10 ting at vide om iPhone 6s Plus iOS 9.0.2 Update - Artikler

10 ting at vide om iPhone 6s Plus iOS 9.0.2 Update

IPhone 6s Plus er næsten en måned gammel, og vi er allerede på den anden opdatering til brugere, og det er en vigtig for mange brugere at installere. Selv små opgraderinger som iOS 9.0.2-opdateringen kræver opmærksomhed fra brugere, før de klikker på installeringsknappen, og vi er her med hvad du behøver at vide om iPhone 6s Plus iOS 9.0.2-opdateringen.

Apple udgav iPhone 6s Plus den 25. september, og når brugerne åbnede kassen blev de bedt om at installere iOS 9.0.1. Nuværende ejere og brugere, der køber en iPhone 6s Plus i oktober, ser iOS 9.0.2-opgraderingsindstillingen, når de unboxes eller bruger den nye iPhone.

IOS 9.0.2 opdateringen er ikke begrænset til iPhone 6s Plus, men efter brug af denne nye software på Rose Gold iPhone 6s Plus i sidste uge er det tid til at dele vores erfaringer med softwaren og andre vigtige detaljer, som brugerne har brug for kende til.

Vi har allerede identificeret nogle iOS 9.0.2-problemer, som brugerne bør være opmærksomme på, og der er vigtige rettelser i iOS 9.0.2-opdateringen. Mens opdateringer kan påvirke iPhone's overordnede ydeevne, er oddsene meget små, at en opdatering så hurtigt efter udgivelsen vil påvirke din ydeevne.

[contextly_sidebar id = "X4IT4HUkVcCPVxCOyVDHZBLpB5ZRChyf"]

Når det er sagt, kan vi dele vores indtryk, detaljer og anmeldelser af små opdateringer som dette med et specifikt kig på, hvordan opdateringerne håndterer en bestemt enhed.

Da vi deler vigtige oplysninger om opdateringen af ​​iOS 9.0.2, glæder vi os også til opdateringen af ​​iOS 9.1, som skal ankomme i slutningen af ​​oktober eller begyndelsen af ​​november. Vi vil også fange dig senest på en iPhone 6s Plus jailbreak.

iPhone 6s Plus iOS 9.0.2 PerformanceHvor godt virker opdateringen til iPhone 6s Plus iOS 9.0.2? Det er lige så hurtigt og lydhørt som iPhone 6s Plus var, da vi tog det ud af kassen i september.

Ud over hastigheden er iPhone 6s Plus batterilevetid, tilslutning og overordnet brug helt op til de standarder, vi har for en ny telefon.

Der er certianly nogle apps, der har brug for iOS 9 opdateringer, herunder Chamberlain MyQ WiFi garageportåbneren, der skubber meddelelsestider sent, men for det meste er iPhone 6s Plus iOS 9.0.2-præstation solid.

Brugere, der søger mere information, kan tjekke Apple Diskussionsfora og sociale medier.