iPhone 6s Udgivelsesdato: 7 ting at vide før lanceringen - Artikler

iPhone 6s Udgivelsesdato: 7 ting at vide før lanceringen

IPhone 6s udgivelsesdato er sikker på at være en af ​​de største annoncer i september 2015 Apple Event, der finder sted i dag. Der er en meget god chance for, at du vil kunne købe iPhone 6s denne uge, selvom iPhone 6s udgivelsesdato ikke er i et andet dusin dage. Vi ønsker at dele de vigtigste ting, du har brug for at vide om iPhone 6s udgivelsesdato på dette tidspunkt.

Apple har allerede annonceret iOS 9 i sommer, og vi forventer en iOS 9 udgivelsesdato meget snart, men øjnene er indstillet til de nye iPhones, som vi forventer, at Apple vil annoncere sammen med en ny Apple TV 4, iPad Pro og andre enheder på, hvad der kan være eneste begivenhed dette efterår.

Der er ingen bekræftelse på iPhone 6s fra Apple, men nok lækager foreslår en ny enhed, der er stærkere, kommer i en ny farve, og tidspunktet for arrangementet antyder en iPhone 6s udgivelsesdato, der er meget snart.

For brugere, der opgraderer til iPhone 6s, er der mange tilbud til de bedste gamle iPhone-handelsværdier med et gennemsnit på $ 129 selv for iPhone 5 og ca. $ 200 for iPhone 5'erne.

Takket være en lang række nye planer hos luftfartsselskaber er der også en række brugere, der opgraderer fra iPhone 6 eller iPhone 6 Plus til den nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus på den kommende iPhone 6s udgivelsesdato.

Apple-arrangementet finder sted senere i dag, og du kan se iPhone 6s annoncering live på Windows, Mac eller Android.

Når arrangementet nærmer sig, vil vi dele alt, hvad vi ved om iPhone 6s udgivelse og udgivelsesdatoen, så købere kan forberede sig og være klar til en ny iPhone 6s og iPhone 6s Plus, som Apple sandsynligvis vil annoncere i dag.

iPhone 6s udgivelsesdato detaljer


Apples begivenhed på Bill Graham Auditorium i San Francisco er, hvor vi forventer at se iPhone 6'erne og lære om iPhone 6s udgivelsesdato.

Det er meget usandsynligt, at Apple vil levere en øjeblikkelig iPhone 6s udgivelsesdato, selvom Apple Store er offline nu. Apple tager normalt dette offline som forberedelse til andre ændringer.

Hvis du vil være den første til at vide om iPhone 6s udgivelsesdato og de nye iPhone 6s-funktioner, skal du se denne begivenhed, men hvis du ikke kan, vil der være et replay.

Forvent at høre Apple annoncere den nøjagtige iPhone 6s udgivelsesdato på denne begivenhed for USA og andre lande.