Sådan bruges Black Ops 3 Nuketown påskeæg - Artikler

Sådan bruges Black Ops 3 Nuketown påskeæg

Der er flere Call of Duty: Black Ops 3 Nuketown påskeæg, der kan ændre, hvordan du spiller kortet. Denne vejledning viser dig, hvordan du bruger Black Ops 3 Nuketown påskeæg.

Et nyt Nuk3town påskeæg optrådte i april 2016. Hvis du selv spørger: "Hvorfor er der et stort skib på Nuketown?" Svaret er, at det handler om Call of Duty: Uendelig Warfare - COD 2016-spillet.

Vi ved allerede om tre Nuk3town påskeæg i den særlige Call of Duty: Black Ops 3-versionen af ​​kortet, og der kan være flere tilgængelige, men så langt er det alt, hvad spillere har opdaget.Et stort skib på Nuk3town i Call of Duty: Black Ops 3 er en teaser for Call of Duty: Uendelig Warfare.

For at bruge dette Nuketown påskeæg skal du bare afslutte et spil på Nuketown, hvilket er lettere takket være en Nuk3town bonusspilningsliste.

Resten af ​​Nuketown påskeæg udføres bedst offline. da du skal færdiggøre dem på et bestemt tidspunkt.

Du skal handle hurtigt på kortet for at komme i gang, og du kan få brug for hjælp til at aktivere dette, da der er en timer, der starter, og du har kun to minutter til at fuldføre udfordringerne.Sådan bruger du Call of Duty: Black Ops 3 Nuketown påskeæg.

Hidtil har Call of Duty: Black Ops 3 Nuketown påskeæg alle involveret mannequins, der er spredt over hele kortet.

Sådan bruges Black Ops 3 Zombie Nuketown påskeæg

Den første Black OPs 3 Nuketown påskeæg gør alle mannequins til zombier. Du skal skyde alle hovedene ud af zombierne på under to minutter. Det er alt der er til det. Husk på, at dette kan være svært at opnå i et rigtigt spil, da du ender med at kæmpe mod fjenden også.

Når du er færdig med dette, vil zombiemannequins løbe og angribe dig. Hvis du dør, kan du komme tilbage og tage zombierne igen.

Der er ingen rigtige point for at tage ud zombier, men det er en sjov spiltilstand at prøve.

Sådan bruges fryse ramme Black Ops 3 Nuketown Easter Egg

Det andet Black Ops 3 Nuk3town påskeæg går af nogle få navne, men det drejer sig grundlæggende om mankequins i statuer, der kun bevæger sig, når man ikke ser.

Disse ligner spøgelserne i Mario Bros. og til de grædende engle i Dr. Who. Det er koldt, lidt freaky og nemt at gøre.

I de første to minutter af kortet skal du gå igennem og skyde alle armene ud af mannequins.

Du vil sandsynligvis have brug for hjælp til at få dette til at fungere, da der er mange mannequins at håndtere. Når du ikke ser, vil de løbe mod dig, slå dig og dræbe dig.

Sådan bruges Double Up Black Ops 3 Nuketown Easter Egg

Hvis du skyder alle hoveder og arme af mannequins i Nuk3town på Black Ops 3, kan du starte en skør kombination af de to foregående Nuk3town påskeæg.

Du vil skyde hovedet og armene ud af alle mannequins, mens du går, og så sørg for at du skyder armene og hovedet så tæt på hinanden som muligt.

Zombie mannequins vil jage dig, men det er en underlig kombination af de første to Nuk3town påskeæg.

Vi forventer, at der vil være andre Black Ops 3 Nuketown påskeæg, men for øjeblikket er der kun tre muligheder.

Black Ops 3 tips til travle mennesker

Call of Duty: Black Ops 3 Tips til Level Up Hurtigere


Selvom du ikke sliber, skal du bruge disse Call of Duty: Black Ops 3 tips til at levelere hurtigere, hvis du vil låse op de sjove våben, vedhæftede filer og frynsegoder, der hjælper dig med at blive en bedre spiller.

Tjek denne vejledning med Black Ops 3 tips til at levelere hurtigere og tjene mere XP. For at rangere hurtigere i Black Ops 3 skal du tjene mere XP. Videoen nedenfor fokuserer på, hvordan du kan tjene XP hurtigere i Black Ops 3.

Udover at vælge den rigtige spiltilstand skal du fokusere på Black Ops 3 udfordringer, der giver dig mulighed for at tjene ekstra XP.

Du kan rangere din spiller, men du kan også rangere dine våben. Find de rigtige udfordringer og skift dine våben, mens du spiller for at tjene mere XP.

Konsensus i år er, at den bedste Black Ops 3 spiltilstand for at rangere hurtigt ind er Kill Confirmed. i denne tilstand tjener du 150XP til at dræbe og afhente hundetiketterne tilbage efter killingen. Spil denne spiltilstand med det fokus, og du vil niveauere hurtigere.