iOS 12.3: 5 ting at forvente og 4 ting ikke til - Artikler

iOS 12.3: 5 ting at forvente og 4 ting ikke til

Apples kommende opdatering af iOS 12.3 er en milepælsopgradering, hvilket betyder, at det er langt mere spændende end din standard iOS-udgave. Vi har fået en masse spørgsmål om softwaren og i dag ønsker vi at hjælpe dig med at sætte de rigtige forventninger, når vi skubber igennem april.

Apple bekræftede først iOS 12.3 opdateringen tilbage i slutningen af ​​marts, da den dumpede opgraderingen til dens beta-programmer til testning.

IOS 12.3 betaen er stadig igangværende, og udviklere og offentligheden fortsætter med at kaste og producere softwaren til fejl og præstationsproblemer forud for dens forventede udgivelse.

iOS 12.3 ser ud til at den bliver mindre end opdateringen af ​​iOS 12.2. Ændringsloggen er ikke officielt endnu, men vi ved ganske lidt om iOS 12.3's funktioner, problemer, rettelser og ydeevne takket være betaen.

Med udgivelsen i horisonten ønsker vi at tage dig igennem alt, hvad du kan forvente af Apple og iOS 12.3-udgivelsen.

Forvent ikke en iOS 12.2.1-opdatering

iOS 12.2 patched op nogle irriterende fejl, men det bragte nogle problemer af sig selv. Listen over iOS 12.2-problemer fortsætter med at vokse, da vi skubber længere væk fra udgivelsesdatoen.

Vi har talt med mange brugere, der kæmper med tabte opkald, dårlig batterilevetid, UI-lag og forskellige andre problemer, og mange af dem håber på en hurtig iOS 12.2.1 fejlopdateringsopdatering, før udgivelsen af ​​iOS 12.2.

Alt er muligt, men vi forventer ikke en overraskelse iOS 12.2.1 opdatering på dette tidspunkt.Disse dage har Apple tendens til at sætte opdateringer i beta, før det frigiver dem til offentligheden. Der er undtagelser, iOS 12.1.4 er et godt eksempel, men de fleste opgraderinger, selv små bugfixere, laver normalt en beta i processen.

Der er problemer med iOS 12.2, men vi har ikke hørt om udbredte problemer, der påvirker millioner af telefoner, og det er typisk, hvad der tvinger Apples hånd. I de fleste tilfælde tager virksomheden sin tid.

iOS 12.3 vil sandsynligvis være den næste version af iOS 12.

Forvent mere iOS 12,3 Betas

Tidligere i ugen skubber Apple den anden iOS 12.3 beta til udviklere og dem i det gratis Beta Program. iOS 12,3 beta ankom to uger efter den første iOS 12.3 beta.

Udgivelsen blev forskudt med udviklere at få det først efterfulgt af dem i Beta-programmet en dag senere. Dette er vigtigt at bemærke.

I starten går vi typisk til en ny beta hver anden uge. Da det gør fremskridt, frigiver Apple normalt en ny beta hver uge. Når det sker, ser vi normalt udvikleren og de offentlige betas ankommer samme dag. Vi er i øjeblikket i det tidligere stadium, hvilket betyder, at du kan forvente flere beta udgivelser.

På dette tidspunkt forventer vi, at Apple frigiver tre til fire flere iOS 12.3-betas, inden den skubber den endelige version til millioner af brugere verden over.

Forvent iOS 12.3 Release i maj

iOS 12.3 er en milepælsopgradering, så iPhone, iPad og iPod touch-brugere vil vide, hvornår opdateringen ruller ud for deres enhed. Apple har ikke bekræftet iOS 12.3-udgivelsesdatoen, men vi har en ret god læsning i opdateringsens frigivelsesvindue.

Ved den 26. marts lanceringsbegivenhed sagde Apple, at det ville udrulle en softwareopdatering med opgraderinger til Apple TV-applikationen i maj. Det gav ikke en bestemt dato.

Disse opgraderinger er i øjeblikket ombord på iOS 12.3 beta, hvilket betyder, at det sandsynligvis kommer frem en gang næste måned.

Forvent ikke et iOS 12.3 Release Date Announcement

Apple har ikke bekræftet en bestemt iOS 12.3-udgivelsesdato, og vi vil nok ikke få en i forvejen.

Den eneste gang, vi får iOS-udgivelsesdatoer forud for tiden, er, når Apple bekræfter dem ved pressebegivenheder. Apples næste store mediebegivenhed vil sandsynligvis være WWDC 2019-keynote i begyndelsen af ​​juni, hvilket betyder, at vi sandsynligvis vil være i mørket, da vi skubber ind i maj.

Forvent ikke at se det lige klokken 10:00 Pacific

På nuværende tidspunkt ved du sikkert, at Apple udgiver iOS-opdateringen i og omkring 10:00 Pacific. Du kan forvente det samme fra iOS 12.3, men tag ikke panik, hvis du ikke ser det klokken 10:00 eller 10:01 skarpt.Det plejede at være, at opdateringen ville rulle ud til alle på én gang. Dette plejede at forårsage en lang række problemer, da Apples servere blev rammet af anmodninger.

