Sådan bruges "Hey Siri" på iPhone uden at blive plugget ind - Artikler

Sådan bruges "Hey Siri" på iPhone uden at blive plugget ind

En funktion, der blev introduceret i iOS 8, var "Hey Siri", som giver brugerne mulighed for at aktivere Siri ved at sige sætningen uden endda at røre ved deres iPhone, lige så længe enheden blev tilsluttet en strømkilde. Men her er nogle tricks for at få "Hey Siri" til at fungere, uden at din iPhone skal tilsluttes.

IOS 8 blev udgivet sidste år i september sammen med lanceringen af ​​iPhone 6. En af de store nye funktioner i iOS 8 var evnen til at bruge Siri uden at røre ved din iPhone. Alt du skal gøre er at sige "Hey Siri" og så sige en kommando. Der er ingen grund til at holde hjemme-knappen nede for at kunne bruge Siri.

Selvfølgelig virker dette kun, når du har din iPhone tilsluttet en strømkilde, uanset om det ville være på din computer eller på en almindelig stikkontakt. Dette skyldes, at hvis Siri altid lytter, kan det reducere batteriets levetid kraftigt. Derfor kræver Apple, at din iPhone skal være tilsluttet, når du vil bruge Hey Siri.

Der er dog et par tricks, som du kan bruge, der kan aktivere Hey Siri-funktionen uden at være faktisk tilsluttet en strømkilde. De er måske ikke de mest bekvemme metoder, men de arbejder sikkert.

Forlader Siri Open

Et rigtig let trick for at give Hey Siri mulighed for at blive tilsluttet en strømkilde, forlader i grunden Siri åben, når du har lavet en initial anmodning / kommando.For at gøre dette skal du blot åbne Siri ved at holde på Home-knappen og sige en kommando. Efter Siri giver dig et svar og har stoppet aktivt at lytte, lad den stå åben, og du kan så sige "Hey Siri", som hun vil svare på. Derfra kan du sige en kommando eller foretage en anmodning.

Siri vil fortsætte med at lytte og svare på "Hey Siri" så længe du forlader Siri åbent. Når du lukker ud af Siri, skal du manuelt åbne den igen, sige en indledende kommando, vent på hende at svare, og start derefter igen med Hey Siri.

Brug af et batteri etui

Da Hey Siri kræver at være tilsluttet en strømkilde, kan du bruge et batterikasse til at komme forbi dette krav på en måde. Når din batteridåse oplader din iPhone, vil det tro at enheden er tilsluttet en strømkilde (det er teknisk set). Det betyder at du kan bruge Hey Siri.Mens din iPhone er teknisk tilsluttet strøm, er du ikke bundet til en stikkontakt eller din computer, og du kan strejfe gratis ved hjælp af Hey Siri. Den eneste ulempe er, at du har brug for et batteri etui for at få dette særlige trick til at arbejde. Batteri tilfælde er ikke særlig billige, da de starter omkring $ 80 eller deromkring.

Incipio's OffGRID Express batteri taske er en af ​​de bedste, vi har testet, og den er prissat til $ 80.

Jailbreaking Din iPhone

Hvis din iPhone er jailbroken, er processen lidt lettere for at aktivere Hey Siri uden at tilslutte din enhed. En iOS 8 Cydia tweak kaldet UntetheredHeySiri muliggør stemmeaktivering med eller uden at din iPhone er tilsluttet.Dette er måske en af ​​de største jailbreak tweaks for Siri, som vi har set, i betragtning af, hvordan ikke alle brugere konstant har deres iPhones eller iPads plugget ind, så at kunne bruge Hey Siri til enhver tid er en fantastisk funktion at have, især hvis det er noget, der let kan aktiveres med en jailbreak tweak.