HTC Android 7.0 Nougat Update Release detaljer - Artikler

HTC Android 7.0 Nougat Update Release detaljer

Google udgav Android 7.0 Nougat tilbage i august efterfulgt af Android 7.1.1 i december. Nu spekulerer smartphone-ejere, når de får Nougat. HTC har været et af de bedste med hensyn til at holde brugerne informeret. Med det i tankerne, her er hvad vi ved om kommende HTC Android Nougat opdateringer. Inklusive bærerversioner af HTC 10, den ulåste A9 og mere.

I flere måneder har mange Nexus-ejere testet og nydt Android Nougat. Det er fyldt med mange nye funktioner, forbedret batterilevetid, multi-vindue og meget mere. Alle ting, som HTC ejere skulle ønske. Teknisk er vi nu på Android 7.1.1 Nougat, som har yderligere funktioner og store rettelser. Derudover er Android 7.1.2 i en begrænset beta.

Læs: Android 6.0 vs Android 7.0 Nougat: Hvad er nyt indtil videre

Android N beta sluttede i august og kom hurtigt til mange. Vi har siden set betas, udvikler forhåndsvisninger og to opdateringer. HTC lovede opdateringer inden for 90 dage, som var inden udgangen af ​​2016. De ramte deres mærke for ulåste enheder, og nu bevæger de sig til transportørmodeller i USA, da 2017 bevæger sig fremad.Populære smartphones fra alle større producenter vil se en opdatering til Android 7.0 Nougat i den nærmeste fremtid. Eller Android 7.1 Nougat. HTC var først til at offentliggøre meddelelser, men LG og Motorola sendte først opdateringer ud.

I en overraskende bevægelse i løbet af sommeren 2016 efter nogle Google-meddelelser bekræftede HTC tre vigtige HTC Android N-softwareopdateringer er undervejs. Mens kun tre telefoner blev nævnt, kan vi forvente, at vi mere sandsynligvis får den samme nye software. Nu hvor Android 7.0 Nougat er officiel og er blevet frigivet, har de delet flere detaljer.

HTC Android 7.0 Nougat opdateringer

Vi har i et stykke tid kendt, at HTC arbejder hårdt på opdateringer. Udgivelsesdatoen har dog været et mysterium. Og mens vi stadig forventer HTC One M9 og HTC 10 at få det, var ulåste modeller først ope.

Den 5. december blev dagen Android 7.1.1 udgivet, HTC bekræftede One M9-opdateringen. Starter med den ulåste udgave. Derefter vil transportmodellerne få den samme engang i 2017. Og nu begynder de at rulle ud.

Android Nougat begynder at rulle ud til den ulåste # HTCOneM9, der starter sent i aften. Carrier varianter at følge tidligt næste år. pic.twitter.com/O5YP1l2Mdp

- HTC USA (@HTCUSA) 5. december 2016

Ovenfor er en tweet fra HTC USA den 5. december. Bekræfter Nougat startede, og vil fortsætte til 2017. Det er den eneste enhed, der nævnes på dette tidspunkt.

Opdatering: De med en HTC 10 på T-Mobile burde være glade for, at Android 7.0 Nougat rullede ud den 5. januar. Andre luftfartsselskaber bør følge snart, så andre telefoner.Den første HTC Android 7.0 Nougat opdatering var den ulåste HTC 10 den 25. november. Så låste HTC One M9 udvikleren udgave. Nu begynder vi at se bevægelse på HTC 10 fra transportører.Hvad med HTC A9? Nå, ulåste modeller skal modtage det fra 16. januar.

HTC One A9 ulåste ejere! Vi har modtaget teknisk godkendelse på Nougat OS opdateringen, og OTA vil begynde i aften!

- Mo Versi (@moversi) 16. januar 2017

Nu da disse opdateringer er færdige, går virksomheden videre til andre i USA og rundt om i verden. Faktisk er denne uge HTC 10 Nougat opdateringen ankommer i Storbritannien, ifølge HTC. Selv om det for nylig var forsinket. HTC One M9 Android 7.0 Nougat opdateringen rammer også udvalgte enheder. Selvom der ikke er foretaget nogen operatørspecifikke meddelelser.

