Sådan slår du iPad Air i iPad Pro og sparer over $ 360 - Artikler

Sådan slår du iPad Air i iPad Pro og sparer over $ 360

Apples nye 9,7-tommer iPad Pro ser ud som en fantastisk opdatering til iPad Air 2 eller den større iPad Pro med 12,7-tommers display. Den magt og fleksibilitet, som Apple introducerede i 12,9-tommers iPad-skærm med Apple Pencil-understøttelse, kommer til den mindre mere håndterbare iPad Air 2-formfaktor. iPad fans vil måske have den magt og fleksibilitet hos de nye to nye iPad Pros med den store Apple Pencil-stylus til inkning og tegning og den fantastiske Smart Keyboard-støtte, men de har ikke råd til ekstra kontanter.

Hvis du vil have iPad Pro-funktionaliteten uden ekstra omkostninger, så overvej vores tip nedenfor. Vi har forslag til at erstatte den nye Apple Pencil med en tredjeparts stylus, der giver brugerne en lignende form for trykfølsomhed og nøjagtighed. Vi har også gode muligheder for tastaturtilbehør, der kan give brugerne mere fleksibilitet end det nye Apple Smart Keyboard-cover. Kast et par apps for at efterligne nogle af de måder, som brugere kan tegne eller skrive på iPad, og du har fået et banebrydende iPad Pro for færre penge.Enhver, der er interesseret i at bruge en ældre iPad som en iPad Pro, skal vide, at de 3-party-stylus-muligheder, de kan købe, ikke fungerer sammen med iPad, og Apple Pencil virker med en iPad Pro. Tredjeparts stylus beslutningstagere kan kun efterligne den nye trykfølsomme 3D touch screen på iPad Pro. De ældre iPads bruger heller ikke den nye magnetiske stik, der gør det muligt for iPad Pro-ejere at oprette et tastatur uden at bruge Bluetooth.

Se venligst 4 måder, Surface Pro 3 slår Apple iPad Pro

Apple Pencil ReplacementsDen bedste fine tip-stylus kommer fra Adonit. De laver en række fremragende skrive- og kunstværktøjer til iPad, men deres nyeste er Adonit Jot Dash ($ 49,99).Adonit Jot Dash leveres med en USB-oplader, der plugger ind i en port og magnetisk fastgøres til toppen af ​​stylusen. Tryk på knappen øverst på pennen for at tænde den, og den begynder at fungere uden nogen Bluetooth-forbindelse.Dash fungerer kun på iPad Air og iPad Air 2 fungerer på alle iPads og men det fungerer godt. Jeg kan tegne og skrive med præcision. Jeg tager en masse noter på min iPad i en række notatoptagende apps, herunder Notability ($ 5,99), den bedste noteoptagende app til iPad.

En anden mulighed er "Pencil" fra fiftythree ($ 49.99 på salg i øjeblikket), skaberne af den smukke kunst / tegning app papir (gratis og nu på iPhone). Det ligner en gammeldags kunstblyant med flade kanter og tykt blyantlignende tip.

Som en Apple Pencil, når en bruger arbejder indenfor understøttede apps som papir, kan persontegningen bruge spidsen til et finere punkt og vinkle det til et bredere, blødere trækpunkt. Den anden ende af blyanten ved femtredive arbejder som en viskelæder. Tryk hårdere på tegntipset for et mørkere mærke. Brug en finger til at blande eller smøre, som man ville med en almindelig papir og blyant. I Papir-appen er der palmafvisning, mens du bruger blyant med femtredive.

Appen er gratis og fungerer på begge iPad og for nylig tilføjede de support til iPhone.

Apple Smart Keyboard Replacements

Apple Smart Cover tilsluttes iPad Pro ved hjælp af magnetiske stik langs en af ​​de lange kanter af iPad Pro. Intet iPad Air eller iPad Air 2 tastatur vil fungere som dette, men når brugeren forbinder tastaturet via Bluetooth, vil den forbinde, når iPad Bluetooth er tændt. For at spare batterilevetid, skal du slukke for det, når du ikke bruger tastaturet og tænder det ved hjælp af glideren iOS Control Center.

Se venligst Sådan tilsluttes et Bluetooth-tastatur til din iPad.Brug af et eksternt tastatur kræver Bluetooth. For at tænde Bluetooth, tryk på den tredje knap fra venstre i øverste række som vist ovenfor.

For at skrive på et Bluetooth-tastatur skal brugeren først parre tastaturet med iPad ved hjælp af de instruktioner, der følger med tastaturet. Når personen parrer tastaturet med iPad, skal det genoprette forbindelse hver gang brugeren tænder deres iPads Bluetooth og Bluetooth-tastaturet.

Det første valg kommer fra Logitech. Logitech Keyboard Folio ($ 99,99) sagen fungerer på samme måde som iPad Pro Smart Keyboard. Det beskytter iPad med et tyndt dæk og tilføjer også et Bluetooth-tastatur.Logitech Keyboard Folio opkræves ved hjælp af et medfølgende USB-kabel. Den forbinder via Bluetooth og varer op til tre måneder på en enkelt opladning.

Inde i dækket er skjulte magneter, der holder låget lukket, mens du også tænder skærmen, når låget åbnes.

Sagen / tastaturet holder iPad i en behagelig synsvinkel, mens du skriver.

