Sådan bruges to Safari Tabs i Split View på iPad - Artikler

Sådan bruges to Safari Tabs i Split View på iPad

Hvis du vil multitask i Safari på din iPad, kan du bruge to Safari-faner side om side i Split View-tilstand.

En stor ny funktion, der blev introduceret i iOS 9, er Split View-tilstand, som giver dig mulighed for at bruge to apps på én gang og sætte dem side om side i et delt format, og dermed navnet på funktionen.

Split View-tilstanden i iOS 9 er kun tilgængelig på iPad mini 4, iPad Air 2 og iPad Pro, men du kan få funktionen på ældre iPads med en nifty jailbreak tweak, hvis du vil.

Split View giver dig i det væsentlige mulighed for at være mere produktiv på din tablet, så du kan bladre rundt i Safari og tage noter i Notes-appen på samme tid, eller du kan holde øje med din Twitter-feed, mens du får vist nogle artikler, der skal læses. Mulighederne er næsten uendelige.Mange brugere har imidlertid ønsket at kunne bruge to Safari-faner side om side i stedet for to forskellige apps, og vi kan nemt se, hvorfor en sådan funktion ville blive elsket. Mange brugere har flere faner åbne på deres computer og endda deres iPad, især hvis de laver nogle hardcore browsing, så evnen til at få et par faner på skærmen på én gang ville være yderst gavnligt.

Læs: 51 Nye iOS 9 Tips, tricks og skjulte funktioner

Heldigvis er der en iPad app, der kan gøre det muligt, og en jailbreak er ikke påkrævet.

Sådan bruges to Safari Tabs i Split View på iPad

Den pågældende app giver dig ikke nødvendigvis mulighed for at køre to sider af Safari side om side, og du skal heller ikke bruge Safari "faner", men appen har kun en web browser, der drives af Safari for at gøre det muligt .Appen hedder Sidefari, og det koster kun $ 0,99 i App Store, så der er en meget lav barrier-til-entry når det kommer til at bruge to Safari faner side om side på din iPad.

Hvis du vil bruge appen på din iPad og have Safari-faner side om side ved at bruge Split View, skal du blot følge disse enkle trin:

  • Når du har downloadet appen, skal du åbne Safari.
  • Aktivér Slide-Over ved at skubbe ind fra højre kant af skærmen. Dette vil medbringe en vinduesrude med tilgængelige apps, som du kan rulle lodret gennem.  • Vælg Sidefari for at åbne den i vinduet.
  • Tryk derefter på og hold den midterste divider nede for at trække den til midten af ​​skærmen. Dette giver dig mulighed for at begynde at bruge begge apps på samme tid.  • Derefter skal du blot indtaste et websted i URL-tekstboksen øverst i Sidefari. Du kan se to forskellige websteder på én gang på din iPad i Split View-tilstand.Husk, at Sidefari-appen registrerer de websteder og websider, du besøger inden for selve appen, ligesom Safari gør, så at slette din Safari-historie, vil ikke slette historien om websteder, du besøgte i Sidefari, og vice versa.

Det er også sandsynligvis ikke den nøjagtige løsning, du ledte efter, da du sandsynligvis vil kunne have to forekomster af Safari, der kører side om side, og derefter have mulighed for at skubbe en fane over til det andet Split View-vindue. Selvom det ville være rigtig cool, tillader Apple ikke dette, og Sidefari er den eneste måde at få det til at ske på en eller anden måde.

Men det er faktisk en temmelig god udførelse, og Sidefari er meget bedre end jeg (og måske andre) forventede. Det er en simpel app, der gør en ting godt, og det er virkelig nemt at bruge.

Forhåbentlig Apple gør Split View Safari-fanerne en rigtig god ting i en kommende version af iOS, men det virker godt for øjeblikket.

IOS 9 Update: 10 ting at vide efter to måneder

iPhone 6s iOS 9 Performance


Jeg har brugt opdateringen af ​​iOS 9 på flere iPhones og iPad, selvom jeg nok har brugt iPhone 6s iOS 9-opdatering mest. IPhone 6'erne er min daglige driver, og jeg har brugt en god tid med alle Apples iOS 9-opgraderinger.

For mig har iPhone 6s iOS 9.1 opdatering været den mest stabile udgivelse. Apps, der ikke opførte sig på ældre versioner af iOS 9, har slået sig ned. Jeg har ikke haft nogen problemer med min forbindelse. Batteriets levetid holder op. Min iPhone 6s er ekstremt hurtig. Og jeg har ikke kørt ind i nogen irriterende fejl eller problemer, der hæmmer min daglige rutine.

Hvis du ikke har flyttet op fra en af ​​de ældre versioner af iOS 9, ville det nu være en god tid at gøre det. Ydeevnen holder, og der er en god chance for at du vil arbejde mange af de nye emojier ind i dine meddelelser. Jeg ved, jeg har.

Hvis du føler dig lækker, så tag et kig på vores iOS 9 installations tips. De vil hjælpe dig med at forberede dig til download og installation.

For mere om iPhone 6s Plus iOS 9.1 opdateringen, gå videre til vores fulde anmeldelse.