iPhone 7 er ikke vandtæt - Artikler

iPhone 7 er ikke vandtæt

Apples iPhone 7 og iPhone 7 Plus er officielt vandtætte, men brugerne skal huske, at de ikke er vandtætte. Før du begynder at teste iPhone 7 og dens funktioner, vil du måske vide lidt mere om, hvad IP67-rating betyder.

Under Apples begivenhed den 7. september frigjorde selskabet sin nye og forbedrede iPhone 7 og et dobbelt kamera 7 Plus. Under live-meddelelsen op på scenen sagde Apple, at begge har en IP67 rating. YouTubers vil sætte det på prøve, men regelmæssige brugere bør ikke gøre det samme hjemme.

Læs: 11 iPhone 7 Release Date Tips

Før ejerne forsøger at tage deres telefon i brusebadet, tage billeder under vand eller bare teste vandtætningen, skal de vide, at telefonen ikke er vandtæt. Apples garanti dækker ikke vandskade. Så husk det. Læs videre for mere detaljer om, hvor meget vand iPhone virkelig kan håndtere.IPhone 7 er IP67 støv og vandtæt, ikke vandtæt.

For mere information om IP-vurderinger og hvad de alle mener kan findes her. Det forklarer, hvad hvert nummer står for, og hvor længe en enhed kan komme i kontakt med væske. Mange potentielle købere er begejstrede for denne funktion, men det er ikke noget nyt. Samsungs Galaxy S7 og Note 7 har en IP68 rating, som er højere end Apple. Så hvad er forskellen, og hvilken kan håndtere vand bedre? Lad os forklare.

iPhone 7 er IKKE vandpræget

Når det kommer til iPhone 7 vandtæt rating alt hvad du behøver at vide er det kan klare visse situationer, men det er ikke vandtæt. Den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus har begge en IP67 støv- og vandbestandig vurdering. Det betyder at de kan blive våde, men vi vil ikke anbefale at finde ud af, hvordan våd. Under de rette omstændigheder vil vandet stadig beskadige og ødelægge en iPhone.

IP67 Rating

Lad os forklare. En IP67-rating angiver normalt, at en enhed kan tabes i 1 meter eller 3,3 fod vand i næsten 30 minutter. Den egentlige rating system siger 15cm - 1 meter og at 3,3 fod er faktisk grænsen for dets modstand og kapaciteter.Så er der Apple.com, som siger, at iPhone er stænk og spildresistent på ét sted, og "stænk og vandtæt" i en anden. Virksomheden nævner alt om at gå under vand, bruge det i en pool eller noget fjernt tæt på det. Dette er et markedsføringsbevægelse. Apple ønsker ikke, at brugerne hævder, at de så det i en kommerciel, når de forsøger at erstatte en brudt enhed.

Samsungs Galaxy S7 og Note 7-serien er klassificeret IP68, hvilket betyder at de kan neddykkes i 1,5 meter eller 5ft vand i over 30 minutter. Samsung markedsfører deres telefoner på den måde. Galaxy Note 7 kan tage billeder eller optage video under vand, og S-Pen-stylus kan skrive på skærmen under nedsænket. Dette blev vist ud lige på scenen under meddelelsen. Vi siger kun dette som en sammenligning, så iPhone 7 købere kan begrænse deres forventninger.

I slutningen af ​​dagen er den nye iPhone 7 vandtæt og vil sandsynligvis være fint, hvis du taber den på et toilet, kastes i poolen eller beslutter at løbe i regnen. Det er designet til at overleve, bliver vådt, men prøv det ikke bare for at teste det. YouTube-videoer vil overfladen af ​​torturprøver, og vi vil anbefale at se dem. Igen dækker garantien ikke vandskader. Risikerer ikke det

At være klassificeret til IP67 giver vandmodstand brugerne ro i sindet, når de køber en 800 dollar telefon. Bare læg det ikke på prøve.