Disse dage er udgivelsen lidt mere forskudt, og ofte ser vi opdateringer dukker op 10 til 15 minutter efter 10 AM Pacific-mærket.

Forvent en stor iOS 12.3 Download

I betragtning af den statur, forventer vi, at opdateringen af ​​iOS 12.3 skal kræve en forholdsvis høj download for alle kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller.

Vi kender ikke den nøjagtige størrelse, før firmaet frigiver den endelige version, men Gold Master / Final iOS 12.3 beta giver dig en ide.

Når det er sagt, kan du forvente, at downloadet bliver større end din standard iOS-udgave. Dette er vigtigt at huske på, når vi nærmer os udgivelsesdatoen.

Det betyder at du måske støder på lange downloadtider på udgivelsesdagen, da tonsvis af brugere slæber Apples servere med anmodninger. Det betyder også, at nogle af jer måske skal midlertidigt slette filer for at gøre plads til iOS 12.3. Hvis din enheds opbevaring nærmer dig tærskelværdien, skal du tænke på at gøre nogle oprydninger forud for tiden.

Den nøjagtige størrelse af din iOS 12.3-opdatering afhænger af din enhed og den version af iOS, du kører i øjeblikket. Hvis du allerede kører iOS 12.2, kan du se den mindste download størrelse.

Hvis du er på en ældre version af iOS 12, eller hvis du stadig kører iOS 11, vil du støde på en større download på grund af de opdateringer, du hoppede over.

Forvent fejl og ydeevne problemer

Apples gør sit bedste for at genvinde kundernes tillid efter den katastrofale iOS 11 release. IOS 12-opdateringen har udført beundringsværdigt på de fleste af vores enheder, og selskabets faste fejl er rettidigt.

Når det er sagt, har iOS 12 stadig sin retfærdige andel af problemer, og vi forventer, at problemerne også bliver berørt af opdateringen af ​​iOS 12.3.IOS 12.3 beta har allerede fået en masse potentielle problemer, men problemer lurer i den nyeste beta. Nogle af disse vil sandsynligvis overføre til den endelige version.

Listen over iOS 12.3-problemer vil også indeholde almindelige problemer, herunder alvorlig batteridræn, lag, nedbrud, problemer med forbindelse og problemer med apps fra første og tredjepart.

Der er ingen måde at forudsige iOS 12.3's ydeevne på din enhed, så nu ville det være en god tid at blive bekendt med de mest almindelige iOS-problemer og rettelser.

Forvent nye versioner af macOS, watchOS og tvOS

Se efter, at Apple udbreder nye versioner af macOS, watchOS og tvOS samtidig med iOS 12.3.

Apple og dets hær af beta-testere tester for tiden macOS Mojave 10.14.5, watchOS 5.2.1 og tvOS 12.3. Disse opdateringer vil medføre forbedringer til Mac, Apple Watch og Apple TV.

Virksomheden har ikke bekræftet udgivelsesdatoer for nogen af ​​disse softwareopgraderinger, men de vil ankomme sammen med iOS 12.3.

Forvent ikke en iOS 12.3 Jailbreak

Det har været ret stille på jailbreak fronten og en iOS 12 jailbreak er stadig MIA, da vi skubber dybere ind i året.

Interessen for jailbreaks er faldet gennem årene, men mange mennesker vil stadig jailbreak deres enheder, og mange håber på en iOS 12 jailbreak i 2019.

Alt kan ske, men på dette tidspunkt forventer vi ikke en iOS 12.3 jailbreak når som helst snart. Hvis vi er heldige, vil jailbreak-udviklere frigive noget til ældre versioner af iOS 12, men selv disse odds er slanke på dette tidspunkt.

IOS 12.3 Udgivelsesdato: Tips og tricks

Forbered dig på iOS 12.3 Release Date


IOS 12.3-udgivelsesdatoen er formentlig uger væk, men nogle af jer ønsker måske at komme i gang.

Brug denne gang til at rydde oplagringen på din enhed. Gå ind i enhedens opbevaring og slet filerne (fotos, apps osv.), Du ikke længere har brug for. Rengøring af din enhed kan også forbedre din enheds ydeevne, og det hjælper med at gøre plads til iOS 12.3-download.

Du skal også begynde at sikkerhedskopiere de data, du gemmer på din enhed / enheder. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, vil du gerne grave i vores guider, der dækker iCloud-sikkerhedskopier og iTunes-sikkerhedskopier. Data tab problemer er temmelig sjældne, men der er altid en chance noget går tabt i shuffle som du overgang til en ny version af iOS.

Hvis du flytter fra en nyere version af iOS 12, vil iOS 12.3 sandsynligvis ikke logge dig ud af dine apps og tjenester. Når det er sagt, anbefaler vi, at du har din Apple ID / iCloud / tredjeparts app login oplysninger praktisk, bare hvis det er tilfældet.

Dette kan virke kedeligt, men et lille prep-arbejde hjælper dig med at undgå problemer før, på og efter iOS 12.3-udgivelsesdatoen.