Sådan tænder du T-Mobile HD Passer på T-Mobile One Planer for bedre streaming - Artikler

Sådan tænder du T-Mobile HD Passer på T-Mobile One Planer for bedre streaming

I denne uge lyttede T-Mobile til kundefeedback og dræbte sine T-Mobile HD-pass til brugere, der har T-Mobile One-planer. Det er bare det seneste skridt i en kampagne med ændringer for at få brugerne flere funktioner til mindre penge. Det er i det mindste det, firmaet siger.

T-Mobile begyndte processen med at genskabe sit billede for mange år siden. Den oprindelige tonehøjde, at virksomheden ville revolutionere trådløse tjenester i USA ved at give folk, at de ville have ønsket, syntes at være langt ude. Her er vi i 2017, år efter at virksomheden begyndte at genskabe sig selv. Dens løfter synes at være kommet til fruition. Verizon Wireless og andre luftfartsselskaber snuble over sig selv for at tilbyde deres brugere ubegrænsede data. Samtidig har alle større luftfartsselskaber endelig afkoblet omkostningerne ved at købe en smartphone fra deres efterbetalte planer.T-Mobile HD-pass var dog et stort missteg for virksomheden. Introduceret sammen med T-Mobile One-planer, syntes virksomhedens oprindelige idé designet til at tvinge abonnenter til at begrænse mængden af ​​data, de brugte. T-Mobile One tilbød en ubegrænset mængde data, men begrænsede opløsningen af ​​high-definition videostrømme, medmindre brugerne udtrykkeligt fortalte den operatør, de ønskede high-definition stream for den dag, derfor passerer T-Mobile HD. Udover muligheden for at tilføje et gratis og permanent HD-kort, får brugere af den nye T-Mobile One-plan 10 GB gratis tethering til deres smartphone.

Med de seneste ændringer er T-Mobile HD-passet en fortid for T-Mobile One-kunder. Sådan tænder du T-Mobile HD-pass og får din HD-video-streaming tilbage.

Aktivering af T-Mobile HD-pass: Hvad du behøver at vide

En af de største problemer med T-Mobile HD-pass var, at det tvang dig til at logge ind og tilføje et pas til din konto hver gang du ønskede at komme rundt om softwaren, der kondenserer dine videostrømme og se high-definition video. Det er den store grund, at alle fejrer disse nye ændringer i planerne. Du skal kun tilføje den til din T-Mobile-konto en gang.

For at kunne tilføje T-Mobile HD-passet skal du være logget ind på din T-Mobile-konto. Hvis du ikke allerede har registreret en T-Mobile-konto, skal du gå videre og tilmelde dig. T-Mobile apps og My T-Mobile hjemmeside giver dig granulær kontrol over din konto og alt relateret til det.

For den bedste oplevelse kan du overveje at downloade T-Mobile-appen fra Google Play Butik eller iTunes App Store. Windows-telefoner har også en egen T-Mobile-app.

Aktivering af T-Mobile HD-pass: Lad os komme i gang

I forbindelse med denne vejledning bruger vi T-Mobile til Android. Åbn T-Mobile-appen på din smartphone og log ind. Bemærk, at T-Mobile-appen kan bede dig om at deaktivere dit Wi-Fi, før det kan få dig oplysninger om din konto.

Du kan også foretage ændringen online på Account.T-Mobile.com. Når du logger ind, klik på Planer i topmenuen. Næste skal du klikke på Administrer data-add-ons.Du er på udkig efter en T-Mobile Data plan, der siger, "Ubegrænset Plus Promo med HD Video og Mere" mulighed. Se efter denne samme mulighed i T-Mobile-appen, når du forsøger at ændre planer. I telefonappen kan du komme til dette område ved at trykke på Ændre indstillinger knappen i området BingeOn.

Med begge metoder skal du gå ind i Medieindstillinger område for at tænde passet permanent.

Hvis du har en af ​​T-Mobiles enkle valgplaner, skal du skifte til T-Mobile One; de to er separate planer med forskellige strukturer. Ironisk nok gælder det også for den ældre T-Mobile One-plan, der blev introduceret for en tid siden, forekommer det. Disse brugere skal skifte til den nye T-Mobile One-plan for at få dette permanente T-Mobile HD-kort tilføjet til deres linjer. På grund af at det er en anden plan, kan dette resultere i tabet af nogle salgsfremmende frynsegoder knyttet til din oprindelige T-Mobile One-plan.Hvis din konto f.eks. Indeholder gratis ledige linjer på grund af tidlige salgsfremmende tilbud, du har tilmeldt dig, kan de forsvinde. I det mindste er der nogle rapporter om det, der sker på fællesskabssider, som T-Mobile's Reddit-fællesskab.

Hvis du kommer fra en ældre plan, kan ændringerne i din plan blive opvejet af krediten. T-Mobile giver nu dem, der bruger det automatiske betalingssystem. T-Mobile One-planer inkluderer heller ikke skatter og afgifter, hvilket også vil kompensere dine omkostninger noget.

Du finder dig selv nødt til at ringe til T-Mobile for at foretage ændringer i din konto, hvis du for nylig har gjort det med den næste faktureringscyklus i tankerne.

Held og lykke får mest muligt ud af den nye T-Mobile One frynsegoder og permanent T-Mobile HD Pass.