Sådan ser du Galaxy S7 Event Live Stream - Artikler

Sådan ser du Galaxy S7 Event Live Stream

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge lanceringsbegivenheden bliver streaming live på YouTube. Tillade spændte fans og potentielle købere at se Galaxy S7-meddelelsen på en smartphone, tablet eller computer. Her er detaljerne.

Samsung vil tage scenen søndag i Barcelona, ​​Spanien, foran Mobile World Congress til at annoncere den helt nye Galaxy S7 og en større Galaxy S7 Edge, og muligvis nogle tilbehør og et nyt Gear VR-kamera til at gå med dem.

Læs: Samsung Galaxy S7 Udgivelse: 10 ting at forvente

Samsungs årlige "Udpakket" begivenhed starter kl. 19:00 CET (spansk tid), som er klokken 10:00 og 1:00 PM ET. Brugere vil kunne indstille sig og se flagskibstelefonen afsløres og vises på scenen, høre om dens funktioner og muligvis endda en udgivelsesdato.Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge lancerings live stream er tilgængelig på YouTube, så du kan se på næsten enhver enhed, der forbinder til internettet.

Samsung har lige delet linket Udvidet 2016 live stream på YouTube, som du kan se nedenfor for at se Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge-arrangementet. Når arrangementet er live, kan du se en YouTube-video nedenfor eller gå til Samsung ved hjælp af dette link for at se hele showet.

https://www.youtube.com/watch?v=8R5HN6oWdC4

Alle tegn peger på en meget tidligere udgivelse end nogen anden Galaxy S udgivelse i de seneste år. Ligesom Galaxy Note 5, som blev annonceret og derefter udgivet to uger senere i august, afsløres Galaxy S7 i dag den 21. februar og frigives inden for 2-3 uger.

Lækager og rygter har foreslået en 3.-4. Marts udgivelse internationalt, og luftfartsselskaber i USA forventes at frigive telefonen omkring 11. marts. Da live streamen udfolder sig i dag opdateres vi med yderligere detaljer, forudbestillingsinformation, prissætning, tilbehør, udgivelsesdatoer og mere.

Vi forventer, at Samsung afslører en Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge med et meget ensartet overordnet look, feel og design som sidste år. Når det er sagt, vil telefonerne være kurvier med afrundede kanter på bagsiden, tyndere profil med et slankt design og en mindre kameraudstødning, samt andre små ændringer. I år vil Galaxy S7 Edge være større end den almindelige Galaxy S7, ikke den samme størrelse, og vil efter sigende have en 5,5-tommers Quad-HD-skærm og kurver på begge sider af skærmen.

Købere bør se et nyt og forbedret 12 megapixel kamera, større batterier til længere brug, hurtigere opladning, et trykfølsomt display svarende til Apples 3D Touch, muligvis en Iris (Eye) eller nethinden scanner for ekstra sikkerhed på toppen af ​​fingeraftrykslæseren, og masser af tilbehør. Se Galaxy S7 live stream-arrangementet ovenfor for alle detaljer, hold dig opdateret til GottaBeMobile for flere detaljer, og se vores lysbilledshow nedenfor for spændende detaljer om Galaxy S7.

7 Spændende Samsung Galaxy S7 Specs

Galaxy S7 / Edge Display


Som hvert år introducerede Samsung en endnu bedre skærm inden for sine nyeste og bedste smartphones. Samsung Galaxy S7 har den samme 5.1-tommers 2560 x 1440 Quad-HD S-AMOLED-skærm, og den vinder allerede udmærkelser.

Men en stor ændring i år er med Galaxy S7 Edge. Det er ikke lille, det er stort. I stedet for at frigive en buet kant-telefon, der er af samme størrelse, giver Samsung køberne et valg. Få den mindre Galaxy S7, eller få en 5,5-tommers Galaxy S7 Edge i sort, sølv eller guld. Det er ikke så stort som noten 5, men ikke så lille som Galaxy S6 eller Galaxy S7. En perfekt mellemplads.

Hidtil er vores tidlige tanker om Galaxy S7 yderst positive. Skærmen er fantastisk, skarp og lys. Køber du en?