Sådan bruger du Snapchat Bitmoji - Artikler

Sådan bruger du Snapchat Bitmoji

Den nye Snapchat-opdatering giver dig mulighed for at sætte Bitmoji i dine Snapchat-snaps. Du kan opgradere dine fotos og videoer i Snapchat ved hjælp af brugerdefinerede Bitmoji-klistermærker, og hvis dine Snapchat-venner også bruger Bitmoji, kan de bruge special FriendMoji. I marts 2017 tilføjede Snapchat mere Bitmoji support med en ny Snapchat widget til iPhone og iPad.

Vi viser dig hvordan du bruger Bitmoji i Snapchat, så du kan begynde at føje et personligt tryk til alle dine Snaps. Du kan også sende Bitmoji i Snapchat chats.

Læs: Hvad er Snapchat

Dine venner behøver ikke Bitmoji installeret, så du kan tilføje Bitmoji til Snapchat-fotos eller videoer, men de har brug for det installeret til FriendMoji.Lær at bruge Bitmoji i Snapchat.

Her er hvad du skal gøre for at sikre, at Bitmoji og Snapchat er BFF'er.

Download Snapchat & Bitmoji opdateringer

Du skal downloade den seneste Snapchat-opdatering og Bitmoji-opdateringen for at gøre dette arbejde. Du kan finde apps gratis i Google Play Butik eller iTunes. Hvis du har automatiske opdateringer tændt, kan du allerede have disse versioner.

Link dine Snapchat & Bitmoji-konti

Dette er det trin, hvor du kan komme i problemer. Du skal åbne Snapchat-appen og gå til Indstillinger.

Der skal du se en mulighed for at forbinde dine Snapchat-konti. Hvis du ser muligheden, kan du linke dine konti, og du vil være klar til at begynde at bruge Bitmoji i Snapchat.

Brug Bitmoji i SnapchatTryk på klistermærket i Snapchat.

Når kontiene er forbundet, kan du bruge Bitmoji i Snapchat-chat eller tilføje dem til dine Snaps.

For at tilføje en Bitmoji til et snap. Du skal først tage et snap. På skærmen, hvor du kan tilføje emoji og klistermærker til din Snap, skal du trykke på knappen Sticker.Tryk på en Bitmoji for at føje til din Snap.

Dette åbner en menu, der viser dig mange Bitmoji valg. Tryk på en, og du kan tilføje den til Snap.

Du kan tilføje flere Bitmoji til et snap og repositionere dem til en sjov eller sjov måde at spruce op på dine fotos.

Klem og zoom for at gøre Bitmoji-klistermærkerne større eller mindre i Snapchat. Du kan også rotere dem så de passer perfekt til Snap.

Sådan bruger du Snapchat Bitmoji Widget

Du kan bruge den nye Snapchat Bitmoji-widget på skærmen i dag til iPhone og til enhver skærm på Android. Retningslinjerne er forskellige for iPhone og Android, og du kan løbe ind i problemer, hvis du ikke har en Snapchat Best Friend, der bruger Bitmoji. Du er blevet advaret.Sådan bruger du Snapchat widget på iPhone.

På iPhone glider over til skærmen i dag. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger, og rul derefter for at finde Snapchat. Tryk på plus. Derefter kan du rulle tilbage til widgetsne for at flytte det, hvor du vil bruge de små skyderen muligheder til højre på skærmen.

På Android tryk og hold et vilkårligt sted på en tom del af skærmen. Tryk på Widgets, og find derefter Snapchat Widget. Vælg, hvis du vil vise en ven eller flere venner. Sæt widgeten på din startskærm. Tryk og hold for at ændre placeringen.

Snapchat Bedste venner er de venner, du snakker mest med. Du skal bruge Snapchat Bedste venner for at komme op og arbejde.

Bedste iPhone 6s Cases, Cover & Skins

Speck CandyShell Clear iPhone 6s Taske


Speck CandyShell Clear er den første klare iPhone 6s taske fra Speck, og den første klare sag fra firmaet generelt. Denne formstøbte, minimalistiske iPhone 6s-sag giver en anstændig mængde beskyttelse med en militær drop test 810G rating.

Speck forsikrer os om, at det klare tilfælde ikke bliver gul med brug som mange billige klare tilfælde. Den klare finish er perfekt til at vise din iPhone 6s farvevalg, mens du beskytter den.

Knapper flytter perfekt og er nemme at finde ved berøring, og der er en forhøjet forside for at holde iPhone 6s displayet af hårde overflader.

$ 34,95 ved Speck