Logitech laver også et andet iPad-tastaturdække kaldet Logitech BLOK ($ 129,99). Det ser lidt ud som Microsoft Surface Pro 3-designen, fordi det er et tastatur, der åbner og har et kickstand på bagsiden for at sætte det op.

BLOK tilbyder mere robust beskyttelse med slagfaste kanter, der komprimerer, hvis ejeren taber deres tablet. Det beskytter også mod regelmæssige stød og endda udslip. BLOCK kommer i flere farver og løsner som Surface Pro 3 Type Cover.

Som vi sagde ovenfor arbejder blyant med femtredive bedst med papir, selskabets smukke tegneapp. Det er ikke den eneste app, der udnytter den trykfølsomhed, der følger med blyant. Virksomheden lister et par andre og her er et par anbefalede iPad apps.

  • Adobe Illustrator Draw og Line - Free. Fungerer bedre med et abonnement på Adobes Creative Cloud (CC), som starter ved $ 30 / måned for hele pakken ved hjælp af en uddannelsesrabat eller $ 50 / måned for hele pakken.
  • Adobe Photoshop Sketch and Mix - Også gratis, men fungerer bedst med CC
  • Astropad Graphics Tablet - $ 19.99. Denne app er designet til kunstfordele, og iPad'en bliver til en kunsttablet til din computer. Du skal også få den ledsagende app til computeren.
  • Procreate - $ 5,99. Skifter iPad til et fantastisk kunstneres illustrationværktøj
  • Noteshelf - $ 7,99. Jeg foretrækker Notabilitet nævnt ovenfor, men mit andet valg til håndskrevet notat tager på iPad er Noteshelf.
  • Autodesk SketchBook - Gratis. Et af de første tegneværktøjer til iPad kommer fra Autodesk. Det er en smuk kunstapp med komplekse og kraftfulde tegne- / maleredskaber.

Apple lavede en stor aftale ud af den nye version af iMovie til rådighed på iPad Pro. Få den strøm på andre iPads med Pinnacle Studio ($ 9,99), en multi-track redigeringsapp.Pinnacle Studio indeholder nogle avancerede redigeringsfunktioner på iPad. Dette omfatter ting som storyboard, præcisionsnedskæringer mellem klip, overgange på overniveau og effekter plus en lydsporfunktion.

Pinnacle output til 1080p med indbygget eksport til YouTube, Facebook og Box.

App'en arbejder med de avancerede Pinnacle Studio-videoredigeringsprogrammer på forbrugerniveau til desktop. På den måde kan brugeren redigere på deres iPad og derefter eksportere til deres computer for at komme i berøring.

Takket være Apple Camera Connection-sættet, der er forbundet med iPad's Lynforbindelse, kan brugerne arbejde med ethvert medie på deres iPad samt medier på et eksternt flashkort. De kan også importere medier fra tjenester som Dropbox, Vimeo, Box, Google Drive eller Microsofts OneDrive (dette kræver et køb i app).Brugere af Adobe Creative Cloud-pakken foretrækker Adobes mobilapps. Adobe Premiere Clip fungerer som iMovie eller Pinnacle Studio, men synkroniseres med Adobe Premiere CC. Det er min yndlings iPad video editor.

Premiere Clip-brugere kan hurtigt importere deres medier, rette belysning, tilføje overgange eller slo-mo-effekter og derefter slå det op med nogle lydspor. De kan redigere lydstyrken af ​​videoens lyd og gøre alle klipene det samme med enkle normaliseringsværktøjer.

Når du er færdig, er det nemt at dele klipperne til Twitter, Facebook eller YouTube eller sende dem til Adobe Premiere Pro CC for mere redigering.

Andre Adobe mobile apps gør det nemt at arbejde med billeder eller video, før de importeres til Clip.

Spar penge i forhold til iPad Pro

Brug af ovenstående tilbehør og apps bringer iPad Pro-funktionaliteten op til iPad Air eller iPad Air 2. Det sparer også mange penge. Her er hvorfor:

Den 12,9-tommer iPad Pro starter på $ 799, mens iPad Air 2 starter på $ 499. Det er en $ 300 besparelse at starte. En Apple Pencil koster $ 99, mens Smart Keyboard koster $ 149. Det giver op til $ 248 for i alt $ 1.047 for iPad Pro, Apple Pencil og Smart Keyboard.

Købere af 9,7-tommer iPad Pro vil betale $ 599 plus $ 99 for Apple Pencil og $ 149 for Smart Keyboard. Det er totalt $ 847.

Den dyreste af de to tastaturer over plus en af ​​de to styluses øger op til $ 178 ($ 129 + $ 49). Tilføj det til en $ 499 iPad Air 2 med Wi-Fi kun for i alt $ 678.98. Det er en besparelse på $ 368,98 over den større iPad Pro og $ 168,98 over den mindre iPad Pro. I betragtning af at mange mennesker allerede ejer en iPad Air eller iPad Air 2, kan de spare endnu mere ved kun at tilføje ca. $ 180 værd af tilbehør for at få iPad Pro-funktionaliteten.

IPad Air eller iPad Air 2 plus en stylus og et Bluetooth-tastatur kan naturligvis ikke sammenlignes med strømmen og den komplette funktionalitet hos en af ​​iPad Pros plus deres Apple-tilbehør. Men mange købere behøver at spørge, om iPad Pro bringer over $ 169 til $ 867 værd for funktionalitet over iPad Air.