iOS 12 Udgivelse: 5 grunde til at blive spændt og 2 ikke til - Artikler

iOS 12 Udgivelse: 5 grunde til at blive spændt og 2 ikke til

Med den første iOS 12 opdatering i horisonten ønsker vi at tage dig gennem nogle af de mest og mindst spændende ting at vide om Apples nye operativsystem.

Apple har officielt en ny iOS-opdatering i rørledningen til iPhone, iPad og iPod touch. IOS 11.4-opdateringen, virksomhedens fjerde milepæl iOS 11-opgradering, er i øjeblikket i beta forud for en ukendt udgivelsesdato.

Betastesterne tester for øjeblikket den fjerde iOS 11.4 beta, hvilket betyder, at en udgivelse er tættere på, og nogle mener, at det kunne finde sted i og omkring Apples annonceringer i WWDC 2018 i begyndelsen af ​​juni. Hvis det sker, vil iOS 11.4 sandsynligvis blive tilsluttet af en anden version af iOS.

Ifølge flere rapporter er Apple forudsigeligt hårdt på arbejde med iOS 11's efterfølger, der er passende benævnt iOS 12. IOS 12-opdateringen er ikke officiel, men lækager har skitseret flere potentielle ændringer, der kommer til Apples mobilenheder senere i år.

Mens nogle iOS 12-funktioner angiveligt er blevet skubbet tilbage i 2019, skal den næste version af iOS komme med en solid liste over funktioner, forbedringer, rettelser og patches. Der er også en god chance, at du vil kunne prøve mange af disse ændringer i den nærmeste fremtid.

Med det for øje ønsker vi at gå igennem de mest spændende iOS 12 rygter og lækager hidtil. Vi vil også gerne tage dig gennem et par ting, der potentielt skuffer nogle af jer.

iOS 12 Beta kommer sandsynligvis snart


Lad os starte med nogle lavt hængende frugt.

Måske er det mest spændende ved iOS 12-udgivelsen, at det kun er et par korte uger væk.

Apple taler ikke om iOS 12 eller en ny version af macOS endnu, men du kan forvente, at firmaet skitserer ny software på scenen under dets WWDC 2018 keynote til udviklere (og alle andre) den 4. juni i San Jose, Californien.

Virksomheden har brugt denne platform til at skitsere tidligere versioner af iOS (herunder iOS 10 og iOS 11), så vi forventer, at iOS 12 skal lave sin efterlængte debut i begyndelsen af ​​juni.

Du kan forvente at se Apples ledere fremhæve mange af de ændringer, der kommer med sit næste operativsystem. Det vil sandsynligvis ikke afsløre dem alle, og der er altid en chance for nogle (hostemeddelelser i iCloud hoste) blive forsinket ud over den endelige udgivelse i efteråret.

Du kan også forvente, at Apple frigiver en iOS 12 beta til udviklere kort efter afslutningen af ​​keynote den 4. juni. Den offentlige iOS 12 beta for dem, der er indskrevet i Apple Beta-programmet, vil sandsynligvis komme et par uger senere.

Der er også en chance, Apple annoncerer ny hardware på scenen under WWDC 2018.

Forvent ikke, at iPhone 11 kommer til at se ud, men vi kunne se firmaet debutere den lange rumored iPhone SE 2.

En ny iPad Pro er også rygtet i 2018, men rapporter tyder på, at det kunne komme senere på året, måske sammen med det nye flagskibs iPhones i efteråret.

iOS 12 vil næsten helt sikkert være en af ​​stjernerne på showet, og de af jer, der ønsker at komme ud af iOS 11, burde kunne gøre det om nogle få korte uger.