Sådan sporer du din søvn på Apple Watch - Artikler

Sådan sporer du din søvn på Apple Watch

Du kan spore din søvn med Apple Watch ved hjælp af tredjepartsapps, der kan vise dig, hvor godt du sover, hvor ofte du står op og i sidste ende giver dig de data, du har brug for for at få en bedre nats søvn.

Apple Watch sporer ikke automatisk din søvn med de indbyggede apps, men du kan bruge gratis Apple Watch apps og iPhone apps til at overvåge dine sovende vaner med Apple Watch.

Den bedste app til at spore din søvn på Apple Watch er Gyroskop. Det er gratis at downloade, og det begynder automatisk at spore din søvn, når du lægger dig til sengs.

For nøjagtigt at spore din søvn med Apple Watch, skal du bære Apple Watch til sengs. Det betyder, at du vil have et behageligt Apple Watch-bånd, og du skal planlægge din opladning.

Sådan sporer du din søvn med Apple WatchGyroskop er min foretrukne måde at spore søvn på Apple Watch.

Der er en række apps, du kan bruge til at spore søvn ved hjælp af din Apple Watch. Jeg har brugt Gyroskop, som er en allround tracker, der giver dig et godt overblik over din bevægelse og søvn. Du foretrækker måske en anden mulighed, så her er de bedste sleep tracking apps til Apple Watch.

  • Gyroskop - Gratis
  • Sleep Watch af Bodymatter - Gratis
  • AutoSleep - $ 2.99
  • Sleep Tracker - $ 1.99

Du skal downloade en af ​​disse apps, installere den på din iPhone og derefter på din Apple Watch. Der er en lille installationsproces i hver app for at oprette en konto og udfylde andre personlige oplysninger.

De fleste af disse begynder automatisk at spore din søvn, så længe du bærer din Apple Watch, når du lægger dig ned og gennem natten.

Jeg kan godt lide Gyroscope-appen, som efter min erfaring gør det godt at vide, hvornår jeg falder i søvn, sammenlignet med når jeg ser film eller læser i seng.

Du vil sandsynligvis gerne prøve et par forskellige apps for at finde den der virker bedst for dig. Jeg kan godt lide at Gyroskop giver mig mulighed for at justere søvn tid, hvis det er slukket fra, da jeg faktisk faldt i søvn.Tænd for biograftilstanden, så du ikke blinder dig selv midt om natten.

Når jeg går i seng, tænder jeg igen biograf tilstand så min Apple Watch ikke blinde mig eller min kone midt om natten. At gøre dette,

  1. Stryg op fra bunden af ​​Apple Watch
  2. Tryk på masken / ansigtsikonet.

Dette deaktiverer hævningen for at vække funktionen, og du kan trykke på det samme ikon om morgenen.

Du vil også gerne oprette Do not Disturb på din iPhone eller Apple Watch.

Apple Watch 3 batterilevetiden er god nok til at lade det lade op, når jeg bruser om morgenen og om aftenen, og jeg går sjældent ud af magten. Du skal sandsynligvis få fuld opladning en gang om ugen eller deromkring, men du kan stadig spore de fleste overnatningsdage uden at køre i Apple Watch-batterilevetiden.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple Watch


Du kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.