Sådan slukker du iPad-meddelelser - Artikler

Sådan slukker du iPad-meddelelser

Har du nogensinde set en film på din iPad eller iPad 2 kun for at blive afbrudt af en push-besked med nogle ubrugelige oplysninger fra en app, som du sjældent bruger? Jeg har. Har du nogensinde været på sofaen og forsøgt at få noget arbejde på din tablet kun for at blive afbrudt af en meddelelse, der indeholder ordet "Hey" (og ikke andet) fra en af ​​dine venner eller familiemedlemmer?

Ja, det er sket med mig også.

Og det er irriterende.

Ofte lukker jeg alle meddelelserne på min iPad for at se et træk afbrudt eller få noget arbejde udført på en anmeldelse uden at skulle håndtere mine irriterende venner eller familiemedlemmer. (Jeg elsker jer alle.)

Og jeg antager, at du ønsker at gøre det samme. Hvorfor ellers ville du være her lige?

Med udgivelsen af ​​iOS 5 introducerede Apple noget, der hedder Notification Center, som aggregerer alle dine anmeldelser til ét sted. Fra dette hub kan du svinge ned og få adgang til ting som tekster og e-mails og iMessages, der dukker op.

Jeg tager dig igennem, hvordan du lukker alle dem af.

Introduktionen af ​​Notificationscenter introducerede også en ny funktion, der ikke var i IOS 5 manualen, der hedder "Manuelt deaktiver Push Notifications for hvert program på din iPad." Oversættelse: Du skal nu gennemgå alle dine apps for at sikre, at push notifikationer er slået fra.

Jeg vil vise dig, hvordan du gør det også.

Så tag din iPad eller iPad, og lad os komme ned til forretningen.

1) Gå til Indstillinger på din iPad.2) Tryk derefter på underretninger mod toppen af ​​menuen på venstre side.3) Du skal være på en skærm, der lister ting på din iPad under to kategorier. Den første er I Meddelelsescenter. Så, hvis du ruller ned lidt, vil du se den anden gruppe under Ikke i meddelelsescenter.Den første gruppe er de apps, der aktuelt dukker op i dit meddelelsescenter. Alt du skal gøre for at forhindre dem i at dukke op længere, skal du trykke på hver af dem og gå ind og skifte Notifikations center skifte til Af.

Hvis du har gjort det korrekt, skal alle dine apps nu være i delen Ikke i underretningscenter.

4) Nu er det kun en del af aftalen her.

Du vil også gerne gå ind i hver app og Sluk Push Notifications. Der er nogle apps som Facebook, der giver dig mulighed for at gøre dette via dine iOS-indstillinger. Andre vil få dig til at gå ind i selve appen for at slukke dem.

De fleste apps vil bede dig om, efter at du har installeret dem, og spørger, om du vil aktivere push notifications. Hvis du ikke tror at du vil have dem, er det din bedste mulighed at bare sige nej. Og så senere, hvis du føler at de ville være nyttige, kan du bare tænde dem.

Hoved til Indstillinger.

5) På venstre side under de oprindelige muligheder skal du se en Apps kategori. For dette eksempel valgte jeg Facebook. Tryk på Facebook og gå ind i dens muligheder. Se Tryk meddelelser der midt på skærmen? Tryk på det.6) Du vil blive mødt af et dejligt skærmbillede en række muligheder. Du vil gerne skifte alt, hvad du ser til Af. Igen fungerer hver app forskelligt, så du skal muligvis gøre noget detektivarbejde for at finde ud af, hvordan du slukker for meddelelserne.7) Sidst men ikke mindst, vil du gerne dræbe Wi-Fi-meddelelser, Du kan lære at gøre det ved at gå her.

Når du er færdig med det sidste trin, bør du være i stand til at bruge din iPad uden uønskede afbrydelser. Nå, medmindre du har en iPhone, der sidder på bordet ved siden af ​​dig.

Hvis det er tilfældet, vil du gerne se, hvordan du slukker iPhone-meddelelser.