Sådan bruges ethvert urbånd med Apple Watch - Artikler

Sådan bruges ethvert urbånd med Apple Watch

Der er masser af Apple Watch-bands at vælge imellem for at give din Apple Watch et personligt udseende, men her er hvordan man bruger et hvilket som helst watch-band, du vil have med din Apple Watch.

Apple har flere muligheder for at se på, herunder et silikone Sport Band, samt et læder ur-bånd og endda nogle rustfrit stål link armbånd, hvis du vil gå til det flotte look på den dejlige restaurant i aften. Derudover er der masser af tredjeparts watchbands at vælge imellem.

Men hvad hvis du vil bruge dit eget ur band? Hvad hvis du har den ene, se et band, som du absolut elsker, men det er ikke kompatibelt med Apple Watch's proprietære watch band system? Du tror måske, du har lykke, men du kan faktisk bruge et hvilket som helst watch-band, du vil have med Apples smartwatch ved hjælp af et relativt billigt tilbehør.

Læs: Sådan ændres Apple Watch Bands

Selvfølgelig er der nok nok watchbar-muligheder til rådighed, at enhver Apple Watch-bruger kunne finde et Apple Watch-band, som de kan lide, men nogle gange kan du have en præference, som Apple ikke tilbyder, eller tredjeparts Apple Watch-bandproducenter, så her er hvordan du bruger ethvert watch-band, du vil have med din Apple Watch.

Brug ethvert urbånd med Apple Watch

Hemmeligheden om at bruge et urbånd med din Apple Watch, selvom det ikke har de proprietære stik, bruger lugadaptere, som i det væsentlige konverterer de proprietære stik til traditionelle lugs, som du ser på et normalt tidspunkt.

Der er mange Apple Watch tilbehør beslutningstagere, der sælger slør adaptere til Apple Watch, men jeg købte disse Luvvitt adaptere til $ 15 på Amazon og de gør jobbet godt. Derudover kommer de i forskellige farver til at matche farven på din Apple Watch-sag.Disse adaptere kan passe til et 24mm urbånd for en 42mm Apple Watch, men en ting at huske på er, at stangen går over er tykkere end de fleste stænger på traditionelle ure, så pasformen kan være lidt mere tøff end normalt, så hvis du leder efter adaptere, der har stænger, der ligner de traditionelle lugs på et regelmæssigt ur, disse $ 12 adaptere kan gøre tricket.

Under alle omstændigheder kan du bruge stort set et hvilket som helst watch band tænkeligt, lige så længe det er den rigtige størrelse og passer til adapterne.Adapterne er så billige, at du teknisk set kan købe et par til hver urrem, du har i din samling, men det er ikke for svært at ændre dem. Det tager bare lidt tid at gøre det, da det helt sikkert ikke er så nemt som at klippe i et Apple Watch-bånd.

Husk dog, at nogle se bands måske ikke bare ser alt så godt sammen med Apple Watch. For eksempel ser den brune læderrem ud med et traditionelt ur, jeg har, men det passer virkelig ikke godt med Apple Watch, da 22mm-stroppen er lidt for lille. Måske ser en 24 mm rem ud, men det er noget at tænke på, når du vil bruge et urbånd fra et andet ur.I sidste ende er det helt sikkert værd at se på Apples egne watch-band muligheder, som du rent faktisk kan lide, hvis du kigger nærmere på dem. Du kan tjekke dem selv ud i en hvilken som helst Apple Store, og du kan blive overrasket over, hvor meget du vil kunne lide dem.

Jeg troede, jeg ikke kunne lide Leather Loop watch bandet, men det viser sig, at det er min daglige driver på min Apple Watch nu. Jeg plejede at have bare et Sport Band, men efter at have ønsket noget lidt mere klassisk besluttede jeg at give Leather Loop et forsøg, og det har hidtil været fint.

Men hvis du har det ene heldige watch-band, som du havde med dit yndlingsur, kan du bruge sløradaptere til at bære det bånd med din Apple Watch uden problemer.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple Watch


Du kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.