Sådan ser du Microsoft Windows Phone 8 Event Live - Artikler

Sådan ser du Microsoft Windows Phone 8 Event Live

Mens Google's Android-begivenhed blev annulleret i dag på grund af orkanen Sandy, vil Microsofts Windows Phone 8-hændelse ikke støde på sådanne problemer, som det finder sted klokken 10 AM i San Francisco. Heldigvis for dem, der ønsker at se arrangementet, vil der være flere måder at gøre det på, og her fortæller vi dig, hvordan du ser live på Microsoft Windows Phone 8 live.

I dag vil det være en stor dag for Microsoft, da selskabet lige efter at have udgivet sin Microsoft Surface RT-tablet, vil levere oplysninger om sit nye mobile operativsystem, Windows Phone 8. Ved arrangementet bør vi ikke kun se Microsoft selve softwaren, men også give Windows Phone 8 en udgivelsesdato, noget som forbrugerne har ventet på i nogen tid.

Læs: Nokia annoncerer Lumia 822, overskrift til Verizon for $ 99.Vi forventer, at Windows Phone 8-producenterne annoncerer nogle konkrete udgivelsesdatoer engang, efter at Microsoft endelig har lavet Windows Phone 8-officielle, og indtil nu viser alle tegn på lanceringer i november.

Når det er sagt, er spændingen høj for dem, der er interesseret i Microsofts Windows Phone 8-operativsystem, og dagens meddelelser skal levere de fleste, om ikke alle de oplysninger, forbrugerne har ledt efter.

Og ligesom Apples iPad Mini-begivenhed, leverer Microsoft måder at se Windows Phone 8-arrangementet live. Sådan gør du det.

Se Windows Phone 8 Event Live in Video

Microsoft har givet to måder at se arrangementet live fra San Francisco. Den første bliver gennem sin egen hjemmeside. Webcast starter igen kl. 13.00 og 10.00 PST og kan findes via Microsofts Newsroom. Webcasten starter straks på det tidspunkt, og vi forestiller os, at arrangementet vil fortsætte i mindst en time, hvis ikke mere, da antallet af meddelelser Microsoft sandsynligvis har.Facebook er en måde at se live på Windows Phone 8.

De, der ikke ønsker at se meddelelsen via Microsofts webside, kan også se den via sin Facebook-side. Også det starter kl. 10.00 PST skarpt.

Begge metoder skal være hvor interesserede forbrugere vil henvende sig til at se arrangementet. Der kan forekomme uofficielle feeds, men for dem, der ønsker at få den bedste kvalitet, foreslår vi at gå gennem Microsoft selv.

Følg Windows Phone 8 Event Live Blogs

For dem, der ikke ønsker at sidde og se en video eller endda forlade den i baggrunden, vil der også være nogle live blogs derude, der vil løbe ned alle detaljerne i meddelelserne i dag.

To live blogs at tjekke ud omfatter WPCentral og The Verge, som vil give live dækning af arrangementet komplet med detaljer og billeder af selve arrangementet.

Selvfølgelig har vi også detaljeret dækning af meddelelserne, så vær sikker på at tjekke tilbage med Gotta Be Mobile kl. 10.00 PST og udover.