11 iPhone 6s Pre-Order Tips - Artikler

11 iPhone 6s Pre-Order Tips

IPhone 6s udgivelsesdato er bekræftet den 25. september, men du bliver ikke nødt til at vente med at købe den nye iPhone, fordi iPhone 6s forudbestillingsdato ankommer denne lørdag. Med bare nogle timer at gå før starten af ​​iPhone 6s forudbestillinger, ønsker vi at tilbyde dig nogle råd, der skal hjælpe dig med at få den model, du ønsker.

I går tog Apple scenen og annoncerede flere helt nye produkter, herunder to flagskibs iPhone-modeller. IPhone 6s og iPhone 6s Plus ankommer med en række nye funktioner, der spænder fra nye 12MP bagkameraer til forbedrede skærme.

På scenen bekræftede Apple en iPhone 6s udgivelsesdato den 25. september. Den dato vil indeholde flere nøgleområder, herunder USA. AT & T, Sprint, T-Mobile og Verizon har alle bekræftet planer om at frigive begge modeller i september.


Før iPhone 6s udgivelsesdato er iPhone 6s forudbestillingsdato. Apple og forskellige partnere vil tage forsalg til både iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Og hvis du har været igennem en iPhone-udgivelse før, ved du, at forudbestillingsprocessen kan være lidt vanskelig.

IPhone er en populær telefon, og den sælger typisk ud før udgivelsesdatoen. Hvis du vil have iPhone 6s eller iPhone 6s Plus på udgivelsesdagen, vil du sikkert tænke på at forudbestille din enhed, når salget begynder ved midnat PST den 12. september.

Det kan være lidt af en kunst, og i dag ønsker vi at dele nogle ting, der har fungeret godt for os tidligere. Hold disse iPhone 6s forudbestillingsforslag i tankerne, da vi nærmer os starten på forudbestillinger i USA og lande rundt om i verden.

Tjek din opgradering

Før midnat vil du gerne se på din opgradering for at sikre dig, at du har en. Ellers kan du afvikle spilder din tid.

For at gøre dette kan du logge ind på din konto hos AT & T, Verizon eller hvad du bruger. Du kan gøre det online eller du skal kunne ringe ind og gøre det på den måde også.Du vil gerne se efter oplysninger om din opgraderingsberettigelse. Det skal være foran og midt, men hvis det ikke er tilfældet, skal du grave dig og være ikke bange for at stille spørgsmål fra kundeservicemedarbejdere. De er betalt for at hjælpe dig.

Du kan også tjekke din opgraderingsstatus via Apples hjemmeside. Du skal bruge nogle vigtige oplysninger som din SSN, men det skal være ret nemt at spore.

Få online tidligt

IPhone 6'erne kan være en "S" -model, men det er stadig en iPhone, og vi forventer, at forudbestillingsprocessen ved midnat bliver en scrum, som normalt. Så du bliver bedre forberedt.

For at gøre det, vil du gerne vise dig godt forud for klokken 12:01 før bestilling. Du ønsker ikke at sidde ned ved computeren eller slukke din telefon / tablet et øjeblik, før tingene går i gang. Du vil gerne give dig en 20-30 minutters buffer, så du kan få alt på plads.

Kom på din computer eller enhed tidligt, få alt sorteret, få de rigtige vinduer og faner åbne, lav dit hjemmearbejde og vær tålmodig.

Indsamle dine oplysninger

Sørg for at du kommer til iPhone 6s forudbestilling med alle dine oplysninger i hånden. Hvis du ikke har de rigtige oplysninger, vil du forsinke forudbestillingsprocessen, og det kan forhindre dig i at få den iPhone 6s-model, du vil have, i den ønskede tidsramme.

Du vil have alle dine primære loginoplysninger nede inden den 12. september. Dette omfatter Apple ID og eventuelle carrier login oplysninger i din besiddelse. Kend loginnavne og adgangskoder. Hvis du er den primære kontoindehaver, vil denne information ikke være svært at spore. Hvis du ikke er det, giv mor eller far et opkald.Du vil også gerne have din SSN (eller kontoindehaverne SSN), faktureringsoplysninger og aktuelle forsendelsesoplysninger tilgængelige. Du skal sandsynligvis sende din enhed til den primære faktureringsadresse, så hvis det ikke er din nuværende forsendelsesadresse, få det håndteret nu.

Det sidste, du vil gøre ved midnat på lørdag, ringer til nogen for disse oplysninger. Få det håndteret lige nu, så du ikke behøver at genere nogen på deres fridag.

Brug Apple Store App

Selvom du måske er fristet til at indsætte en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus-forudbestilling via Apples hjemmeside eller en udbyderwebsted, har du måske held og lykke med at indsætte en ordre via firmaets Apple Store-applikation.

Apple Store-applikationen er gratis, og den har reddet os tidligere. Apples websted og operatørwebsteder sommetider smuldrer på forudbestillingsdagen. Apples ansøgning er typisk ret stabil, og det giver dig mulighed for at købe iPhone på samme måde som du ville på Apples hjemmeside.

Hvis du begynder at opleve problemer, skal du give det et skud. Det er også en mulighed for de af jer, der ikke ønsker at komme ud af sengen kl. 3 på en lørdag aften / morgen. Du kan bestille lige fra din telefon eller tablet.

