Sådan bruger du Airdrop til hurtigt at dele filer - Artikler

Sådan bruger du Airdrop til hurtigt at dele filer

Her er en vejledning om, hvordan du bruger Airdrop til hurtigt at dele filer mellem iOS-enheder og Mac-computere.

Når vi ofte skaber medier såsom fotos eller Dokumenter På vores enheder skal vi så normalt sende dem til en anden. Hvis vi har brug for at få et projekt godkendt af en leder, send et foto stykke til vores redaktør eller noget af den slags, vi kan muligvis e-maile det eller sende det via dropbox.

En af de nemmeste måder at dele er dog lige inden for iOS samt MacOS Sierra. Funktionen kaldes AirDrop og kan bruges til send hurtigt og modtage oplysninger undervejs.

Sådan bruger du Airdrop til hurtigt at dele filer

Her er trinnene for at sende og modtage filer ved hjælp af Airdrop på din Mac eller iOS-enhed.

Se ovenstående video for mere information og tips til brug af Airdrop.

Afsendelse af filer fra iOS ved hjælp af Airdrop

Hvis du ofte bruger din iOS enhed, er der en stærk sandsynlighed for at du bruger det af arbejdsrelaterede grunde og kan det være nødvendigt at hurtigt sende en fil til kollega eller chef. For eksempel vil sende et foto være noget, der ville berettige ved hjælp af Airdrop i stedet for at sende det til e-mail.

Til adgang AirDrop på din iOS-enhed, stryg op at afsløre Kontrollere Centrum og derfra, tryk på fanen med overskriften Airdrop, og du vil blive præsenteret med muligheder. Du kan skifte Airdrop til Modtagelse Af, Kontakter Kun eller Alle sammen. Disse forskellige deletilladelser vil være nyttige afhængigt af situationen.For at kunne bruge Airdrop skal du have Trådløst internet og Bluetooth aktiveret på din enhed såvel som den du sender til. Når dette er aktiveret, kan du vælge din fil og derefter trykke på Del ikonet for at vise forskellige måder at dele det på.

Du vil bemærke ud over dine sædvanlige delingsmetoder som Beskeder og Mail, du skal nu se afsnittet for AirDrop belyst blå. Øjeblikke senere skal din ven fremstå der for dig hanen på. At trykke på deres navn vil tillade dem at autentificere Transaktionen på deres enhed og derfra skal filen overføres.Dette er yderst praktisk, når du er på farten, og du behøver at dele fyldige kvalitetsfiler med hinanden uden at skulle ty til e-mail eller gemme andre steder og dele et link.

Brug Airdrop mellem Mac og iOS

En anden meget nyttig måde at bruge Airdrop på er at overføre filer til og fra din iPhone / iPad og din Mac. Hvis du arbejder på en Mac og måske skal dele dine seneste filopdateringer undervejs med kunder, skal du bruge Airdrop til parti overførsel filer er ideelle.

Nu hvor du ved, hvordan du Airdrop fra din iPhone, skal du kunne sende filer til Mac uden problemer. Brug af Airdrop på Mac-siden af ​​tingene er ret simpelt og vil blive åbnet gennem Finder.Når du åbner en nyt Finder vindue ved at klikke på ikonet i Dok, du vil se din sidebjælke med dine sædvanlige pletter, som du hyppige som Home, Desktop, Dropbox og meget mere. Rulning ned vil afsløre et Airdrop-valg. Hvis du klikker på dette, kan du se, ligesom iOS, tilgængelige venner til Airdrop med.

Du kan også justere, hvordan du får opdaget og kan skifte det på samme måde som iOS baseret på din privatliv præferencer. Hvis du ikke kan se din peer vises som nogen til Airdrop med, kan du blive nødt til at ændre disse præferencer, hvis de ikke har lov til at se din enhed.

Brug af Airdrop har betydeligt øget min produktivitet tid, og jeg finder mig selv ved at bruge den via email og messaging til de fleste filtyper. Der er selvfølgelig grunde til, at Emailing f.eks. Ville være gode ideer, da det skaber en sikkerhedskopi på din e-mail-server, men endnu mere vil Airdrop få jobbet gjort i et par hurtige vandhaner på skærmen.