Android Nougat for # HTCOneM9 er nu også live @htc @HTCelevate @LlabTooFeR pic.twitter.com/idfWvfGSw4

- Robert John Virrey (@rjvirrey) 24. januar 2017

Opdatering: Fra 2. februar har vi flere gode nyheder for HTC-ejere, der venter på Nougat. Virksomhederne ejer Gram Wheeler annoncerede en masse opdateringer på Twitter, fremtidige planer og endda nogle forsinkelser i Europa.

Spændt på at dele den Nougat vil blive rullet ud i dag til HTC One M9-enheder i fastlandet Europa, Tyrkiet og Sydafrika.

- Graham Wheeler (@wheelergd) 2. februar 2017

Europa, Tyrkiet og Sydafrika får nu Nougat på HTC One M9, og flere lande får det i de kommende dage. Sandsynligvis tidligt næste uge.

Flere lande at følge i løbet af de kommende dage.

- Graham Wheeler (@wheelergd) 2. februar 2017

Nu er alt, hvad vi har brug for, resten af ​​HTC 10 og HTC One M9-enheder i USA for at få opdateringer. Til sidst vil HTC One M8 også medtages. Til sidst, mens HTC ramte deres 90-dages vindue og skubbet opdateringer inden 2016, kom tæt på. De nåede næppe det mål. De fleste brugere med transportmodeller venter stadig, og vi er allerede i februar måned.

HTC kunne frigive Android 6.0 Marshmallow inden for tre måneder sidste år, men kun for udvalgte regioner uden for USA og ulåste modeller. De fleste amerikanske luftfartsselskaber endte med at vente omkring fem måneder, med februar og marts var den egentlige ankomst. Det ser ud til, at HTC er lidt forud for den tidsplan for Android Nougat, men ikke for meget. Vi holder øje med yderligere informationer.

Hvad er nyt i Android Nougat

Vores link øverst på siden er et dybtgående blik på Android 6.0.1 Marshmallow vs Android 7.0 Nougat, og alt, hvad der er nyt og anderledes med sammenligningsbilleder. Det går over mange af de vigtigste ændringer, så start der.

Som en hurtig genoptagelse leverer HTC Android 7.0-opdateringen forbedret ydeevne, bedre batterilevetid med "Doze" -funktioner, multitasking på skærmen, den nylige apps-knap fungerer som ALT + TAB og skifter mellem de sidst anvendte apps og meget mere. Google har over 50 store ændringer i Android N. Ligesom hurtigere appinstallationer, som også er mindre, en ny JIT-compiler, forbedret grafik og ydeevne med Vulkan API, opdaterede meddelelser med hurtig svar fra rullemenuen, tilpassede hurtigindstillingsfliser og så meget mere. Alt dette og mere vil fuldføre HTCs softwareopgraderinger.En stor tilføjelse, der blev annonceret tilbage på Google IO, var "Android Instant Apps", som gør det muligt for Android at installere små bit af en app (sig fra et søgeresultat eller et weblink) og tillade engangsbrugsapplikationer. Ingen installation af en app og start over. Android tilføjer blot, hvad det har brug for i det øjeblik, bruger appen og fjerner disse dele, og vi er færdige.

For ikke at nævne ting som en bedre og forbedret Google Now eller Søgning ved hjælp af Google Assistant med maskinindlæring, nummerblokering og opkaldsscreening. Det er bare en kort liste over mange ændringer. Mange er bag kulisserne.

Selvfølgelig vil det meste komme med HTC Sense UI over toppen, med tilføjelser som HTC Blinkfeed og andre små tweaks, som hver fabrikant tilføjer. Samsung har TouchWiz, HTC bruger Sense UI, og LG har også deres egen grænseflade over lager Android. Ikke alle nye funktioner vil blive implementeret, andre vil blive ændret, men dette er en stor og spændende opdatering til Android til alle enheder.

HTC Android 7.1.1 Nougat Release Date

Fra nu af er det alt for tidligt at spekulere eksternt på udgivelsesdatoer for andre operatører og HTC-enheder. Vi ved det heller ikke, hvornår de opdaterer til Android 7.1.1 Nougat. Det er den seneste udgivelse lige fra Google. Lige nu er Android 7.0, hvad der leveres. Faktisk kunne vi se de fleste producenter, herunder HTC, springe ret til Android 7.1.2 Nougat i de næste 2-4 måneder.

Fra det, vi ser hidtil, har HTC opdateret udviklerudgaver, ulåste modeller og flytter nu til carrier-telefoner. Det betyder, at alle med en ny HTC-telefon bør forvente opdateringer i overskuelig fremtid.