det ud til at være ret simpelt og kræver ikke nogen form for avanceret computerkendskab til at komme i gang. Appen indeholder mere end 60 aktiviteter for at hjælpe børnene med at lære, mens de leger med Lego-modeller.

Når børnene får komfortabel kodning og opbygning med lagermodellerne, kan de blive mere kreative med dette sæt og opbygge deres egne unikke skabninger oven på tre basismodeller. For eksempel indeholder Lego Boost-appen instruktioner om, hvordan man laver en walking base til fremstilling af robotdyr.Lego Boost: Vernie Robot

Børn kan tage de specielle boost-komponenter og "booste" enhver Lego-model.

Mens $ 160 er en masse penge at bruge på et legetøj, er der helt sikkert nok værdi her for at gøre det overbevisende for forældre, der søger at give deres børn en leg-up i STEM-læring.