Har en Backup Betalingsplan

Du vil have en backup betalingsopsætning på plads, hvis kortet, du bruger, bliver markeret af dit bank- eller kreditkortselskab.Hvis du normalt ikke foretager køb via Apple, eller hvis du typisk ikke foretager store dyre køb på det kort, du planlægger at bruge, kan firmaet, der er ansvarligt for dit kort, markere købet, hvilket kan forhindre dig i at indgive en forudbestilling .

For at sikre, at dette ikke påvirker din iPhone 6s forudbestilling, skal du sørge for, at du har en anden betalingsindstilling ved hånden. Sørg for, at du også har oplysningerne til det andet kort.

Beslut om lagring nu

IPhone 6s og iPhone 6s Plus kommer i 16GB, 64GB og 128GB størrelser. IPhone 6s og iPhone 6s Plus er ikke billige, og du vil have den perfekte lagringsstørrelse låst godt forud for iPhone 6s forudbestillingstid.

Nogle af jer behøver ikke noget mere end basen 16GB-modellen. Andre vil have den ro i sindet, der følger med 64GB iPhone. Power brugere vil muligvis gerne have 128GB iPhone 6s eller iPhone 6s Plus. Du skal bestemme, hvor du falder lige nu.

Sidste år sammensætter vi en guide, der tager dig gennem de forskellige iPhone-lagringsmuligheder. Ting er ikke ændret, så disse grunde gælder stadig.

Vælg iPhone 6s og iPhone 6s Plus-modeller vil sandsynligvis sælge ud på lørdag, så du vil vide præcis, hvad du vil, så du får det præcis, når du vil have det.

Beslut om farve nu

De nye iPhones kommer i guld, grå, sølv og rose guld. Rose guld er en ny lyserød farve, der burde excite dem, der har håbet på en lyserød iPhone. Det har også potentialet til at sælge ud hurtigt som de fleste nye iPhone farver gør.Beslut dig om din iPhone 6s farve lige nu. Der er nogle fordele og ulemper ved hver, som du vil overveje forud for forudbestillingsdatoen.

Har en backup iPhone 6s Plan

Sørg for, at du har en backup plan på plads, bare i tilfælde.

Der er altid en chance for, at den nøjagtige model, du leder efter, bliver den, der sælger med det samme (64GB Rose Gold iPhone 6s?). 16GB og 64GB modeller er typisk den første til at gå.

Vi forventer, at forsendelsestiderne bliver værre, efterhånden som dagen går videre, så hvis du holder fast i at få iPhone 6s eller iPhone 6s Plus den 25. september, vil du have et andet og tredje valg.

Forskning Dine købs muligheder nu

Apple og dets amerikanske luftfartsselskaber har lavet nogle store ændringer foran iPhone 6s udgivelsesdato. For eksempel sælger Apple ikke længere AT & T iPhone på kontrakt. Du vil heller ikke være i stand til at købe Verizon iPhone 6s on-kontrakt via Verizon selv. Få kendskab til disse ændringer, og andre, før lørdag.

Du kan købe AppleCare senere

AppleCare er Apples garantiservice, og det er noget, du sandsynligvis vil se på både før og efter iPhone 6s forudbestillingsdato. Når det er sagt, behøver du ikke købe det, når du køber iPhone 6s eller iPhone 6s Plus og forsøger at håndtere det på lørdag, kan du sænke dig.

Du skal have et 30-dages vindue for at købe tjenesten, hvilket betyder, at du kan omgå muligheden på lørdag aften.

Hvis du er ubeslutsom eller ikke har gjort nogen undersøgelse, føler du ikke noget tryk for at tilføje det til din indkøbsvogn, når du køber iPhone 6s.

Mør ikke rundt med tilbehør

Og endelig lad ikke iPhone 6s tilbehør distrahere dig fra din forudbestilling.IPhone pre-order handler om præcision og hastighed, især hvis du går efter en meget specifik model. Hvis du ikke handler hurtigt og får en ordre ind, skal du måske vente i flere uger til lager for at komme tilbage.

Undersøgelse af iPhone 6s tilbehør på forudbestillingsdagen vil kun bremse dig ned.iPhone 6s tilbehør går ikke overalt, og du vil kunne købe dem efter ønske. Apple og dets transportpartnere vil sandsynligvis forsøge at lokke dig. Lad det ikke ske, i hvert fald ikke ved midnat på lørdag.

iPhone 6s vs iPhone 6: Hvad er nyt

3D Touch DisplayDen nye 3D Touch-skærm på iPhone 6s og iPhone 6s Plus giver en overflod af funktioner, hvoraf nogle vil bryde ud i sektioner.

Kort sagt er den nye iPhone 6s display den samme størrelse og opløsning som iPhone 6-skærmen, men det kan nu fortælle forskellen mellem et tryk, en tryk og en dybere tryk. Dette giver brugerne mulighed for at ringe til sekundære handlinger i mange apps og på startskærmen såvel som i spil.

Videoen ovenfor viser den nye 3D Touch-skærm på iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Selv om iPhone 6s display ser meget ud som iPhone 6 og begge telefoner kører iOS 9, kan du ikke bruge disse nye funktioner på den gamle iPhone, fordi teknologien ikke er der.

3D Touch-display handlinger fungerer på startskærmen, i Apples apps og i tredjeparts apps.