Sådan overfører du iTunes Music til Galaxy Note 8 - Artikler

Sådan overfører du iTunes Music til Galaxy Note 8

Denne hurtige vejledning vil forklare, hvordan du overfører iTunes-musik til Galaxy Note 8. At give gamle iPhone-ejere en nem måde at få al deres musik på Android. Faktisk er der et par forskellige måder at overføre alt på, så lad ikke din Apple musiksamling tilbage.

Samsungs nye telefon har meget at byde på. Sammen med en stor skærm og dobbelt kameraer er en 3,5 mm hovedtelefonstik. Noget der mangler fra de fleste nye iPhone-håndsæt. Som et resultat heraf gør nogle iPhone-brugere omskifteren fra iPhone til Android.

Læs: 15 Common Galaxy Note 8 Problemer og hvordan man løser dem

Linket ovenfor har et par generelle tips til at skifte fra iPhone til Android. Men det nævner kun kort overførsel af din iTunes musiksamling. Du vil være glad for at vide, at der er flere forskellige måder at få det på, og vi detaljerer nogle af de forskellige metoder nedenfor.Sådan overfører du iTunes Music til Galaxy Note 8

Samsung SmartSwitch er hurtig, nem at bruge og effektiv. Det overfører hele din telefon sammen med musikken. Vi begynder med det, så del et par andre one-click-løsninger for at gøre kontakten nemmere end nogensinde før.

Overfør med SmartSwitch

Samsungs værktøj leveres forudinstalleret på din Galaxy Note 8, og der er også et program til pc og Mac. Download Samsung SmartSwitch på din computer, eller brug et USB-kabel til at overføre alt fra telefon til telefon.

Tilslut et iPhone-lynkabel til iPhone og USB-enden til Samsung-donglen, der er angivet i kassen med noten 8. Find og start SmartSwitch. Følg Samsungs, hvordan du bruger SmartSwitch for flere detaljer. Vores billede nedenfor er fra Galaxy S7 Edge, men det fungerer stort set ens på den nye Galaxy Note 8. Kun adapteren er USB Type-C.Følg vejledningen på skærmen, og det overfører hele din telefon og iTunes-bibliotek om cirka 30 minutter. Giv eller tage et par minutter afhængigt af hvor meget musik du har. Jeg har over 7.000 sange, så denne proces tog næsten 45 minutter.

Alternativt kan du downloade SmartSwitch til din computer og bruge den til at trække og slippe fra pc til note 8.

Overfør med Drag & Drop Metode

For mig er den nemmeste måde at tilføje iTunes-musik til noten 8 eller til en enhed ved manuelt at gøre det selv. Slut din Galaxy Note 8 til din computer eller endda et microSD-kort, og træk derefter alle sange, album eller samlinger til en ny mappe. Du kan navngive det Musik eller iTunes Music. Dette bevæger alt på én gang og er ekstremt simpelt. Her er hvor du kan finde din musik.

Brug det medfølgende USB til USB Type-C-kabel tilslut din telefon og kom i gang.

iTunes-steder

  • Windows XP - C: Documents and Settings (brugernavn) Mine dokumenter My Music iTunes
  • Windows 7, Windows Vista og Windows 8 - C: (brugernavn) My Music iTunes
  • Mac OS X - / brugere / brugernavn / Musik / iTunes

Når du har fundet din iTunes Music-mappe, vil du gerne åbne den og få den praktisk på skrivebordet. Forbind nu blot Not 8 via USB til din computer, eller indsæt et SD-kort. Du skal muligvis trække ned notifikationslinjen på din telefon og vælge USB-indstillinger for at aktivere Media Transfer Protocol (MTP). Dette lader telefonen og pc'en tale med hinanden.

Hvis du har en Mac, skal du downloade programmet Android File Transfer. Installer det, og tilslut derefter din telefon med USB-kablet, og du vil se noget som vores billede nedenfor. Find eller opret en musikmappe. Vores billede nedenfor var at overføre musik på en gammel galakse, men de samme trin gælder.Nu bareKlik på iTunes Music-mappen du forlod på dit skrivebord ogTræk det i mappen "Musik" eller en hvilken som helst mappe i vinduet Android File Transfer ovenfor. Dette kopierer alt til Galaxy Note 8.

Læs: Bedste MicroSD-kort til Galaxy Note 8

Som et hurtigt tip er den interne 64 GB lagerplads på Galaxy Note 8 hurtigere end de fleste microSD-kort. Så træk det direkte til telefonen, hvis du har travlt. Hvis du ikke har plads nok, skal du bruge et microSD-kort. Når overførslen er færdig, skal du tage stikket ud af telefonen og nyde musikken med en af ​​de mange musikafspiller-apps til Android.

iTunes til Android Transfer Tool

Som vi nævnte tidligere, er der flere forskellige værktøjer til overførsel af din musik. De, der hellere ikke graver gennem filer og mapper, kan bruge iTunes til Android Transfer. Dette er et gratis værktøj, du kan downloade på Windows eller Mac, som kan overføre alt og alt med lethed. Med bare et par klik vil det flytte alt for dig.Installer iTunes til Android på din pc eller Mac, og åbn programmet. Det åbner iTunes samtidig, og du er næsten færdig. Nu skal du blot forbinde din Galaxy Note 8 til computeren. Der er to muligheder du kan vælge: "Synkroniser iTunes til Android"Og"Opret iTunes-biblioteket op”.

Klik på "Synkroniser iTunes til Android"Og vælg derefter" Hele biblioteket "eller" Vælg afspilningslister "for at synkronisere iTunes til en ny Galaxy. Det fungerer til musik, film og andre filtyper. Vælg, hvad du vil flytte, og se magien ske.Som du kan se ovenfor, er brugergrænsefladen meget nem at bruge. Klik på hele album, eller kopier alt på én gang ved at gå til din musiksamling og trække alt.

Overfør iTunes til Google Play Musik

Sidst men ikke mindst er Google Play Music Manager. Overfør alt hurtigt over WiFi, eller upload iTunes-musik til Google Cloud. Google Play Music giver dig mulighed for at gemme op til 50.000 sange i skyen, helt gratis.

Gå til Google Play Music i en webbrowser på en computer. Tryk på de tre linjer øverst til venstre og rul ned til "upload musik". Herfra bliver du instrueret til at downloade Music Manager. Dette er det værktøj, du har brug for.Log ind på din Gmail-konto, installer Music Manager, og følg vejledningen på skærmen. Googles værktøj scanner din computer og finder alt iTunes-musik, og overfører straks hele din samling. Hoved til Indstillinger> Indstillinger at kontrollere dine uploadindstillinger.

Til sidst er det vigtigt at forstå forskellen mellem disse tjenester. Google Play Music gemmer dine sange på skyen. Det betyder, at du skal bruge en WiFi-forbindelse for at lytte til din iTunes-samling. Det, eller du bruger din månedlige dataplan hurtigt ved at streame musik. Ingen af ​​det bliver gemt på din enhed.

Vi anbefaler at følge de andre instruktioner i stedet og gemme al din musik på Galaxy Note 8 eller et microSD-kort. På den måde har du adgang til hver sang, 24/7, selv uden en internetforbindelse. Mens du er her, kig på disse 25 bedste Galaxy Note 8-tilfælde.